youth of may

KORESÖZLÜK
1980 yılının Mayıs ayında, Gwangju Ayaklanmasının çalkantılı zamanlarında, Hee-Tae ( Lee Do-Hyun ) ve Myung-Hee ( Go Min-Si ) birbirlerine aşık olurlar. Aşkları kader tarafından belirlenmiş gibi görünüyor.

Hee-Tae tıp fakültesine sınıfının en üstünde girmiş bir tıp öğrencisidir. Uysal bir insana benziyor, ama aynı zamanda boyun eğmez bir ruhu ve inatçılığı var. Myung-Hee son 3 yıldır hemşire olarak çalışıyor. Adil olmayana karşı duran sevimli bir insandır.
youth of may

49 days

KORESÖZLÜK
Shin Ji Hyun nişanlısı ile evlenme planları yaparken bir trafik kazasında ağır şekilde yaralanarak komaya girer. Ruh bekçisi ona 49 günlük son bir şans sayılabilecek bir ömrü ona verir. Ancak bunun tek şartı onun yüzünden incinen üç kişiyi bulmaktır. Ji Hyun bu şartı yerine getirebilmek için yarı zamanlı bir işte çalışan Yi Kyung'un bedenini kullanacaktır.
49 days

naver

KORESÖZLÜK
Güney Kore merkezli bir arama motoru ve internet portalıdır. Site, Haziran 1999 tarihinde eski Samsung çalışanları tarafından kurulmuş olup Güney Kore'nin kendi arama motoruna sahip ilk internet portalıdır. Günümüzde Naver Corporation bünyesinde faaliyet göstermektedir.
naver

a bittersweet life

yukiko
Gangland patronu Kang ( Kim Yeong-Cheol ), kız arkadaşının sadakatsiz olduğundan şüphelenir ve sorunu çözmesi için güvenilir sağ kolu Sun-woo'yu ( Lee Byung-Hun ) gönderir . Alışılmadık bir zayıflık anında, Sun-woo , lütfu ve insanlığı tarafından alınan Hee-Su'ya ( Shin Min-A ) aşık olur . Sun-woo, sonunda sevgilisiyle Huei-Su'yu yakaladığında, onu öldüremediğini fark eder ve kaçmasına izin verir. Bu, Kang'ı çileden çıkarır ve haydutlarına onu vahşice dövmelerini ve ölüme terk etmelerini emreder. Ancak, işi bitirmezler ve Sun-woo sonunda kendini yeniden canlandırdığında, aklında intikamdan başka bir şey yoktur.

w two worlds

mrs angel
W,2016 yılında MBC kanalında yayınlanan Güney Kore dizisidir
Zengin,yakışıklı ve W isimli webtoondan bir karakter olan Kang Chul ile gerçek dünyada bir doktor olan Oh Yeon Joo arasında geçen bir aşk hikayesi anlatılmaktadır.
Yazarın notu:çok güzel ve anlamlı olan bir dizi kesinlikle izlemelisiniz.

dal jas spring

KORESÖZLÜK
'Dalja'nın Baharı' 33 yaşındaki bekar Dalja'nın, yaşlanmadan önce bekar kalmak mı yoksa evlenmek mi arasında bir yol ayrımında olan Dalja'nın hikayesidir. Drama, otuz yaşında bekar bir kadının gerçekliğini ve bitmeyen romantizm arayışını komik ve samimi bir şekilde tasvir etmeyi amaçlıyor.

Dalja, Taebong ve Gijoong'un aşk üçgeni, aşka karşı evliliğe dair çatışmalara yol açar. Dalja'dan altı yaş küçük olan Taebong, yedek flört olarak çalışır ve Dalja'nın sahte erkek arkadaşı olur. Gijoong, ideal ve rasyonel bir kur yapmayı hayal eden tiptir. Drama ayrıca bir ev alışveriş kanalında yetenekli bir genel müdür olan Dalja aracılığıyla otuzlu yaşlarındaki kadınların hayatını ve çalışmalarını vurgular.

Aktris Chae Rim 'Oh Dalja'yı oynuyor, aktör Lee Min-gi ise yedek flört olarak serbest çalışan ve son müşterisi Dalja için hisler geliştiren 'Taebong'. Lee Hyeon-woo, 'Yeom Gijoong'u oynayacak ve Gong Hyeong-jin, özgür bir romantist ve Dalja'nın eski sevgilisi 'Shin Sedo' için rol alacak. Aktris Lee Hye-young, muhteşem bir flört duygusuna sahip 33 yaşındaki bir ev alışveriş programı sunucusu olan 'Wi Seon-joo'yu oynuyor.

bulgasal

KORESÖZLÜK
"Ölümsüzlük" Dan Hwal ( Lee Jin-Wook ) ve Min Sang-Woon'un ( Kwon Na-Ra ) hikayesini anlatıyor .

Dan Hwal 600 yıl önce bir insandı. Eski hanedanın kalıntılarını silmek için bir subay olarak görevini yerine getirirken ölümsüz oldu. 600 yıldır ölümsüzdür.

Min Sang-Woon eskiden ölümsüzdü. O şimdi bir insan olarak reenkarne oldu ve bir insan olarak yaşıyor. Trajik bir olay yaşadıktan sonra adını ve kimliğini değiştirdi. Saklanarak yaşıyor ve intikam almak istiyor.

Ok Eul-Tae ( Lee Joon ) ölümsüzdür. Dan-Hwal'ın aksine, ölümsüzlüğünün yanı sıra güç ve zenginliğin tadını çıkarıyor.

Geçmişte, Dan Sol ( Gong Seung-Yeon ) Dan Hwal'ın karısıydı. Onun özel bir şeyi var.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol