birdie buddy

KORESÖZLÜK
Birdie Buddy", eski profesyonel golfçü John Lee'nin ( Lee Yong-Woo ) hikayesini ve iki kişiyi bir sonraki golf kraliçeleri olmak için nasıl yönettiğini anlatıyor.

John Lee, PGA unvanını kazanan ilk Koreli oldu. Geçmişi bir gizemdi ve o bir evlatlıktı. John Lee ayrıca "Capoeira" olarak bilinen Afro-Brezilya dans/dövüş sanatları tarzında da mükemmeldi. PGA ünvanını kazanarak başarıya ulaşmış olsa da, John Lee bir golf sahası testçisi olmak için golf oynamayı bıraktı...

Min Hae-Ryung ( Lee Da-Hee ) elit bir golf oyuncusu olmak için yetiştirildi ve her zaman golf oynamak için en iyi çevreyle çevriliydi. Duyguları her zaman kontrol altındaydı ve içinde derin bir yara var...

Sung Mi-Soo ( Uee ), Kangwon Eyaletinden bir taşra kızıdır. Fakir bir geçmişe sahip ama annesi caddy olarak çalıştı. Mi-Su'nun parlak kişiliği ve kararlı çabasıyla seçkin bir golf oyuncusu olmaya çalışır...
birdie buddy

big ıssue

KORESÖZLÜK
Paparazzi medyasının çılgın dünyasında ayarlayın. Bir fotoğraf yüzünden, Han Seok-Joo ( Joo Jin-Mo ) en iyi gazete fotoğrafçısı olarak işi ve ailesi de dahil olmak üzere her şeyini kaybeder. Ji Soo-Hyun ( Han Ye-Seul ) bir paparazzi grubunun kötü şöhretli baş editörüdür. Adamı paparazzi fotoğrafçısı olması için işe alır.

punch

KORESÖZLÜK
Park Jung-Hwan ( Kim Rae-Won ), Yüksek Savcılık Ofisi'nin yolsuzlukla mücadele soruşturma ekibinin şefidir. Görevine gelebilmek için adalete ulaşma konusunda tavizler verdi. Park Jung-Hwan daha sonra kötü huylu bir beyin tümörüne sahip olduğunu ve fazla zamanı kalmadığını öğrenir. Hayatına pişmanlık duymadan son vermek için yozlaşmış Başsavcı Lee Tae-Joon'a ( Cho Jae-Hyun ) silah doğrultuyor . Park Jung-Hwan'ın aynı zamanda bir savcı olan eski karısı Shin Ha-Gyung ( Kim A-Joong ), Park Jung-Hwan'ın durumunu biliyor ve ona yardım ediyor.

that man oh soo

KORESÖZLÜK
Oh Soo ( Lee Jong-Hyun ) 20'li yaşlarında bir adamdır ve bilişim alanında gelecek vaat eden bir mühendis, bir kafe sahibi ve bir barista olarak çalışmaktadır. O akıllı ve yakışıklı. Gizemli bir polen kullanarak siz erkekler ve kadınlar için aşk tanrısı oynuyor. Polen yüzünden Seo Yoo-Ri'ye ( Kim So-Eun ) aşık olur . Ayrıca 20'li yaşlarında ve polis memuru olarak çalışıyor. Parlak bir kişiliğe sahiptir ve ailesini tek başına destekler.

one the woman

KORESÖZLÜK
Jo Yeon-Joo ( Lee Ha-Nee ) yozlaşmış bir savcıdır. Bir dava yüzünden hafızasını kaybeder. Jo Yeon-Joo'ya benzeyen bir chaebol ailesinin gelini Kang Mi-Na ( Lee Ha-Nee ) olarak yaşamaya başlar .

Bu arada, Han Seung-Wook ( Lee Sang-Yoon ) bir chaebol ailesinin oğludur. İlk aşkını atlatamadı. Hafızasını kaybetmiş Jo Yeon-Joo ile ilişkiye girer.

reflection of you

KORESÖZLÜK
Jeong Hui-Ju ( Ko Hyun-Jung ) gençlik günlerinde fakir ve şiddetli bir dönem geçirdi. Artık başarılı bir ressam ve deneme yazarıdır. Kocası bir hastanenin varisi ve iki çocukları var. Aile hayatı kıskanılacak gibi görünüyor, ancak Jeong Hui-Ju, zamanını anlamsızca harcadığını düşünüyor. O sırada Jeong Hui-Ju bir kadınla tanışır. Kadın fakir, tıpkı gençliğinde Jeong Hui-Ju gibi ama yine de parlıyor.

secret royal ınspector joy

KORESÖZLÜK
Ra Yi- Eon'un ( TaecYeon ) hayali, küçük bir hamur tatlısı restoranı satın almak ve işi yürütmektir. Rahat bir hayat istiyor ama az önce girdiği devlet sınavını geçecek kadar zeki. Şimdi bir devlet memuru olarak başarılı olmak için elit bir kurs olan Özel Danışmanlar Ofisinde çalışmaya başlıyor. Daha sonra gizli görevlerle görevlendirildiği bir kraliyet gizli ajanı olarak atanır. Artık bir kraliyet gizli ajanı olması Ra Yi-Eon ve ailesi için büyük bir onurdur. Evinde hala rahat bir hayat sürdürüyor ve bir kraliyet gizli ajanı olarak çok çalışmıyor. Kim Joy ( Kim Hye-Yoon ) ile tanıştığında hayatı değişir .

Kim Joy'un zihni merakla doludur. Ayrıca Joseon dönemi için boşanmanın uygun olduğunu düşündüğü ilerici bir zihniyete sahip. Kocasıyla üç yıl önce evlendi ve şimdi ondan boşanmaya çalışıyor. Kocası kumar bağımlısı ve ana kuzusu. Kocası da ondan boşanmayı reddediyor. Sonunda, Kim Joy boşanma prosedürünü tamamlamak üzereyken Ra Yi-Eon ile tanışır.

Kraliyet Gizli Ajanı Ra Yi-Eon ve Kim Joy, davaları çözmek için birlikte çalışır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol