the sweet blood

KORESÖZLÜK
İnsan bir anne ve bir vampir baba arasında doğan Yeon Seo, sıradan bir insan hayatı yaşamaktan başka bir şey istemeyen 118 yaşında bir yarı vampirdir. Doğal güzelliği ve bir dizi vampir yeteneği ile Yeon Seo istediği her şey olabilirdi, ancak yaşına en yakın görünenlerle uyum sağlamayı seçti. Sonuç olarak, Yeon Seo şimdi kendini hayatın en önemli sorunlarından biriyle karşı karşıya buluyor.en zor zorluklar: liseden mezun olmak. Yeon Seo, vampir dürtülerine karşı savaşarak okula uyum sağlamak için elinden gelenin en iyisini yapar; çoğunlukla oldukça kolay olan bir görev. Ancak sınıf arkadaşı Song Meo Roo'nun tatlı kanı hem vampirlerin hem de kurt adamların dikkatini çekince işler biraz daha karmaşık hale gelir. Meo Roo'nun kanının siren çağrısını umutsuzca görmezden gelmeye çalışan Yeon Seo, sınıf arkadaşını onu avlayanlardan korumayı kendine görev edinir. Yeon Seo ve Meo Roo hayatlarını kurtarmak için koşarken, damarlarındaki kan onu çağırır. Aile görevi ve kendi kalbinin arzuları arasında kalan Yeon Seo'nun içinde bir savaş patlak verir. İnsanlığını kucaklayabilecek ve bu çocuğun tatlı kanının cazibesine karşı koyabilecek mi yoksa sonunda vampir tarafı galip mi gelecek?

phantom

KORESÖZLÜK
Kim Woo-Hyun ( So Ji-Sub ) yüksek rütbeli bir polis memurunun tek oğludur. Woo-Hyun polis akademisine birinci sırada girdi ve akademiden birinci sırada mezun oldu. Bir dedektif olarak daha sonra siber soruşturma departmanına katılır. Woo-Hyun daha sonra siber dünyada saklananların sırlarını ortaya çıkarmak için çalışır.

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:10
Orange mormalede:Dizide, insanların arasında hayatta kalmak için mücadele veren vampirlerin hayatları anlatılmaktadır. 200 yıl önce, insanlar ve vampirler bir barış antlaşması imzalamışlardır. Anlaşmaya göre, vampirler insan kanı içmeyeceklerdir ve gerçek kimliklerini gizleyeceklerdir. Böylece iki türde barış içinde yaşayacaklardır.

the witch's diner

koresozluk
Jung Jin, bir işi ve erkek arkadaşı olan 28 yaşında sıradan bir kadındır, ancak erkek arkadaşı onu terk eder ve işinden kovulur. Jung Jin daha sonra annesiyle birlikte bir restoran açmaya karar verir. Restoran iflas eder. Annesi taşraya iner ve Jung Jin restoranda yalnız kalır. O sırada Jo Hee-Ra ( Song Ji-Hyo ) onun önünde belirir. Jo Hee-Ra bir cadıdır ve kendi restoranını açmak için Jung Jin'in restoranını ödünç almak ister. Jo Hee-Ra'nın restoranı, müşterinin dileğini yerine getiren yiyecekler yapardı. Müşteriler, dileklerinin yerine getirilmesi karşılığında Jo Hee-Ra'ya onlardan istediği bir şeyi verecekti. Jung Jin başta şüpheci ama Jo Hee-Ra'nın yemeğini yemekten inanılmaz bir deneyime sahip. Jung Jin kısa süre sonra Jo Hee-Ra ile çalışır ve restoran popüler hale gelir.

moon young

KORESÖZLÜK
Moon-Young ( Kim Tae-Ri ) bir metro istasyonunda yürürken elinde bir kamera tutuyor. Oradaki insanları filme alıyor. Moon-Young için ev hayatı, alkolik babasının onu sözlü olarak taciz etmesiyle yaşayan bir cehennem gibidir. Bir gün Moon-Young babasından kaçmak için evden ayrılır. Hedefi olmadan dolaşıyor. Moon-Young yüksek bir ses duyar ve sesi takip eder. Bir kadın bağırıyor, birini arıyor. Moon-Young kadını filme alır ama kadın onu fark eder.

get karl oh soo jung

KORESÖZLÜK
8 yıl önce, tombul Ko Man-Soo ( Oh Ji-Ho ) lise sevgilisi Oh Soo-Jung ( Uhm Jung-Hwa ) ile evlenmeye ayarlandı . Okul günlerinde, Ko Man-Soo golf takımında oynuyordu ve Oh Soo-Jung ona, Seul Ulusal Üniversitesi Hukuk Fakültesine giderse onunla çıkacağını söyledi. Ko Man-Soo golften vazgeçti ve başarılı bir şekilde prestijli hukuk fakültesine girdi. Düğün gününde Ko Man-Soo, baro sınavını geçemediğini öğrendi. Oh Soo-Jung, düğün gününde onu terk etti.

Şimdi, Soo-Jung bir kuyumcuda çalışıyor. Uzun yıllardır aynı pozisyonda sıkışmış ve 34 yaşında hala bekar. Bay Mükemmel'i bulmanın hayalini kuruyor. Bir gün tekrar Oh Man-Soo ile tanışır. O şimdi en üst sıralarda yer alan profesyonel bir golfçü, mükemmel bir uyum ve çok aranan bir bekar.

the great shaman ga doo shim

KORESÖZLÜK
Ga Doo-Shim ( Kim Sae-Ron ) 18 yaşında bir lise öğrencisidir. Doğduğundan beri kaderi bir şaman olmaktı. Kötü ruhları yok etmek için bir şaman. Ga Doo-Shim kaderini reddeder ve normal bir hayat sürmeye çalışır. Yeni bir liseye transfer olur ve Na Woo-Soo ( Nam Da-Reum ) ile tanışır .

Na Woo-Soo, varlıklı bir aileden gelen, yakışıklı bir görünüme sahip ve akademik olarak üstün olan bir lise öğrencisidir. Huzurlu ve sıradan bir hayatı var, ama bu Ga Doo-Shim'in görünümüyle değişiyor. Kötü ruhları görmeye başlar. Ga Doo-Shim ve Na Woo-Soo gizemli vakalara karışır ve kötü ruhlara karşı savaşır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol