mother of mine

KORESÖZLÜK
Küçük bir bip çorbası restoranı işletirken Park Sun-Ja, üç kızı Mi-Sun ( Yoo-Sun ), Mi-Ri ( Kim So-Yeon ) ve Mi-Hye'yi ( Kim Ha-Kyung ) tek başına büyütmüştür . Bu güne kadar restoranı hâlâ o işletiyor ve üç kızı da artık büyümüş durumda. Sun-Ja'nın ilk kızı Mi-Sun evli ve bir kızı var. Mi-Sun çalışmak ve ailesine bakmakla meşgul. İkinci kızı Mi-Ri annesini çok önemsiyor. Kendine güveniyor ve işini iyi yapıyor. Mi-Ri, iş arkadaşı Tae-Joo ( Hong Jong-Hyun) ile romantik bir ilişkiye girer.). Şirketin sahibi olan ailenin en küçük oğludur. En küçük kızı Mi-Hye'dir. Eskiden gelecek vaat eden bir romancıydı, ama artık değil. Restoranda annesine yardım ediyor.

dizi önerileri (okul konulu)

btsdaily
Monstar (IMDb Puanı: 7.3)
2013 yapımı bu okulda geçen Kore dizisindeyse psikolojik olarak derin yaraları olan öğrencilerin müziğin gücüyle iyileşmeleri anlatılıyor. Başrollerde Joon-hyung Yong, Yeon-Soo Ha ve Ha-Neul Kang başrollerde.
dizi önerileri (okul konulu)

moon young

KORESÖZLÜK
Moon-Young ( Kim Tae-Ri ) bir metro istasyonunda yürürken elinde bir kamera tutuyor. Oradaki insanları filme alıyor. Moon-Young için ev hayatı, alkolik babasının onu sözlü olarak taciz etmesiyle yaşayan bir cehennem gibidir. Bir gün Moon-Young babasından kaçmak için evden ayrılır. Hedefi olmadan dolaşıyor. Moon-Young yüksek bir ses duyar ve sesi takip eder. Bir kadın bağırıyor, birini arıyor. Moon-Young kadını filme alır ama kadın onu fark eder.

wild dogs

KORESÖZLÜK
Yoo-Joon ( Kim Jeong-Hoon ) seçkin bir muhabir olmak istiyordu ama şimdi üçüncü sınıf bir muhabir olarak çalışıyor. Kişisel hayatı da aynı şekilde karmakarışık. Jung-In adında evli bir kadınla ilişkisi vardır ve ayrıca kumar sorunu vardır. Daha sonra Jung-In'den ondan ayrılmak istediğini duyar. Yoo-Joon'un kıdemli iş arkadaşının karısı ve evliliğini düzeltmek istiyor. Yoo-Joon, kocasını öldürmesi gerektiği anlamına gelse bile Jung-In'i geri almak istiyor. Kocasını bulmak için yola çıkar.

Yoo-Joon, küçük dağ köyü Osori'ye varır. Yoo-Joon, Jung-In'in kocasının bir hikayeyi örtmek için köyde kaldığını duymuştur, ancak onu bulamaz. Yoo-Joon, yerel sakinlere nerede olduğunu sorar, ancak hepsi onu görmediklerini söyler. İşleri daha da kötüleştiren Yoo-Joon'un arabası bozulur ve birkaç gün daha orada kalması gerekir. Yoo-Joon orada kendini rahatsız hisseder ve ardından rahatsız edici bir gerçekle yüzleşir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol