muscle girl

KORESÖZLÜK
Azusa Shiratori ( Yui Ichikawa ), küçük bir kadın profesyonel güreş ligi olan "Shiratori Girls Pro Wrestling" başkanının tek çocuğudur. Babasının bir hastalıktan ölmesinden sonra, Azusa güreş ligini ayakta tutmak için mücadele eder. Şirket büyük borçlarla iflasın eşiğinde. Bir güreş maçı gününde hakem, bıraktığını belirten kısa bir not bırakır. O da iz bırakmadan kaybolur. Azusa şu anda ciddi bir sıkıntı içinde ve yedek bir hakeme ihtiyacı var.

Azusa daha sonra sokakta tanıştığı Koreli bir adama ( Lee Hong-Ki ) rastlar. Adamı sadece bir günlüğüne hakem olmaya ikna ediyor. Azusa'nın bilmediği adam, aynı zamanda Güney Kore'de de popüler bir yıldızdır.

"Shiratori Girls Pro Wrestling"i ayakta tutmak için, daha sonra rakip bir profesyonel güreş organizasyonuna karşı güçlerini birleştirirler.

kore aile dizileri

aslimser
What happens to my family. 53 bölümlük uzun bir dizi ama çok guldugum yer yer duygulandigim ,keyifli bir aile dizisiydi. Gülerek başladığım dizide ilerleyen bölümlerde agladigimda oldu. Her duygu var diyebilirim:)
Tavsiye ederim👍

a poem a day

KORESÖZLÜK
Hikaye bir grup fizyoterapist, hemşire, radyolojik teknoloji uzmanı ve kursiyeri takip ediyor.

Ye Jae-Wook fizyoterapist olarak çalışıyor ve aynı alanda ders veriyor. Bir hastanede ekip lideri olarak çalışmaya başlar.

Woo Bo-Young, 3 yıldır fizyoterapist olarak çalışıyor. Şair olmak istedi, ancak fakir aile geçmişi nedeniyle fizyoterapist olmak için okudu.

Shin Min-Ho bir stajyer ama fizik tedaviyle ilgilenmiyor. Notları tıp fakültesi için yeterince iyi değildi ve ikisi de doktor olan ebeveynleri ona fizik tedavi okuttu.
a poem a day

dal ri and gamjatang

KORESÖZLÜK
Jin Moo-Hak ( Kim Min-Jae ), küresel restoran franchise firması Dondon F&B'yi işleten bir ailenin ikinci oğludur. Şirket bir gamjatang (domuz kemiği yahnisi) restoranından yola çıktı. Eğitimden yoksundur, ancak para kazanma konusunda mükemmel bir yeteneği vardır.

Bu arada, Kim Dal-Ri ( Park Gyu-Young ) bir sanat galerisinde misafir araştırmacıdır. Prestijli bir ailenin tek çocuğu. Kim Dal-Ri 7 farklı dil konuşabiliyor ve iyi bir kişiliğe sahip ama yemek yapmak gibi ev işlerini yapmakta pek iyi değil.

Jin Moo-Hak ve Kim Dal-Ri birbirlerinin geçmişlerini bilmeden tanışırlar ve birbirlerine karşı iyi hisler geliştirirler. İflas eden bir sanat galerisi nedeniyle zengin, eğitimsiz bir ailenin oğlu ve prestijli bir ailenin kızı olarak tekrar karşılaşırlar.
dal ri and gamjatang

kill ıt

KORESÖZLÜK
Tutkulu bir hayvan sever ve yetenekli bir veteriner Kim Soo-hyun'un ( Jang Ki-yong ) aslında bir seri katildir.Gerçek kimliğini gizlemek için veteriner olarak çalışan Kim Soo-hyun, kötü bir üne sahiptir.Sempatik ruhunu gizleyen inatçı bir dedektif olan Do Hyun-jin (Nana). Do Hyun-jin, onu doğrudan Kim Soo-hyun'a götüren bir vaka üzerinde çalışır. Aradığı seri katil olduğuna inanan Do Hyun-jin, Kim Soo-hyun'un kimliğini ve geçmişini ayrıntılı olarak araştırır, ancak bulduğu şey onu başka bir gerçeğe götürür. Sonra Do Hyun-jin ve Kim Soo-hyun, yıllar önce onları birbirine bağlayan gizemi çözmek için yola çıkarlar.

lee min-ho dizileri

minny
2) The Legend of the Blue Sea
The Legend of the Blue Sea

Tür: Komedi, Fantastik, Romantik
Yapım Yılı: 2016
Bölüm Sayısı: 21 Bölüm
IMDb Puanı: 8,1
Kore'nin ilk resmi olmayan tarihi masal koleksiyonuna ait klasik Joseon efsanesinden esinlenen, bir denizkızını yakalayıp kaçıran balıkçı hakkındaki bu dizi; Joseon soylu Kim Dam Ryung (Lee Min Ho) ile Denizkızı Se Hwa (Jun Ji Hyun) arasında geçmektedir.

Ağustos 1598 akşamı Lord Yang, Dam Ryung'a Se Hwa adlı esir denizkızını gösterir. O gecenin ilerleyen saatlerinde Dam Ryung onu okyanusa bırakır ve denizkızı da elini ona uzatır. Günümüz zamanında ise Heo Joon Jae bir dolandırıcıdır. Heo Joon Jae ve denizkızı Se Hwa'yı, geçmişin izleriyle beraber neler bekliyor olacak?

dizi

btsdaily
Rich Man
dizi
Sevilen Kore komedi dizisinde Seoul'deki Next IN adında bir şirketin CEO'su olan Lee Yoo-chan (Kim Jun-myeon) hırslı ve zeki bir patrondur fakat insanların yüzlerini hatırlamada güçlük çekmektedir.

Kim Bo-ra (Ha Yeon-soo) ise ailesini başarısıyla gururlandıran fakat iş bulmakta güçlük çeken üniversite öğrencisi genç bir kızdır.

Lee Yo-chan ve Kim Bo-ra'nın yolları kesişir ve komedi dolu romantizm başlar.

blackpink

KORESÖZLÜK
2016 yılında ilk kez sahneye çıkar çıkmaz sektörde sağlam bir yer edinen dörtlü, kısa sürede benzersiz ateşiyle dünyayı aydınlatacak.

Yoğun güçlü marşları ve EDM'den daha yavaş şarkılara kadar uzanan müzikal tarzları ile Girl Crush konseptlerini öldürürken, aynı zamanda tüm benzersiz yanlarını sergilemeye hazır çok yönlü bir grup olarak tanınmaya başladılar.
blackpink

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol