dizi önerileri (okul konulu)

btsdaily
Sassy, Go Go (IMDb Puanı: 7.6)
2015 yapımı 12 bölümlük bu okul konulu Kore dizisindeyse, sert bir eğitim sisteminin uygulandığı, hırslı öğrencilerle dolu bir okuldaki bir grup gencin aşk ve arkadaşlık ilişkilerine sarılmaları anlatılıyor. Başrollerde Han-Yeon Cha, Soo-bin Chae ve Eun-ji Jung yer alıyor.
dizi önerileri (okul konulu)

at a distance spring is green

KORESÖZLÜK
Yeo Joon ( Park Ji-Hoon ), Kim So-Bin ( Kang Min-Ah ) ve Nam Soo-Hyun ( Bae In-Hyuk ) dahil olmak üzere genç üniversite öğrencilerinin hikayesi .

Yeo Joon üniversite birinci sınıf öğrencisidir. Sevimli bir görünüme ve parlak bir kişiliğe sahiptir. İnsanlara sadece iyi bir imaj göstermeye çalışır. Zengin ebeveynleri var, ancak ebeveynlerinden yeterince sevgi görmedi.

Kim So-Bin 3. sınıf bir üniversite öğrencisidir. O samimi ve dürüst. Anne ve babası boşandıktan sonra babasıyla yaşamaya başlamıştır.

Nam Soo-Hyun zeki, mükemmeliyetçi bir üniversite öğrencisidir. İyi görünümlü bir görünüme sahip ve mükemmel akademik notlar alıyor. Ama maddi olarak zor durumda. Kendisinin yanı sıra ailesinin annesi ve küçük kardeşinin geçimini sağlamak için çeşitli yarı zamanlı işler yapmaktadır. durumu nedeniyle insanlara karşı alaycıdır.
at a distance spring is green

dizi önerileri (okul konulu)

btsdaily
•Who Are You: School 2015 (IMDb Puanı: 7.8)•
Sam Hammington, Mi-seon Jeon ve So-hyun Kim'in başrollerinde olduğu 2015 yapımı 16 bölümlük Kore dizisinin konusu şöyle: Bir okul gezisinde ilk kez ikiziyle tanışan Go Eun-Byul, zor durumda olan ikizinin hayatını kurtarmak için onunla yer değiştirir. Şimdi ikisi de herkese yalan söylemek ve birbirlerinin hayatını yaşamak zorundadırlar.
dizi önerileri (okul konulu)

the one and only

KORESÖZLÜK
Pyo In-Sook ( Ahn Eun-Jin ) bir çocukken, ailesi onu terk etti. Ondan sonra büyükannesi tarafından büyütüldü. Hayatı hiçbir zaman kolay ve rahat olmamıştı. Şimdi bir hamamda çalışıyor, müşterilerin cesetlerini temizliyor. Kendini savunma mekanizması, duygularını diğer insanlara ifade etmemektir. Bir gün, Pyo In-Sook bir doktordan, yaşayacak fazla zamanı kalmadığını ve o sırada duygularını bile ifade edemediğini duyar. Pyo In-Sook , bir kadın bakımevinde iki hasta, Se-Yeon ( Gang Ye-Won ) ve Mi-Do ( Joy ) ile tanışır . Se-Yeon sıradan bir ev hanımıdır, ancak yalnız bir hayat yaşamaktadır. Mi-Do, sosyal medyada popüler bir etkileyicidir.

Bu arada, Woo-Cheon ( Kim Kyung-Nam ) bir cinayet davasına karıştı. O zamandan beri hayatı tamamen değişti. Özel dedektiflik bürosunda çalışıyor. Her şeyi yapar, hatta yasadışı şeyler bile yapar ve hayatındaki hiçbir şeyden korkmaz. Yağmurlu bir günde Pyo In-Sook ile tanışır.

109 strange things

KORESÖZLÜK
Gelecekten bir robot geldiğinde, bir felsefe uzmanı bunun önemini anlayacak mı? KDI-109, gelecekten bir robot. Felsefe okuyan dördüncü sınıf bir üniversite öğrencisi olan Shin Ki Won'un evinde yaşamaya başlar. Ki Won, üniversiteden sonra hayatın büyük sorularıyla boğuşur ve kazançlı bir iş bulurken, KDI-109 cevapları bulmasına yardım edebilir mi? “109 Strange Things”, Park Sun Jae tarafından yönetilen altı bölümlük 2017 Güney Koreli bir web dramasıdır.
109 strange things

a gentleman and a young lady

KORESÖZLÜK
Lee Young-Kook ( Ji Hyun-Woo ) üç çocuklu bir duldur. Karısının ölümünü hala atlatamadı. Park Dan-Dan'i ( Lee Se-Hee ) çocukları için yatılı öğretmen olarak işe almaya karar verir ve ondan etkilenmeye başlar. Bu arada, Park Dan-Dan, zorlu durumuna rağmen parlak ve olumlu bir kişiliğe sahiptir.

emergency man and woman

KORESÖZLÜK
Dizi, başlarından evlenme ve boşanma geçtikten sonra aşkın asıl anlamını anlayan bir çiftin hikayesini anlatmaktadır. Ayrıca ölümle yaşam arasındaki savaşın olduğu acil servis yaşantısını izleyiciye göstermektedir.

Jin-Hee (Song Ji-Hyo) bir diyetisyen olarak tatmin edici bir hayat sümektedir. Daha sonra bir tıp fakültesi öğrencisi olan Chang-Min (Choi Jin-Hyuk) ile tanışır. Chang-Min'in ailesi doktorlarla doludur. Chang-Min'in zengin ailesi Jin-Hee ve Chang-Min evlenmesine karşı çıkmalarına rağmen, onlar evlenirler. Chang-Min tıp stajından vazgeçer ve bir ilaç satıcısı olarak çalışmaya başlar. Onların evlilik hayatı mutlu değildir. Chang-Min'in ailesi Jin-Hee'e tepeden bakmaktadır ve Chang-Min bile değişmiş gibi gözükmektir. Jin-Hee'den nefret etmeye başlar ve sonunda boşanırlar.

Onlar boşandıktan sonra, Jin-Hee bir tıp öğrencisi olur ve bir stajyer olarak çalışmaya başlar. Chang-Min de tıp okulundan mezun olur ve stajyer olarak çalışmaya başlar. Onlar çalışmaya başladıkları aynı hastanenin acil servisinde tekrar karşılaşacaklardır.
emergency man and woman

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol