bts

btsxjimin
BTS üyesi
gerçek adı :Min yoon-gi
pozisyonu: Rapper
doğum tarihi:9 mart 1993
burcu:balık
boyu:1.74
kilosu:59
kan grubu:0
doğum yeri:Daegu
kardeşleri:BULAMADIM
hobisi: basketbol oynamak, çizgi roman okumak,fotoğraf çekmek
eğitimi: liberal sanat lisesi , global cyber üniversitesi
favori sayısı:3
en sevdiği renkler: beyaz
en sevdiği yemekler: ET

strong woman do bong soon

KORESÖZLÜK
Do Bong-Soon isminde bir kadın ile An Min-Hyuk arasındaki ilişkiyi izliyoruz.Do Bong-Soon'un doğuştan gelen oldukça ilginç bir özelliği vardır.Kendisi insanüstü fiziksel bir güce sahiptir.Varlıklı bir aileden gelen An Min-Hyuk ise oldukça prestijli bir şirketin CEO'sudur.Do Bong-Soon'u koruma olarak yanına alınca aralarında önlenemeyen bir ilişki gelişecektir.
strong woman do bong soon

dal ri and gamjatang

KORESÖZLÜK
Jin Moo-Hak ( Kim Min-Jae ), küresel restoran franchise firması Dondon F&B'yi işleten bir ailenin ikinci oğludur. Şirket bir gamjatang (domuz kemiği yahnisi) restoranından yola çıktı. Eğitimden yoksundur, ancak para kazanma konusunda mükemmel bir yeteneği vardır.

Bu arada, Kim Dal-Ri ( Park Gyu-Young ) bir sanat galerisinde misafir araştırmacıdır. Prestijli bir ailenin tek çocuğu. Kim Dal-Ri 7 farklı dil konuşabiliyor ve iyi bir kişiliğe sahip ama yemek yapmak gibi ev işlerini yapmakta pek iyi değil.

Jin Moo-Hak ve Kim Dal-Ri birbirlerinin geçmişlerini bilmeden tanışırlar ve birbirlerine karşı iyi hisler geliştirirler. İflas eden bir sanat galerisi nedeniyle zengin, eğitimsiz bir ailenin oğlu ve prestijli bir ailenin kızı olarak tekrar karşılaşırlar.
dal ri and gamjatang

kill ıt

KORESÖZLÜK
Tutkulu bir hayvan sever ve yetenekli bir veteriner Kim Soo-hyun'un ( Jang Ki-yong ) aslında bir seri katildir.Gerçek kimliğini gizlemek için veteriner olarak çalışan Kim Soo-hyun, kötü bir üne sahiptir.Sempatik ruhunu gizleyen inatçı bir dedektif olan Do Hyun-jin (Nana). Do Hyun-jin, onu doğrudan Kim Soo-hyun'a götüren bir vaka üzerinde çalışır. Aradığı seri katil olduğuna inanan Do Hyun-jin, Kim Soo-hyun'un kimliğini ve geçmişini ayrıntılı olarak araştırır, ancak bulduğu şey onu başka bir gerçeğe götürür. Sonra Do Hyun-jin ve Kim Soo-hyun, yıllar önce onları birbirine bağlayan gizemi çözmek için yola çıkarlar.

crime puzzle

KORESÖZLÜK
Han Seung-Min ( Yoon Kye-Sang ) Polis Üniversitesinde popüler bir profesördür. Aynı zamanda adli psikolog olarak da tanınır. Kız arkadaşı Yoo Hee ( Ko Ah-Sung ) bir suç profili uzmanı olarak çalışmaktadır. Aniden Han Seung-Min, Yoo Hee'nin babasını ve diğer insanları öldürdüğünü itiraf eder. Sonunda suçlarından dolayı ömür boyu hapis cezası alır. Yoo Hee yaptığı itirafa inanmıyor. Cevaplar için davasına bakar. Bu, Yoo Hee'yi hapishanede Han Seung-Min'i ziyaret etmeye ve onunla 10 röportaj yapmaya yönlendirir.

hometown

KORESÖZLÜK
1999 yılında geçen Choi Hyung-In ( Yoo Jae-Myung ) bir dedektif olarak çalışmaktadır. 10 yıl önce karısı bir terör saldırısında öldü. Karısının ölümünü hala atlatamadı ve ölümünden dolayı suçluluk duyuyor. Bir gün, küçük bir kasabada meydana gelen bir cinayet davasını araştırır. Cinayet davasının bir şekilde karısını öldüren teröristlerle ilgili olduğundan şüphelenmeye başlar.

Yaklaşık 10 yıl önce, Jo Jung-Hyun'un ( Han Ye-Ri ) ağabeyi bir terör saldırısına katıldı. Ondan sonra hayatı karardı. Daha sonra bir teröristin ailesinin bir üyesi olarak etiketlendi. Yine de Jo Jung-Hyun, ağabeyinin kızı olan yeğeni sayesinde hayatını yeniden kurmayı başardı. Yeğeni aniden kaybolur ve Jo Jung-Hyun onu bulmak için mücadele eder.

Jo Kyung-Ho ( Um Tae-Goo ) ömür boyu hapse mahkum edilmiş gizemli bir mahkumdur. 1989'da Japonya'da okuduktan sonra Güney Kore'ye döndü ve memleketindeki bir tren istasyonunda sarin gazı saldı. Daha sonra teslim oldu ve müebbet hapis cezasına çarptırıldı.


hometown

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol