undercover

KORESÖZLÜK
Han Jung-Hyun ( Ji Jin-Hee ) NIS'in (Ulusal İstihbarat Servisi) bir ajanıdır. Polis üniversitesinde okurken NIS tarafından seçildi. Daha sonra çok gizli bir dava üzerinde çalıştı ve Choi Yeon-Soo ( Kim Hyun-Joo ) ile tanıştı . Takma adını kullanarak ona aşık oldu ve sonunda evlendiler. Bu arada Choi Yeon-Soo, adalet ve gerçeği arayan bir sivil haklar avukatı olarak çalışmaktadır. Memur Yolsuzluk Soruşturma Birimi Başkanlığı'na aday gösterildi. Adaylığı nedeniyle, kocasının gerçek kimliği kontrol edilemez bir duruma karışır.

seo kang-joon

koresozluk
Profil
İsim: Seo Kang-Joon
Hangul: 서강준
Doğum Adı: Lee Seung-Hwan (이승환)
Doğum: 12 Ekim 1993
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik: 183 cm
Kan Grubu: AB
Instagram: seokj1012
notlar
“5urprise” idol grubunun üyesi.

Filmler
Yıl Sonu Karışık | Mutlu Yıllar (2021) - Yi-Kang
Yaz Kar | Mianhae Saranghae Gomaweo (2015) - Han Sang-Gyu
İçindeki Güzellik | Byooti Insaideu (2015) - Woo-Jin
Aşkım, Gelinim | Naui Sarang Naui Shinboo (2014) - Joon-Soo

Drama dizisi
Izgara (Disney+ / 2022) - Ki Sae-Ha
Hava Güzel Olduğunda | Nalssiga Joeumyeon Chajagagesseoyo (JTBC / 2020) - Lim Eun-Seob
İzleyici (OCN / 2019) - Kim Young-Koon
Hakkımızda | Woorisaineueun (TBA / 2018) - Han Woo-Jin
3. Tılsım | Je3ui Maeryeok (JTBC / 2018) - Joon-Young Üzerine
İnsan mısın? | Neodo Inganini (KBS2 / 2018) - Nam Shin / Android Nam Shin III
Entourage (tvN / 2016) - Cha Young-Bin
eğlence | Ddanddara (SBS / 2016) - Lee Sang-Won (ep.7)
Tuzakta Peynir (tvN / 2016) - Baek In-Ho
Hwajung (MBC / 2015) - Hong Joo-Won
Aileme Ne Oluyor? | Gajokkkiri Wae Irae (KBS2 / 2014-2015) - Yoon Eun-Ho
Daha İyi Bir Yarın | Choegoeui Mirae (Naver TV / 2014) - Choi Go
Kurnaz Bekar Bayan | Angkeumhan Dolsingnyeo (MBC / 2014) - Kook Seung-Hyun (Yeo-Jin'in küçük erkek kardeşi)
Şüpheli Temizlikçi | Soosanghan Gajungboo (SBS / 2013) - Choi Soo-Hyuk
İyi Doktor (KBS2 / 2013) - düzensiz öğrenci (ep.12)
Güzel Sana | Areumdawoon Geodaeege (SBS / 2012) - öğrenci

Tv ve filmler
Drama Festivali: Haneuljae'nin Cinayeti | Haneuljae Salinsagun (MBC / 2013) - Jung Yoon-Ha

Ödüller
2018 KBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2018
Mükemmel Erkek Oyuncu (orta uzunlukta drama) (" İnsan mısınız? ")
En İyi Çift Ödülü (" Sen İnsan mısın? ")
2015 (8.) Kore Drama Ödülleri - 9 Ekim 2015
Sıcak Yıldız Ödülü (" Hwajung ")

happiness

KORESÖZLÜK
Yakın gelecekte, büyük şehirde yeni bir yüksek katlı apartman inşa edilmiştir. Apartmanda farklı geçmişlerden sakinler var, ancak yeni bir bulaşıcı hastalık patlak veriyor. Salgın nedeniyle, yüksek katlı daire mühürlendi. Sakinleri, başkalarına karşı korku ve güvensizlik içindeyken hayatta kalmak için mücadele ediyor.

Yoon Sae-Bom ( Han Hyo-Joo ) özel bir polis ekibinin üyesidir. Kararlıdır, kararlıdır ve kolayca sarsılmaz. Yeni dairesine taşınacağı için heyecanlıdır, ancak oraya taşınır taşınmaz bir krizle karşı karşıya kalır.

Jung Yi-Hyun ( Park Hyung-Sik ) bir dedektiftir. Akıllı ve dürüsttür. Uzun süredir Yoon Sae-Bom'a karşı romantik duygular besliyor. Aynı liseden mezun oldular. Jung Yi-Hyun, Yoon Sae-Bom'u ve diğer insanları korumak için mücadele eder.

Han Tae-Seok ( Jo Woo-Jin ) bir yarbaydır ve sağlık hizmeti komutanlığına aittir. Bulaşıcı hastalık salgınının anahtarı onda.

film

btsdaily
Bin Jip (2004) - IMDB Puanı: 8,1

Bin Jip, Güney Kore sanat sinemasının en başarılı isimlerinden biri olan Ki-duk Kim'in en beğenilen filmlerinden. Film Türkçeye Boş Ev ismiyle çevrildi. Film, boş evlere gizlice girme alışkanlığı olan Tae-Suk ve eşinden şiddet gören bir kadının karşılaşmasını, bu karşılaşma sonunda kadının kurtuluşunu konu alıyor. Filmde anlatılan hikaye uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek türden. Aynı zamanda film müziklerinde ünlü Mısırlı sanatçı Natacha Atlas da devreye giriyor.

she would never know

KORESÖZLÜK
Yoon Song-A ( Won Jin-A ) bir kozmetik markası için pazarlamacı olarak çalışmaktadır. İşini severek yapıyor ve bunu gayretle yapıyor. Hayali kendi kozmetik markasını kurmaktır. Bu arada, Chae Hyun-Seung ( Ro Woon ), Yoon Song-A ile pazarlamacı olarak çalışıyor. Yoon Song-A'ya ilgi duymaya başlar ve onunla romantik bir ilişki geliştirmeye çalışır. Ancak Yoon Song-A, genç erkekleri flört partneri olarak görmediği için onun ilerlemelerini reddeder.

seo ın-guk

yezda
10 yaşında Kim Jung-Min'i dinledikten sonra şarkıcı olma hayali kurmuştur. 2009 yılında Mnet'in müzik programı "Superstar" K'de birinci olmuştur. Şarkıcı Park Bo-Ram ile yaklaşık bir buçuk yıldır sevgili olduğu 6 Aralık 2017 tarihinde ayrılmışlardır

dizi

btsdaily
•Sweet Home (2020) IMDb: 7,4•
dizi
Korku türünde harika bir Kore dizisi Sweet Home… Netflix'in Kore dizileri kategorisinde oldukça dikkat çekici konuya sahip olan yapım, özellikle zombi türünü sevenler için iyi bir tercih olacaktır. Cha Hyun-Soon bir trafik kazasında ailesini kaybetmiş ve apartman dairesinde tek başına yaşamaktadır. Her şey bir anda değişmeye başlamış ve şehirdeki insanlar korkunç birer varlılara dönüşmüştür. Cha, kendisi gibi halen daha dönüşüme uğramayanlarla bir araya gelmek zorundadır.

times

KORESÖZLÜK
Bir adamın yaşamak için fazla zamanı yoktur. Sahip olduğu her şeyi vererek, onun yüzünden hayatı mahvolmuş bir kadına yardım etmek için mücadele eder.

Soo-Ho ( Kim Jung-Hyun ) bir restoranın CEO'su ve büyük W şirketini işleten bir ailenin oğludur. Onun yüzünden Ji-Hyun'un ( Seohyun ) hayatı mahvolmuştur. Soo-Ho, Ji-Hyun için zamanı geri almak ister. Bu arada, Ji-Hyun parlak bir kişiliğe sahipti ve başkalarıyla kolayca sosyalleşti, ancak işler değişti. Küçük kardeşi aniden ölür ve zamanı orada durur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol