dizi

btsdaily
My Holo Love (2020) – IMDb: 7,7

dizi
Netflix Kore dizisi önerileri arasında yer alan yapımlarından biri olan My Holo Love yalnız bir kadının yeni tanıştığı bir yapay zeka ile değişen hayatını konu edinmiştir. Son derece renkli ve eğlenceli sahneleriyle dikkat çeken dizide komedi unsurlarına da sıklıkla yer verilmiştir. Netflix üzerinden izleyebileceğiniz My Holo Love dizisi 12 bölümlük bir mini dizidir.

Tür: Bilim Kurgu, Dram, Komedi
Yönetmen: Lee Sang Yeob
Oyuncular: Yoo Hyun Min, Ko SUng Hee, Choi Yeo jin

robot sori

KORESÖZLÜK
Hae-Gwan'ın ( Lee Sung-Min ) kızı Yoo-Joo ( Chae Soo-Bin)) kayıp. Çevresindeki insanlar ona kızının Daegu'daki bir metro istasyonunda çıkan yangında öldüğünü söyler, ancak Hae-Gwan onun öldüğüne inanmayı reddeder. Yoo-Joo'yu bulmak için her yere gider. Bir gün, arayanın Yoo-Joo'yu bir adada gördüğüne dair bir telefon alır. Hae-Gwan o adaya gider ama onu orada bulamaz. Geceleri, Hae-Gwan deniz kenarındaki kayaların üzerinde oturur. Okyanusa düşen bir ışık görür ve sonra büyük dalgalar tarafından süpürülür. Hae-Gwan kendini sahilde bulur. Olağandışı bir şey görür ve önce bunun bir mayın olduğuna inanır. Aslında bir telefonda yapılan her konuşmayı kaydeden bir AI uydu robotu olduğu ortaya çıktı. Hae-Gwan, robotun yardımıyla kızını bulabileceğini düşünür. Robota Sori ("Ses") adını verir.
robot sori

miss granny

KORESÖZLÜK
En çok izlenen Güney Kore filmleri sıralamasında önemli bir yere sahip olan Miss Granny, vizyona girdiği 2014 senesinde açılış gününde 850,000 kişiyi sinema salonlarına doldurmayı başarmış ve Güney Kore'de vizyonda olduğu süre boyunca, Hollywood yapımı animasyon filmi Karlar Ülkesi (Frozen)'dan sonra ikinci en çok izlenen film olmuştur. Miss Granny dünya çapında 59.6 milyon dolar hasılat elde etmiştir ve gelmiş geçmiş en çok izlenen Kore filmlerinden biri olmuştur.

Listemizin diğer bir gençliğe özlemi konu alan filmi olan Miss Granny'nin konusuysa şöyle: 74 yaşındaki Oh Mal-soon, oğlu ve ailesiyle yaşamaktadır. Bir takım olaylardan ötürü, oğlu onu huzurevine göndermeye karar verir. Oh Mal-soon, mutsuzca sokaklarda gezinirken bir fotoğraf stüdyosu gözüne ilişir. Ölümünün yakın olduğuna inanan Oh Mal-soon, bunun son fotoğrafı olacağını düşünerek stüdyodan içeri girip portresini çektirir. Stüdyodan çıktığında ise gözlerine inanamaz çünkü bir anda 20 yaşındaki haline döndüğünü fark eder. Bu durumun keyfini çıkarmak isteyen Oh Mal-soon'un bu mucizeyi nasıl kullandığını anlatan duygusal ve komik Kore filmi, izleyicilerden de tam not almış gibi duruyor.

one the woman

KORESÖZLÜK
Jo Yeon-Joo ( Lee Ha-Nee ) yozlaşmış bir savcıdır. Bir dava yüzünden hafızasını kaybeder. Jo Yeon-Joo'ya benzeyen bir chaebol ailesinin gelini Kang Mi-Na ( Lee Ha-Nee ) olarak yaşamaya başlar .

Bu arada, Han Seung-Wook ( Lee Sang-Yoon ) bir chaebol ailesinin oğludur. İlk aşkını atlatamadı. Hafızasını kaybetmiş Jo Yeon-Joo ile ilişkiye girer.

romance

KORESÖZLÜK
Ölümcül aşk birdenbire çarpar ve çaresizce bizi coşku denizinin derinliklerine çeker ve bize boyun eğmekten başka bir seçenek bırakmaz. Bu drama, bir öğretmen ve bir öğrenci arasındaki yasak tutkuyu güzel bir şekilde gözler önüne seriyor.

Chae-Won ve Gwan-Woo, kırsal bir sahil köyü çiçek festivalinde ilk kez buluşurlar. İlk görüşte aşık olurlar, rüyalarında değil, Chae-Won'un Gwan-Woo'nun lisesinde öğretmen olduğunu bilmiyorlar.

Sınıfta ikinci kez karşılaştıklarında durumun farkına varırlar ve şaşkına dönerler ve utanırlar.

İki genç arasındaki aşk hikayesi, Gwan-Woo'nun göz yaşartıcı başarı hikayesiyle örtüşüyor ve bu, izleyicilere yüksek duygularla ilham veriyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol