you raise me up

KORESÖZLÜK
Do Yong-Sik ( Yoon Si-Yoon ), bazı sorunları olan 31 yaşında bir adamdır. Yıllarca memuriyet sınavına hazırlandı. Bu süre zarfında, fiziksel görünümü artık büyük bir bağırsakla kötüleşti. Do Yong-Sik de iktidarsız. İktidarsızlığı gidermek için bir üroloji kliniğine gitmeye karar verir. Orada, Do Yong-Sik ilk aşkı Lee Ru-Da ( Hani ) ile tanışır . Klinikte ürolog olarak çalışıyor.

Bu arada, Lee Ru-Da güzel bir görünüme sahip yetkin bir doktor ve zengin bir aile geçmişinden geliyor. Psikiyatrist olarak çalışan Do Ji-Hyeok ( Park Ki-Woong ) ile çıkıyor. Erkek arkadaşı bir psikoloji danışma kliniği işletiyor. Kendine gelince kendini beğenmiş, bu da Lee Ru-Da'yı yanlış yere sürüklüyor. Aşırı güvenini azaltmak için Lee Ru-Da, erkek arkadaşına ilk aşkı Do Yong-Sik hakkında böbürlenir. Bir gün ilk aşkı Do Yong-Sik karşısına çıkar. Görünüşü geçmişlerinden tamamen farklı.
1

welcome 2 life

KORESÖZLÜK
Dizi, geçirdiği gizemli bir trafik kazası sonrasında paralel bir dünyaya giren Lee Jae-Sang'ın (Rain) etrafında dönmektedir. Lee Jae-Sang sadece parayı önemseyen ve yasalardaki boşlukları kullanarak müvekkillerini mahkûmiyetten kurtaran bir avukattır. Ancak bir gün, bir trafik kazası geçirir ve kendisini paralel bir dünyada bulur. Bu paralel dünyada, kendisi yasaları uygulamak konusunda katı olan bir savcıdır. Dahası 10 yıl önce ayrıldığı eski kız arkadaşı (Lim Ji-Yeon) ile bu dünyada evlidir. Kendisinin tam zıttı bir kişiliğe sahip bu dünyaya ayak uydurmak için mücadele etmeye başlar.
welcome 2 life

snowdrop

mrs angel
Adı: Snowdrop | 설강화
Tür: Dram, Tarih, Romantik
Yönetmen: Jo Hyun-Tak
Senarist: Yoo Hyun-Mi
Yapım Şirketi: Drama House, JTBC Studio
Yayıncı: JTBC
imdb: -
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2020 – 2021
Yayın Tarihi: 18 Aralık 2021 - 6 Şubat 2022
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi-Pazar,17:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

ANA KARAKTERLER

Jisoo(Eun Young-Ro)
Jung Hae-In(Im Soo-Ho)
Kim Hye-Yoon(Kye Boon-Ok)
Jang Seung-Jo(Lee Kang-Moo)
Yoo In-Na(Kang Chung-Ya)
Yoon Se-Ah(Pi Seung-Hee)
Jung Eugene(Jang Han-Na)

DİĞER KARAKTERLER

Park Sung Woong / Nam Tae Il
Kim Min Kyu / Joo Gyeok Chan
Jung Ae Ri / Choi Soo Ryun
Lee Jung Hyun / Park Geum Chul 
Eun Chang Soo / Eun Young Ro'nın babası
Kim Jung Nan / Hong Ae Ra
Jung Hye Young / Jo Sung Shim
Kwon Han Sol
Kim Seo Hyun 
Ji Ui Jung
Heo Joon Ho
Choi Kyung Hoon
Choi Yoon J

seo ji-soo

KORESÖZLÜK
Seo Ji Soo, 11 Şubat 1994'te doğan Güney Koreli bir şarkıcı ve aktris. Kasım 2014'te K-pop kız grubu Lovelyz'in bir üyesi olarak çıkış yaptı ve “Girls' Invasion” albümünü yayınladı. O zamandan beri 2015 yılında “Real Men: Season 2” dahil olmak üzere çeşitli V varyete şovlarında yer aldı. Oyunculuğa ilk çıkışını 2019 drama dizisi “One Fine Week”te başrol oynayarak yaptı.

lady of the storm

KORESÖZLÜK
Han Jung Im, kocası Moo Yeong ve ailesiyle birlikte Jeju'dan Seul'e yeni taşınan genç bir kızı olan evli bir kadındır. Kayınvalidesinin stresine rağmen, Jung Im bir eş ve anne olarak elinden gelenin en iyisini yapar. Seul'de zengin bir ailenin gayri meşru kızı olan arkadaşı Do Hye Bin ile tekrar bir araya gelir. Hye Bin de genç bir kız çocuğu annesidir ve onun şirketinde kardeşi Do Jun Tae ile birlikte çalışan Park Hyeon Seong ile evlidir . Park Hyoen Wu, avukat olarak çalışmaktan çok film yapmakla ilgileniyor, ancak ağabeyi Park Hyoen Seong'a karşı güçlü bir sevgisi var. Han Jung Im'in fakir ama basit mutlu hayatı, bir gün Hye Bin'in karşısına yıkıcı bir haberle çıkmasıyla parçalanmaya başlar

moon lovers scarlet heart ryeo

bunnyandduffy
Dizi, güneş tutulması sırasında Goryeo Hanedanlığı zamanına geri giden ve orada diğer insanların korkudan önünde titrediği Wang So'ya aşık olan bir kızın öyküsünü anlatır.

Oyuncular: Iu, Lee Jun-Ki, Kang Ha-Neul, Hong Jong-Hyun, Nam Ju-Hyuk, Ji Soo, Byun Baekhyun, Kang Han-Na, Seohyun, Jin Ki-Joo

moon lovers scarlet heart ryeo

beethoven virus

KORESÖZLÜK
Müzik kariyerinden farklı nedenlerle emekli olan iki müzisyen, her şeye rağmen zorlu ve zorlu bir dahi şefle bir araya gelerek bir orkestra oluşturur. Orkestralarını oluşturmak için çok çalışmak gerekse de, dünyada en çok sevdikleri şeyi yapma hayallerinin peşinden koşmaya devam ediyorlar ve bu onlara büyük bir memnuniyet veriyor. Farklı kişiliklere ve yaşam deneyimlerine sahip üç genç ve yaşlı, ortak bir rüyada bir araya gelirler ve sonunda birbirlerinin saygısını kazanırken sevgiyi ve birbirlerini affedebilecekleri odayı bulurlar. Drama pozitif bir enerji yayıyor.

a man called god

KORESÖZLÜK
Choi Kang-Ta ( Song Il-Kook ) adında bir adam , bir Tanrı'ya benzer güçler kazanır. Çocukken ailesini kaybetti ve Amerikalı ebeveynler tarafından evlat edinildi. Babasının katilinden intikam almak için Kore'ye döner.

Kang-Ta, babasının ölümünden dört kişinin sorumlu olduğunu öğrenir. Planlarını gerçekleştirirken ortağı Vivian ( Han Go Eun ) tarafından ihanete uğrar . Daha sonra tesadüfen tanıştığı bir kadın olan Jin Bo-Bae ( Han Chae-Young ) tarafından sağlığına kavuşturulur .

Kang-Ta iyileştikten sonra bir gecekondu mahallesine yerleşir ve sakinleriyle ve kendisiyle barışır. Ancak Koreli CIA yetkilisi Hwang Woo-Hyun ( Kim Min-Jong ), Kang-Ta'nın Bo-Bae'yi çaldığı için kıskançlıkla dolu olduğu için barış uzun sürmez . Hwang Woo-Hyun daha sonra Kang-Ta'nın ölümünü emreder...
a man called god

korece

korean
korece bilen var mı içimizde? Korece öğrenmek kolay mı zor mu? korece sözlük olarak neler kullanıyorsunuz? korece öğrenmek için ne yapmam gerekir? koreye gitmek istiyorum ayrıca giden var mı?
1

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol