kiss goblin

KORESÖZLÜK
Ban Sook ( Bae In Hyuk ), insan olmaktan başka bir şey istemeyen 160 yaşında bir goblindir. Ancak bunu yapabilmek için akıl hocası Goblin Kraliçesi ona insan şeklini alması ve insanları 10 kez öpmesi gerektiğini söyler.
Çarpıcı derecede yakışıklı ve uhrevi bir çekiciliğe sahip olduğundan, bu başlangıçta kolay bir görev gibi görünüyor.
Ancak, çok geçmeden görevin ilk düşündüğünden daha karmaşık olacağını keşfeder. Ne zaman birini öpse, yeni bir insani duygu geliştirir. Ve ne kadar fazla duyguya sahip olursa, romantizm oyununun o kadar karmaşık hale geldiğini keşfeder!
Bir şeytan kovucu da olay yerine adım atar ve onun iyilik arayışını raydan çıkarmakla tehdit eder!
Ayrıca Oh Yeon Ah ( Jeon Hae Won ) adında güçlü iradeli genç bir kadınla tanışır ve bu kadın onun bir yabancıyı ve ardından en iyi arkadaşını öptüğünü gördükten sonra ona saldırır ve azarlar.
Ban Sook, Oh Yeon Ah'a aşık olmaktan kendini alamaz ama onu da kendisi için aynı şekilde hissetmeye ikna edebilir mi?
“Kiss Goblin”, Kim Tae Wook tarafından yönetilen 2020 Güney Kore drama dizisidir.

queen seon deok-muhteşem kraliçe

koresozluk
Deokman (Kraliçe Seondeok'un çocukluk adı) bir ikiz olarak doğdu ama bebekken terk edildi. Daha sonra Silla sarayına geri getirildi ve burada gücü ele geçirmek isteyen Mi-shil'e karşı ikiz kız kardeşi Prenses Chonmyong ile güçlerini birleştirdi. Mi-shil, iki Silla prensesini krallıktan sürgün ettirmek için uğursuz planlar tasarladı ve gizli bir savaşta Prenses Chonmyong, Mi-shil tarafından öldürüldü. Ama Prenses Deokman kurnazca General Kim Yusin'in yardımına başvurdu ve onun baş düşmanı Mi-shil'i ortadan kaldırdı. Silla krallığının ilk kadın hükümdarı oldu.
queen seon deok-muhteşem kraliçe

red velvet

KORESÖZLÜK
Aslen 2014'te dört kişi olarak çıkış yapan ve daha sonra Yeri 2015'te katıldığında beşli olan grup, o zamandan beri mutluluk yayıyorlar.

Canlı, cesur ve pop esintili “Kırmızı” yönlerinin yanı sıra klas, ateşli ve gizemli R&B “Velvet” yönlerini sergileyen ikili bir konseptle, onlar kadar benzersiz ve çeşitli bir grup bulmak zor!
red velvet

the man from nowhere

KORESÖZLÜK
Cha Tae-Sik (Woo Bin), mahallesinde "Ajusshi" olarak bilinen esrarengiz ama çevresine zararı dokunmayan bir adamdır. Bir rehine dükkanı işleten Cha Tae-Sik, komşusunun kızı olan So-Mi (Kim Sae-Ron) ile aralarında bir bağ oluşur. Esrarkeş annesi sorun çıkardığında ona göz kulak olur. Küçük So Mi, annesinin çalıştığı yerde karıştığı bir uyuşturucu işinden dolayı kaçırılır. Bunun üzerine Cha Tae-Sik ,mafya tarafından kaçırılan küçük kıza yardım etmek için çekildiği köşesinden dışarı çıkar.
the man from nowhere

ıı ji-mae the phantom thief

KORESÖZLÜK
Ryung bir suçludur ancak onu diğerlerinden ayıran önemli bir fark vardır.O, gündüzleri pazaryerlerinde gangster olarak birçok yasadışı eylem yapsa da gece olunca soylu ve güç sahibi kişileri soyararak fakirlere yardım etmektedir.Ryung, yaptığı soygunlardan sonra olay yerine bir erik çiçeği bırakmaktadır.Bu onun bir nevi imzasıdır.Bong ise yakın dövüş konusunda ustadır ve o Ryung'u sevmektedir.Ancak Ryung'a aşık olan bir tek o değildir.Zengin bir aileden gelen Eun-Chan da ona gönlünü kaptırır.Dizide bu karakterlerin yaşadığı olayları izliyoruz.
ıı ji-mae the phantom thief

voice 2

KORESÖZLÜK
Bir acil durum 112 çağrı merkezinin etrafına kurun. Bir suç işlendikten sonraki altın dönemde, çağrı merkezi bir seri katil de dahil olmak üzere suçluların peşine düşer.
voice 2

emergency couple

KORESÖZLÜK
Jin-Hee ( Song Ji-Hyo ) bir diyetisyen olarak tatmin edici bir hayat sürdü. Daha sonra tıp fakültesi öğrencisi Chang-Min ( Choi Jin-Hyuk ) ile tanıştı . Zengin ailesinin güçlü muhalefetine rağmen, Jin-Hee ve Chang-Min evlenmeye karar verdi. Chang-Min'in ailesi doktorlarla dolu. Chang-Min tıp stajından vazgeçti ve ilaç satıcısı olarak çalışmaya başladı. Evlilik hayatları mutlu değildi. Chang-Min'in ailesi Jin-Hee'ye tepeden baktı ve Chang-Min bile değişmiş gibiydi. Chang-Min, Jin-Hee hakkında çok düşünmeye başladı ve sonunda boşandılar.

Boşanmalarının ardından Jin-Hee tıp öğrencisi oldu ve şimdi stajyer olarak çalışıyor. Chang-Min ayrıca tıp fakültesinden mezun oldu ve stajyer olarak çalışmaya başladı. Bir gün birlikte çalışacakları bir hastanenin acil servisinde buluşurlar.
emergency couple

mamamoo

yukiko
Çıkışlarından önce bile tanınırlık kazanan dörtlü, birçok eleştirmenin o yılın en iyi çıkışlarından biri olarak gördüğü 2014 yılında resmen müzik sahnesine girdi.

Güçlü armonileri, güçlü sesi ve geniş müzik tarzıyla öne çıkan MAMAMOO, aynı zamanda güçlendirme, kendini sevme ve bağımsızlık gibi olumlu mesajlarıyla da öne çıkıyor.
mamamoo

big ıssue

KORESÖZLÜK
Paparazzi medyasının çılgın dünyasında ayarlayın. Bir fotoğraf yüzünden, Han Seok-Joo ( Joo Jin-Mo ) en iyi gazete fotoğrafçısı olarak işi ve ailesi de dahil olmak üzere her şeyini kaybeder. Ji Soo-Hyun ( Han Ye-Seul ) bir paparazzi grubunun kötü şöhretli baş editörüdür. Adamı paparazzi fotoğrafçısı olması için işe alır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol