alice

KORESÖZLÜK
Bir dizi cinayeti araştıran dedektif Park Jin-gyeom, yıllar önce kaybettiği annesine tıpatıp benzeyen bir profesörün de aralarında bulunduğu zaman yolcularıyla karşılaşır.
Başroldekiler:Kim Hee-seon,Joo Won,Kwak Si-yang
Yaratıcılar:Baek Su-chan,Kim Kyu-won,Kang Chul-kyu,Kim Ga-young
alice

taxi driver

KORESÖZLÜK
Kim Do-Ki ( Lee Je-Hoon ) Deniz Harp Okulu'ndan mezun oldu ve bir UDT (sualtı yıkım ekibi) Yetkilisi oldu. Annesi bir seri katil tarafından öldürüldü ve sonrasında hayatı değişti.

Kim Do-Ki artık lüks bir taksi şoförüdür ve Rainbow Taxi Company için çalışmaktadır. Şirket sadece sıradan bir taksi şirketi değil. Şirket özel bir "intikam çağrısı" hizmeti sunuyor. Müşteriler onlardan intikam almalarını isterse, hizmeti Kim Do-Ki ve iş arkadaşları yapacak.

blackpink

KORESÖZLÜK
2016 yılında ilk kez sahneye çıkar çıkmaz sektörde sağlam bir yer edinen dörtlü, kısa sürede benzersiz ateşiyle dünyayı aydınlatacak.

Yoğun güçlü marşları ve EDM'den daha yavaş şarkılara kadar uzanan müzikal tarzları ile Girl Crush konseptlerini öldürürken, aynı zamanda tüm benzersiz yanlarını sergilemeye hazır çok yönlü bir grup olarak tanınmaya başladılar.
blackpink

twice

KORESÖZLÜK
Survival realite şovu SIXTEEN aracılığıyla şekillenen TWICE'ın 9 üyesi, 2015'te çıkış yaptıkları andan itibaren dünyayı fırtınalar estirdi.

Birçok yönden olağanüstü olan TWICE, yüksek enerjili performansları, eğlenceli müzik tarzı ve ilgi çekici konseptlerinin yanı sıra hayranlara olan büyük bağları ile kalabalığın arasından sıyrılıyor.
twice

film

btsdaily
Train To Busan (2016) - IMDB Puanı: 7,5

Çıktığı sene büyük sükse yapan film, klasik zombi filmlerinden oldukça farklı. Film, Busan bölgesindeki bir zombi saldırısı sırasında, bir trenin içerisinde mahsur kalan insanların hikayesini anlatıyor.

film

btsdaily
Bin Jip (2004) - IMDB Puanı: 8,1

Bin Jip, Güney Kore sanat sinemasının en başarılı isimlerinden biri olan Ki-duk Kim'in en beğenilen filmlerinden. Film Türkçeye Boş Ev ismiyle çevrildi. Film, boş evlere gizlice girme alışkanlığı olan Tae-Suk ve eşinden şiddet gören bir kadının karşılaşmasını, bu karşılaşma sonunda kadının kurtuluşunu konu alıyor. Filmde anlatılan hikaye uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek türden. Aynı zamanda film müziklerinde ünlü Mısırlı sanatçı Natacha Atlas da devreye giriyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol