secret

KORESÖZLÜK
Sung-Ryeol ( Cha Seung-Won ) şiddet suçlarından sorumlu bir dedektiftir. Meslektaşının karısıyla bir ilişkisi var ve kendi oğlunu bir trafik kazasında kaybetmesinin nedeni bu. Suçluluk içinde ama karısı Ji-Yeon'a ( Song Yoon-A) açıklayamıyor.), o gün neler olduğunu ve neden yurt dışına gitmeye karar verdiğini. Ji-Yeon bir gün beklenmedik ve güvensiz bir şekilde eve gelir ve Sung-Ryeol'un merakını en üst düzeye çıkarır. Ertesi gün, Sung-Ryeol bir cinayet mahallini araştırırken karısına dair ipuçları veren izler bulur. Karısının davayla bağlantılı olduğunu varsayıyor ve onun bir şüpheli olarak tanımlanmasını engellemek için elinden geleni yapıyor. Kimliği belirsiz bir adam, Ji-Yeon'un işin içinde olduğunu bildiğini iddia ederek ve para istediğinde ortaya çıktığında, Ji-Yeon'un ona herhangi bir gerçeği söylemeyi reddetmesi durumu daha da kötüleştirir.

film

btsdaily
Parasite (2019) - IMDB Puanı: 8,6

Güney Kore sinemasının dünya festivallerinde en çok başarı elde etmiş olan filmi Parasite'dir. Film, yoksulluk içinde yaşayan ve fakir bir hayat süren Kim ailesinin, oldukça zengin ve varlıklı olan Park ailesi ile arasındaki ilginç ve karmaşık hikayeye odaklanmaktadır. Kimliklerini saklayarak Park ailesinin evine yerleşen Kim ailesinin başına bir dizi olay gelir..

secret garden

KORESÖZLÜK
Varlıklı bir adam ve dublörlük yapan yoksul bir kız birbirine âşık olur. Ancak ruhları açıklanamaz biçimde yer değiştirince işler karışır ve karanlık sırlar açığa çıkar.
Başroldekiler:Hyun Bin,Ha Ji-won,Yoon Sang-hyun
Yaratıcılar:Shin Woo-chul,Kim Eun-sook
secret garden

lee min-ho dizileri

minny
Personal Taste
Personal Taste

Tür: Komedi, Dram, Romantik
Yapım Yılı: 2010
Bölüm Sayısı: 16 Bölüm
IMDb Puanı: 7,4
2010 yılının sürpriz hit dizilerinden biri olan Personal Taste, gerçek aşkı en beklenmedik yerlerde bulduğunu kanıtlayan komedisi ile yüksek reytingler ve büyük hayran kitlesine sahip oldu. Tuhaf ve güvensiz Gaein, babasının ünlü “eski dünyası”nda tek başına yaşamaktadır. Lee Min Ho'nun sempatik ve eğlenceli sahnelerini izleyeceğiniz Personal Taste'e bir şans vermelisiniz.

sea god-denizler imparatoru

koresozluk
'Denizin İmparatoru' Choi In-ho'nun aynı adlı romanından uyarlanan 50 bölümlük bir drama. Drama, Birleşik Shilla Hanedanlığı döneminde (676~935) Doğu Asya denizine ve uluslararası ticarete hakim olan Jang Bo-go'nun (?~846) hayatını anlatıyor.

Jang Bo-go, coğrafi olarak önemli bir deniz yolu olan Wando'ya Cheong-Hae-Jin kurarak korsanları da ortadan kaldırdı. Aynı şekilde Doğu Asya'daki deniz ticaretinin düzenini Dang'dan (Çin) ve Japonya'dan Kuzey Çin denizine dikti.

crime puzzle

KORESÖZLÜK
Han Seung-Min ( Yoon Kye-Sang ) Polis Üniversitesinde popüler bir profesördür. Aynı zamanda adli psikolog olarak da tanınır. Kız arkadaşı Yoo Hee ( Ko Ah-Sung ) bir suç profili uzmanı olarak çalışmaktadır. Aniden Han Seung-Min, Yoo Hee'nin babasını ve diğer insanları öldürdüğünü itiraf eder. Sonunda suçlarından dolayı ömür boyu hapis cezası alır. Yoo Hee yaptığı itirafa inanmıyor. Cevaplar için davasına bakar. Bu, Yoo Hee'yi hapishanede Han Seung-Min'i ziyaret etmeye ve onunla 10 röportaj yapmaya yönlendirir.

park yoo-na

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Park Yoo-Na
Hangul: 박유나
Doğum: 23 Aralık 1997
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik:
Kan grubu:
Instagram: youna_1997

Drama dizisi
Çaylak Polisler | Neowa Naui Gyeongchalsoeob (Disney+ / 2022) - Ki Han-Na
Gerçek Güzellik | Yeoshingangrim (tvN / 2020-2021) - Kang Soo-Jin
Hotel Del Luna (tvN / 2019) - Lee Mi-Ra
SKY Kalesi (JTBC / 2018-2019) - Cha Se-Ri
Kimlik: Gangnam Beauty | Nae Aidineun Gangnammiin (JTBC / 2018) - Yoo-Eun
yabancı | Bimilui Soop (tvN / 2017) - Kwon Min-A / Kim Ga-Young
Paket (JTBC / 2017) - Na Hyun
Tahtın Kökleri | Yookryongi Nareusha (SBS / 2015-2016)
Neşelendirmek! | Balchikhage Gogo (KBS2 / 2015) - Kyung-Eun (Dance Club Real King)

Tv ve filmler
Özel Drama: Çok Yakın, Henüz Çok Uzak | Daeul Deuk Mal Deuk (KBS2 / 2018) - Joo Young-Joo

gu family book

KORESÖZLÜK
2013 yılında toplam 24 bölüm olarak yayınlandı. Dizi, efsanevi yaratıklardan korkulan bir dünyada duyguları için savaşan yarı insan, yarı efsanevi bir yaratık ile bir lordun kızının aşk hikayesini anlatıyor.
gu family book

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol