bin jip

KORESÖZLÜK
Tae-suk, motorsikletine atlayıp yollara düşen ve karşılaştığı boş apartman dairelerinde kendine başka hayatlar yaratan yalnız bir adamdır. Tatil gibi çeşitli nedenlerden ötürü evlerinden bir süre ayrı kalan insanları takip eden Tae-suk, onların bıraktığı boş evlere girip bir süreliğine burada misafir olmaktadır, bunun karşılığında ise kendince çalışmayan ev aletlerini tamir ederek borcunu ödemektedir. Bu ziyaretlerinden biri sırasında evde yalnız olmadığını fark eder...
Uzakdoğu sinemasının en yetkin isimlerinden biri olan Kim Ki-Duk imzalı film yönetmenin en önemli yapıtlarından biri.

bin jip

the one and only

KORESÖZLÜK
Pyo In-Sook ( Ahn Eun-Jin ) bir çocukken, ailesi onu terk etti. Ondan sonra büyükannesi tarafından büyütüldü. Hayatı hiçbir zaman kolay ve rahat olmamıştı. Şimdi bir hamamda çalışıyor, müşterilerin cesetlerini temizliyor. Kendini savunma mekanizması, duygularını diğer insanlara ifade etmemektir. Bir gün, Pyo In-Sook bir doktordan, yaşayacak fazla zamanı kalmadığını ve o sırada duygularını bile ifade edemediğini duyar. Pyo In-Sook , bir kadın bakımevinde iki hasta, Se-Yeon ( Gang Ye-Won ) ve Mi-Do ( Joy ) ile tanışır . Se-Yeon sıradan bir ev hanımıdır, ancak yalnız bir hayat yaşamaktadır. Mi-Do, sosyal medyada popüler bir etkileyicidir.

Bu arada, Woo-Cheon ( Kim Kyung-Nam ) bir cinayet davasına karıştı. O zamandan beri hayatı tamamen değişti. Özel dedektiflik bürosunda çalışıyor. Her şeyi yapar, hatta yasadışı şeyler bile yapar ve hayatındaki hiçbir şeyden korkmaz. Yağmurlu bir günde Pyo In-Sook ile tanışır.

faith

KORESÖZLÜK
Goryeo Dönemi'nde (918-1392) gelişen sağlık görevlisi Kangchan'ın öyküsünü anlatmaktadır. Kangchan örnek tıbbi çalışmalarından dolayı sonunda onurlu bir hekim olmuştur. Dizi, ilk hekimlik aşamasından Kang-chan'ın "" konumuna ulaşmasına kadar Kang-chan'ın yaşamını kapsamaktadır. Özel Kwangsewon sağlık kurumunda çalışırken Kang-chan insanlara umut ve yeni bir hayat vermektedir.
faith

emergency man and woman

KORESÖZLÜK
Dizi, başlarından evlenme ve boşanma geçtikten sonra aşkın asıl anlamını anlayan bir çiftin hikayesini anlatmaktadır. Ayrıca ölümle yaşam arasındaki savaşın olduğu acil servis yaşantısını izleyiciye göstermektedir.

Jin-Hee (Song Ji-Hyo) bir diyetisyen olarak tatmin edici bir hayat sümektedir. Daha sonra bir tıp fakültesi öğrencisi olan Chang-Min (Choi Jin-Hyuk) ile tanışır. Chang-Min'in ailesi doktorlarla doludur. Chang-Min'in zengin ailesi Jin-Hee ve Chang-Min evlenmesine karşı çıkmalarına rağmen, onlar evlenirler. Chang-Min tıp stajından vazgeçer ve bir ilaç satıcısı olarak çalışmaya başlar. Onların evlilik hayatı mutlu değildir. Chang-Min'in ailesi Jin-Hee'e tepeden bakmaktadır ve Chang-Min bile değişmiş gibi gözükmektir. Jin-Hee'den nefret etmeye başlar ve sonunda boşanırlar.

Onlar boşandıktan sonra, Jin-Hee bir tıp öğrencisi olur ve bir stajyer olarak çalışmaya başlar. Chang-Min de tıp okulundan mezun olur ve stajyer olarak çalışmaya başlar. Onlar çalışmaya başladıkları aynı hastanenin acil servisinde tekrar karşılaşacaklardır.
emergency man and woman

kore dizileri

btsdaily
The King Eternal Monarch (2020)
kore dizileri
IMDb: 8.5

Tür: Dram, romantik, fantastik

Dizi, iki farklı paralel dünyada geçmektedir. İnsanların dünyasında serbest kalan şeytan diğer bir paralel dünyaya geçiş yapmaya çalışmaktadır. Buna karşılık olarak Kore İmparatoru Lee Gon paralel dünyaya açılan kapıları kapalı tutmaya çalışır. Bir diğer paralel dünyada, Güney Kore Cumhuriyeti'nde yaşayan Dedektif Jung Tae-Eul insanların ve sevdiklerinin hayatlarını korumaya çalışır.

birdie buddy

KORESÖZLÜK
Birdie Buddy", eski profesyonel golfçü John Lee'nin ( Lee Yong-Woo ) hikayesini ve iki kişiyi bir sonraki golf kraliçeleri olmak için nasıl yönettiğini anlatıyor.

John Lee, PGA unvanını kazanan ilk Koreli oldu. Geçmişi bir gizemdi ve o bir evlatlıktı. John Lee ayrıca "Capoeira" olarak bilinen Afro-Brezilya dans/dövüş sanatları tarzında da mükemmeldi. PGA ünvanını kazanarak başarıya ulaşmış olsa da, John Lee bir golf sahası testçisi olmak için golf oynamayı bıraktı...

Min Hae-Ryung ( Lee Da-Hee ) elit bir golf oyuncusu olmak için yetiştirildi ve her zaman golf oynamak için en iyi çevreyle çevriliydi. Duyguları her zaman kontrol altındaydı ve içinde derin bir yara var...

Sung Mi-Soo ( Uee ), Kangwon Eyaletinden bir taşra kızıdır. Fakir bir geçmişe sahip ama annesi caddy olarak çalıştı. Mi-Su'nun parlak kişiliği ve kararlı çabasıyla seçkin bir golf oyuncusu olmaya çalışır...
birdie buddy

tale of the nine tailed

tokorain
Dizi, dokuz kuyruklu bir tilki (kore mitolojisinde geçen efsanevi bir yaratık) ile bir insanın etrafında dönmektedir. Bir programın yapım yönetmeni olan Nam Ji-A, şehirlerinde yaşayan dokuz kuyruklu bir tilkinin varlığını öğrenir ve programına çıkartmak için onun peşine düşer.
tale of the nine tailed

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol