bts

btsxjimin
BTS üyesi jin
gerçek adı :kim seok jin
pozisyonu: vokal, dansçı, visual
doğum tarihi:4 aralık 1992
burcu:yay
boyu:1.79
kilosu:63
kan grubu:0
doğum yeri: Gwacheon, gyeonggi -do
kardeşleri:BULAMADIM
hobisi: yemek yapmak,yemek tariflerine bakmak
eğitimi: konkuk üniversitesi ,hanyang cyber üniversitesi
favori sayısı:4
en sevdiği renkler:mavi
en sevdiği yemekler:BULAMADIM

page turner

KORESÖZLÜK
Yoo-Seul ( Kim So-Hyun ) bir sanat lisesi öğrencisidir. Yetenekli bir piyanist ve çeşitli yarışmalar kazandı, ancak annesi tarafından yönlendiriliyor. Yoo-Seul'ün annesi, gençken piyanist olmak istiyordu. Bir gün Yoo-Seul bir kaza geçirir. Yoo-Seul kaza yüzünden bir daha asla piyano çalamayabilir. Yoo-Seul, arkadaşı Cha-Sik ve Yoo-Seul'ün rakibi Jin-Mok'un yardımıyla yeni bir hayat yaşamaya başlar.
page turner

like for likes

KORESÖZLÜK
Son zamanlarda ordudan terhis olan Jin-Woo ( Yoo Ah-In ) popüler bir aktördür. Gyung-A ( Lee Mi-Yeon ) televizyon drama dizisinin senaristidir. Jin-Woo'ya sormak istemiyor ama yine de bir sonraki drama dizisinde oynamasını istiyor. Jin-Woo teklifini reddeder. Jin-Woo, bir düğünde Gyung-A'nın küçük çocuğu Bom'u görür. Jin-Woo, babası olup olmadığını merak eder.

Sung-Chan ( Kim Ju-Hyeok ) küçük bir Japon restoranı işletiyor. Düğününden önce uçuş görevlisi Joo-Ran'dan ( Choi Ji-Woo ) bir daire kiralar , ancak Sung-Chan nişanlısı tarafından terk edilir. Aynı zamanda, uçuş görevlisi Joo-Ran dolandırıldığını ve artık kalacak bir yeri olmadığını öğrenir. Sung-Chan, daireyi onunla paylaşmayı teklif eder.

Soo-Ho ( Kang Ha-Neul ) bir söz yazarıdır. Ayrıca lisede geçirdiği bir trafik kazasından dolayı sağırdır. Soo-Ho'nun hiç kız arkadaşı olmadı. Sung-Chan'ın Japon restoranında düzenli bir müşteridir. Bir gün Sung-Chan'ın restoranında drama dizisi yapımcısı Na-Yeon ( Esom ) ile tanışır . Birlikte yiyip içmekten hoşlanırlar. Facebook'ta mesajlaştıktan sonra, Soo-Ho ve Na-Yeon birlikte birkaç randevuya çıkarlar. Soo-Ho ona işitme engelli olduğunu söyleyemez.

lee yo won

klip queen
Bugünkü oyuncumuz -lee yo won-
Kendisi tanıdığım ilk kadın oyuncudur.Çok severek takip ediyorum.Çok sayıda dizi ve filmde yer almıştır.Meslek hayatına modellik yarışmasında 1.olarak kazanıp oyuncu olarak devem etmiştir.
Benim en sevdiğim dizisi The Great Queen Seondeok (Muhteşem Kraliçe).Evli ve 3 çocuğu vardır.

lee yo won[url][/url]

dizi

btsdaily
Find Me in Your Memory (2020) – IMDb: 7,4
yaşadığı her şeyi an be an hatırlayan bir adam ve son derce unutkan bir kadının arasındaki aşk ilişkisini anlatıyor. Romantizm ve komediyi bir arada izleyicisine sunan dizi aynı zamanda Kore'de bu yılın en çok izlenen kore dizileri sıralamasında birinci sırada gösteriliyor.

uncle

KORESÖZLÜK
Joon-Hyeok ( Oh Jung-Se ) popüler olmayan bir müzisyendir. O bir kaybeden gibi ve hayatı dibe vurdu. Ablası Joon-Hee ( Jeon Hye-Jin ) ile ilişkisini kesmiştir . Bir gün Joon-Hee'nin oğlu karşısına çıkar. Joon-Hee boşandıktan sonra yeğeni OKB oldu. Joon-Hyeok yeğeniyle yaşamaya başlar ve onunla ilgilenir.

O esnada. Joon-Hee, 12 yıllık evlilikten sonra kocasından boşandı. Eski kocası ona fiziksel şiddet uyguluyordu. Ucuz kiralık bir daireye taşınır ve oğlunun velayetini almaya çalışan eski kocası ve annesiyle uğraşmak zorundadır.

Hey-Ryeong ( Park Sun-Young ) pahalı apartman kompleksi Royal State'in bir sakinidir. Apartman kompleksindeki anneler topluluğunun başkanıdır ve diğer anne üyeleri tarafından beğenilmektedir. Kyeong-Il ( Lee Sang-Woo ) Royal State'de ikamet etmektedir. Tatlı ve sıcak bir kişiliğe sahiptir. Karısı öldükten sonra kızını tek başına büyütmüştür. Yoo-Ra ( Hwang Woo Seul Hye ) anneler topluluğunun bir üyesidir ve Hey-Ryeong'a hayrandır.

dali and cocky prince

KORESÖZLÜK
Küçük bir çocukken, Moo Hak pazarda bir seyyar satıcı olarak büyüdü. Cahil olmasına rağmen iradeli ve para kazanmayı biliyor. Şu anda ailesinin küçük bir gamjatang lokantası olarak başladığı küresel bir restoran zinciri olan Dondon F and B'nin genel müdürüdür. Ancak, onurlu değildir ve sadece parayı önemser. Sanat galerisi işleten üst sınıf bir ailenin tek kızı ve çocuğu Da Li ile tanışır. O şeyler hakkında derin derin bilgiye sahiptir. Babasının ani ölümü nedeniyle iflasla karşı karşıya kalır ve zor bir hayata başlar. Moo Hak ve Da Li, sanat galerisinde alacaklı ve borçlu olarak bir ilişkiye başlar. Bu iki zıt kutup birbirini anlayıp aşık olacak mı?

k-drama

erva
kesinlikle izlenmesi gereken k-drama dizileri (bana göre)

-Nobody knows
-God's Gift 14 Days
-When We Vere Young Countdown
-True Beauty

109 strange things

KORESÖZLÜK
Gelecekten bir robot geldiğinde, bir felsefe uzmanı bunun önemini anlayacak mı? KDI-109, gelecekten bir robot. Felsefe okuyan dördüncü sınıf bir üniversite öğrencisi olan Shin Ki Won'un evinde yaşamaya başlar. Ki Won, üniversiteden sonra hayatın büyük sorularıyla boğuşur ve kazançlı bir iş bulurken, KDI-109 cevapları bulmasına yardım edebilir mi? “109 Strange Things”, Park Sun Jae tarafından yönetilen altı bölümlük 2017 Güney Koreli bir web dramasıdır.
109 strange things

why secretary kim

KORESÖZLÜK
Kibirli ve bencil bir yapıda olan Lee Young-Joon; aynı zamanda da iyi bir görünüme sahip ve büyük bir şirketin varisi olarak yer almaktadır. Karakter yapısından ötürü son derecede zorlu biri olan Lee Young-Joon; yeni bir sekreteri işe aldığında hayatının değişeceğinden habersizdir. Daha önce ilişki yaşamamış olan Lee Young-Joon; işe aldığı Kim Mi-Soo ile zaman içerisinde duygusal bağlar kurarak; bambaşka bir karaktere bürünecektir. Zaman zaman tatlı bir biçimde atışacak olan ikili; ilk ilişki deneyimlerini de beraberce yaşadıklarından ötürü ortaya oldukça güzel bir konu da çıkacaktır.
why secretary kim

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol