kore kültürü

ilyada
Kore ve Türkiye'nin aile ilişkilerini çok benzetiyorum. Aile büyüklerine olan saygıları ve bunu araştırırsak daha fazla şey bulabileceğimizi düşünüyorum

strong heart

KORESÖZLÜK
SBS tarafından yayınlanan Güney Koreli bir talk-show veya talk- war'dır . Salı günleri 11:50'den Çarşamba 00:30'a kadar yayınlandı. Bu ev sahipliği yaptı Kang Ho-dong ve Lee Seung-gi ve daha sonra tarafından Lee Dong-wook ve Shin Dong-yup ile Boom , Süper Genç 'in Leeteuk , Shindong ve EunhyukAltı sabit konuk olarak bilinen Kim Hyo-jin , Jung Ju-ri ve Yang Se-hyung ile birlikte özel bir bölümün ev sahibi ve düzenli misafirleri olarak. Program Şubat 2013'te Shin Dong-yup ve yeni sunucular, aktris Kim Hee-sun ve şarkıcı Yoon Jong-shin ile ikinci sezon olarak yeniden başladı

kore kültürü merkezi

KORESÖZLÜK
Kore Kültür Merkezi, Kore ve Türkiye arasındaki kültür alışverişini güçlendirmek için 13 Ekim 2011 tarihinde Kore Hükümetine bağlı olarak Türkiye'nin başkenti Ankara'da kurulmuş olan bir devlet kurumudur.

dizi önerileri (okul konulu)

btsdaily
•Who Are You: School 2015 (IMDb Puanı: 7.8)•
Sam Hammington, Mi-seon Jeon ve So-hyun Kim'in başrollerinde olduğu 2015 yapımı 16 bölümlük Kore dizisinin konusu şöyle: Bir okul gezisinde ilk kez ikiziyle tanışan Go Eun-Byul, zor durumda olan ikizinin hayatını kurtarmak için onunla yer değiştirir. Şimdi ikisi de herkese yalan söylemek ve birbirlerinin hayatını yaşamak zorundadırlar.
dizi önerileri (okul konulu)

enhypen

KORESÖZLÜK
Hayatta kalma programı I-LAND aracılığıyla bir araya gelen yedili, yeni nesil önde gelen bir K-Pop sanatçısı yaratma hedefiyle kuruldu.

Yakıcı tutkuları ve azimleriyle, çıkışlarından önce bile bu hedefe ulaşmayı çoktan başarmışlardı. Önde gelen sanatçılar olarak onları daha da farklı kılan bu 7 adam, geniş becerileri ve ilgi çekici konseptleri ile hayranlarla olan güçlü bağları ile büyülemeye devam ediyor.
enhypen

dali and cocky prince

KORESÖZLÜK
Küçük bir çocukken, Moo Hak pazarda bir seyyar satıcı olarak büyüdü. Cahil olmasına rağmen iradeli ve para kazanmayı biliyor. Şu anda ailesinin küçük bir gamjatang lokantası olarak başladığı küresel bir restoran zinciri olan Dondon F and B'nin genel müdürüdür. Ancak, onurlu değildir ve sadece parayı önemser. Sanat galerisi işleten üst sınıf bir ailenin tek kızı ve çocuğu Da Li ile tanışır. O şeyler hakkında derin derin bilgiye sahiptir. Babasının ani ölümü nedeniyle iflasla karşı karşıya kalır ve zor bir hayata başlar. Moo Hak ve Da Li, sanat galerisinde alacaklı ve borçlu olarak bir ilişkiye başlar. Bu iki zıt kutup birbirini anlayıp aşık olacak mı?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol