second husband

KORESÖZLÜK
Sun-Hwa ( Uhm Hyun-Kyung ), Sang-Hyeok ( Han Ki-Woong ) ile yıllardır birliktedir ve bir bebekleri vardır, ancak Sang-Hyeok'un babası bir iş yeri sahibi olan Jae-Kyung ( Oh Seung-A ) ile bir ilişkisi vardır. şekerleme şirketi. Sang-Hyeok, kişisel hırsları için Sun-Hwa'yı ve bebeklerini terk eder. Sun-Hwa için işleri daha da kötüleştiren bebeği ölür ve haksız yere cinayetle suçlanır. Sun-Hwa daha sonra Jae-Kyung'un üvey kardeşi Jae-Min ( Cha Seo-Won ) ile tanışır . Sun-Hwa'ya aşık olur.

the king of pigs

KORESÖZLÜK
İşi iflas ettikten sonra, Kyung-Min ( Oh Jung-Se ) bir şey düşünmeden karısını öldürür. Öfkesini gizleyerek eski ortaokul sınıf arkadaşı Jong-Suk'u ( Yang Ik-June ) arar . Jong-Suk şimdi bir otobiyografi için hayalet yazar olarak çalışıyor, ancak kendi romanını yazmayı hayal ediyor. 15 yıl aradan sonra ilk kez karşılaşıyorlar. Kyung-Min ve Jong-Suk kendi mevcut durumlarını gizler ve ortaokul günleri hakkında konuşmaya başlar.

Ortaokullarında, servetlerine ve notlarına göre sınıflandırıldılar. Kyung-Min ve Jong-Suk en alttaydı. Onlara domuz denirdi. Köpekler denilen yönetici bir sınıf tarafından zorbalığa uğradılar. Domuz denilince kızdılar ama köpeklere karşı bir şey yapamadılar. Sonra bir domuz kralı belirir - Chul ( Kim Hye-Na ). Kyung-Min ve Jong-Suk, Chul-Yi'ye güvenmeye başladı.

Şimdi, Jong-Suk'u ortaokul alanlarına yönlendiren Kyung-Min, 15 yıl önce olanlar hakkındaki şok edici gerçeği Jong-Suk'a açıklar.
the king of pigs

melancholia

KORESÖZLÜK
Yolsuzluk yuvası olan özel bir lisede geçiyor. Matematik öğretmeni ile dahi bir matematik öğrencisi arasında güzel bir hikaye ortaya çıkar.

Ji Yoon-Su ( Lim Soo-Jung ) özel bir lisede matematik öğretmenidir. İyi huyludur ve ayrıca bir kez karar verdikten sonra ilerlemek için güçlü bir iradesi vardır. Ji Yoon-Su, her zaman zor matematik sorularının önünde çarpıntı yapan matematik konusunda tutkulu. Öğrencilerini matematik sorularına kendi cevaplarını ve kanıtlarını bulmaya teşvik eder. Paik Seung-Yoo ( Lee Do-Hyun ) ile ilişkiye girer .

Paik Seung-Yoo, Ji Yoon-Su'nun öğrettiği özel lisede bir öğrencidir. Pek konuşmuyor ama DSLR fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmeyi seviyor. Okulda arkadaşı yok ve akademik puanı en alt sıralarda yer alıyor ama şaşırtıcı bir geçmişi var. Küçükken sayısız matematik olimpiyatları kazandı. 10 yaşındayken ABD'de MIT'ye girdi ancak 12 yaşında aniden ortadan kayboldu.

kore kültürü merkezi

KORESÖZLÜK
Kore Kültür Merkezi, Kore ve Türkiye arasındaki kültür alışverişini güçlendirmek için 13 Ekim 2011 tarihinde Kore Hükümetine bağlı olarak Türkiye'nin başkenti Ankara'da kurulmuş olan bir devlet kurumudur.

orange marmalade

KORESÖZLÜK
00 yıl önce insanlar ve vampirler bir dostluk anlaşması imzaladılar. Ama halen birbirleriyle anlaşmaları çok zordur... Günümüzde... Jae-Min (Yeo Jin-Goo) okulun en popüler öğrencisidir. Okula yeni transfer olan kız öğrenci Baek Ma-Ri'e aşık olur. Baek Ma-Ri ise gerçek kimliğini herkesten gizlemeye çalışan bir vampirdir.
orange marmalade

your honor

KORESÖZLÜK
Han Soo-Ho ve Han Kang-Ho tek yumurta ikizi olarak doğdular ama tamamen farklı hayatlar yaşıyorlar. Han Soo-Ho bir yargıç olarak çalışıyor ve ilkeler tarafından yönlendiriliyor. Han Kang-Ho'nun kapsamlı sabıka kaydı 5 farklı tutuklama içeriyor. Bir gün, Han Soo-Ho aniden ortadan kaybolur. Han Kang-Ho gizlice kardeşinin yerini hakim olarak alır. Bir zamanlar çöp olarak görülen Han Kang-Ho, "Sevgili Yargıç" olur ve çok saygı görür.

twice

KORESÖZLÜK
Survival realite şovu SIXTEEN aracılığıyla şekillenen TWICE'ın 9 üyesi, 2015'te çıkış yaptıkları andan itibaren dünyayı fırtınalar estirdi.

Birçok yönden olağanüstü olan TWICE, yüksek enerjili performansları, eğlenceli müzik tarzı ve ilgi çekici konseptlerinin yanı sıra hayranlara olan büyük bağları ile kalabalığın arasından sıyrılıyor.
twice

one ordinary day

KORESÖZLÜK
Kim Hyun-Soo ( Kim Soo-Hyun ) sıradan bir üniversite öğrencisidir, ancak bir gecede yanlışlıkla cinayetle suçlanır. Hayatı dipsiz bir kuyuya düşer.

Shin Joong-Han ( Cha Seung-Won ) üçüncü sınıf bir avukattır. Baro sınavını zar zor geçmeyi başardı. Shin Joong-Han hiçbir zaman hiçbir şeyde harika olmadı ama Kim Hyun-Soo'ya yardım etmeye çalışan tek kişi o. Shin Joong-Han, Kim Hyun-Soo ile tanıştığından beri acımasız bir hukuk sistemiyle karşı karşıyadır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol