you've fallen for me

KORESÖZLÜK
Lee Shin üniversitede çağdaş müzik eğitimi almaktadır. Ayrıca "The Stupid" isimli grubun solisti ve gitaristidir. Shin müziğe olan tutkusu ve yakışıklılığıyla ün salmıştır. Ancak gerçek hayatta müzikle alakası olmayan her şeye karşı alakasız, gelecekle ilgili hiçbir planı ve hayali olmayan soğuk birisidir. Lee Kyu Won prestijli bir ailede doğmuş, cana yakın ve zeki bir kızdır. Dedesi Lee Dong Gun, kendi zamanının 3 büyük müzisyeninden birisidir ve en büyük hayali torununun da geleneksel müzik üzerinde uzmanlaştığını görmektir. Kyu Won da dedesinin beklentilerini karşılamak için Geleneksel Kore Müziği Bölümüne girer. Lee Shin'in grubu "The Stupid"in hayranları olan arkadaşları bir gün Kyu Won'u zorla grubun konserine götürür ve Kyu Won, Shin'i sahnede gördüğü an ondan etkilenir.
you've fallen for me

pure love

KORESÖZLÜK
Sun-Mi ( Jeon Mi-Sun ) bir lise öğretmenidir. O 40 yaşında ama hala bekar. Gerçekten sevdiği biriyle evlenmeyi umuyor. Sun-Mi'nin aynı zamanda bekar olan Jung-Woo ( Lee Hoon ) adında bir arkadaşı vardır . Jung-Woo'yu sevse de ona nasıl hissettiğini söyleyemez. Bunun nedeni, yirmi yıl önce ona olan aşkını itiraf etmesidir, ancak kadın onu geri çevirmiştir.

Sun-Mi yeni bir liseye transfer olur. Orada ilk aşkı Woo-Sung ( Kim Tae-Hoon ) ile tanışır . Üniversite öğrencisiyken Woo-Sung'a aşıktı. Woo-Sung şimdi aynı lisede matematik dersi veriyor. Eşi 16 yıl önce vefat etti ve şimdi kızıyla birlikte yaşıyor.

bin jip

KORESÖZLÜK
Tae-suk, motorsikletine atlayıp yollara düşen ve karşılaştığı boş apartman dairelerinde kendine başka hayatlar yaratan yalnız bir adamdır. Tatil gibi çeşitli nedenlerden ötürü evlerinden bir süre ayrı kalan insanları takip eden Tae-suk, onların bıraktığı boş evlere girip bir süreliğine burada misafir olmaktadır, bunun karşılığında ise kendince çalışmayan ev aletlerini tamir ederek borcunu ödemektedir. Bu ziyaretlerinden biri sırasında evde yalnız olmadığını fark eder...
Uzakdoğu sinemasının en yetkin isimlerinden biri olan Kim Ki-Duk imzalı film yönetmenin en önemli yapıtlarından biri.

bin jip

your honor

KORESÖZLÜK
Han Soo-Ho ve Han Kang-Ho tek yumurta ikizi olarak doğdular ama tamamen farklı hayatlar yaşıyorlar. Han Soo-Ho bir yargıç olarak çalışıyor ve ilkeler tarafından yönlendiriliyor. Han Kang-Ho'nun kapsamlı sabıka kaydı 5 farklı tutuklama içeriyor. Bir gün, Han Soo-Ho aniden ortadan kaybolur. Han Kang-Ho gizlice kardeşinin yerini hakim olarak alır. Bir zamanlar çöp olarak görülen Han Kang-Ho, "Sevgili Yargıç" olur ve çok saygı görür.

my roommate is a gumiho

KORESÖZLÜK
My Roommate is A Gumiho'da, insanların enerjilerini toplayarak insan olmaya çalışan dokuz kuyruklu tilki Shin Woo-Yeo'nun yaşadıkları konu ediliyor.Shin Woo-Yeo, bir üniversitede hocadır ve onun yaşı 999'dur.Lee Dam, bir üniversite öğrencisidir.Açık sözlü ve dürüst olması sebebiyle hiç kimseyle romantik bir ilişkisi olmamıştır.Yang Hye-Sun ise geçmişte dokuz kuyruklu tilkiyken insan olmayı başarabilmiş biridir.O, Shin Woo-Yeo'ya insan olma mücadelesinde yardım
my roommate is a gumiho

the one and only

KORESÖZLÜK
Pyo In-Sook ( Ahn Eun-Jin ) bir çocukken, ailesi onu terk etti. Ondan sonra büyükannesi tarafından büyütüldü. Hayatı hiçbir zaman kolay ve rahat olmamıştı. Şimdi bir hamamda çalışıyor, müşterilerin cesetlerini temizliyor. Kendini savunma mekanizması, duygularını diğer insanlara ifade etmemektir. Bir gün, Pyo In-Sook bir doktordan, yaşayacak fazla zamanı kalmadığını ve o sırada duygularını bile ifade edemediğini duyar. Pyo In-Sook , bir kadın bakımevinde iki hasta, Se-Yeon ( Gang Ye-Won ) ve Mi-Do ( Joy ) ile tanışır . Se-Yeon sıradan bir ev hanımıdır, ancak yalnız bir hayat yaşamaktadır. Mi-Do, sosyal medyada popüler bir etkileyicidir.

Bu arada, Woo-Cheon ( Kim Kyung-Nam ) bir cinayet davasına karıştı. O zamandan beri hayatı tamamen değişti. Özel dedektiflik bürosunda çalışıyor. Her şeyi yapar, hatta yasadışı şeyler bile yapar ve hayatındaki hiçbir şeyden korkmaz. Yağmurlu bir günde Pyo In-Sook ile tanışır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol