school 2021

KORESÖZLÜK
"School 2021", Gong Ki-Joon ( Kim Yo-Han ) ve Jin Ji-Won da dahil olmak üzere bir meslek lisesindeki öğrencilerin yaşamını ve büyümesini takip ediyor .

Gong Ki-Joon bir zamanlar tekvando oyuncusuydu ve Ulusal Atletizm Yarışmasında bronz madalya kazandı, ancak ciddi bir ayak bileği sakatlığı geçirdi. Bu sıralarda babasının işi iflas etti. Gong Ki-Joon tekvandoyu bıraktı ve meslek lisesine girdi. Yaşına göre olgun bir kişiliğe sahip ama hoşlandığı kızların karşısında ne yapacağını bilemiyor.

romance

KORESÖZLÜK
Ölümcül aşk birdenbire çarpar ve çaresizce bizi coşku denizinin derinliklerine çeker ve bize boyun eğmekten başka bir seçenek bırakmaz. Bu drama, bir öğretmen ve bir öğrenci arasındaki yasak tutkuyu güzel bir şekilde gözler önüne seriyor.

Chae-Won ve Gwan-Woo, kırsal bir sahil köyü çiçek festivalinde ilk kez buluşurlar. İlk görüşte aşık olurlar, rüyalarında değil, Chae-Won'un Gwan-Woo'nun lisesinde öğretmen olduğunu bilmiyorlar.

Sınıfta ikinci kez karşılaştıklarında durumun farkına varırlar ve şaşkına dönerler ve utanırlar.

İki genç arasındaki aşk hikayesi, Gwan-Woo'nun göz yaşartıcı başarı hikayesiyle örtüşüyor ve bu, izleyicilere yüksek duygularla ilham veriyor.

let's eat 3

KORESÖZLÜK
Dae-Young ( Yoon Doo-Joon ), Soo-Ji ( Seo Hyun-Jin ) bir kazada öldüğünden beri iş yerinde ve özel hayatında bir çöküş içindedir . Bir gün Ji-Woo ( Baek Jin-Hee ) ile 12 yıl aradan sonra ilk kez tanışır . Dae-Young ve Ji-Woo, üniversite öğrencileriyken birbirlerini tanıyorlardı. Yan yana yaşıyorlardı. Dae-Young'u bir gurme olması için etkileyen kişi Ji-Woo'ydu. Şimdi, Ji-Woo hemşire olarak çalışıyor ve mutfaktaki yiyeceklerle ilgilenmiyor. Sadece ihtiyaçtan yiyor. Dae-Young, Ji-Woo ile aynı mahalleye taşındığında ve kariyerini sigorta satıcısından yiyecek yaratıcısına değiştirdiğinde işler değişir. Dae-Young ve Ji-Woo birlikte yemeye başlar.

a poem a day

KORESÖZLÜK
Hikaye bir grup fizyoterapist, hemşire, radyolojik teknoloji uzmanı ve kursiyeri takip ediyor.

Ye Jae-Wook fizyoterapist olarak çalışıyor ve aynı alanda ders veriyor. Bir hastanede ekip lideri olarak çalışmaya başlar.

Woo Bo-Young, 3 yıldır fizyoterapist olarak çalışıyor. Şair olmak istedi, ancak fakir aile geçmişi nedeniyle fizyoterapist olmak için okudu.

Shin Min-Ho bir stajyer ama fizik tedaviyle ilgilenmiyor. Notları tıp fakültesi için yeterince iyi değildi ve ikisi de doktor olan ebeveynleri ona fizik tedavi okuttu.
a poem a day

kim do-wan

KORESÖZLÜK
Kim Do Wan, Güney Koreli bir aktör. 8 Mart 1995'te doğdu ve 2017'de oyunculuk çıkışını yaptı. O zamandan beri “Yellow” (2017), “Tempted” (2018) ve “Twelve Nights” dahil olmak üzere çeşitli film ve televizyon dizilerinde rol aldı ( 2018).

tarih konulu kore dizileri

minny
100 Days My Prince
Konusu: Joseon Hanedanlığı döneminde geçen bu dizide veliaht prens bir gün aniden kaybolur. Hafızasını kaybetmesine yol açan bir kaza sonucunda veliaht prens sarayın dışında bir sivil olarak yüz gün geçirir.
Kategori: Tarihi, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2018

kore dizileri

btsdaily
Seukechi (Sketch)
kore dizileri
IMDb Puanı: 7,7
Yapım Yılı: 2018

Bir grup insan geleceği değiştirerek insanların kötü olaylarla karşı karşıya kalmamalarını sağlamaktadırlar.

Kelebek etkisi denen olay yüzünden gelecekte yapılan bir değişiklik, başka bir olayı doğuracaktır. O yüzden atılacak her adım bir sonraki adımı tahmin etmeyi gerektirmektedir

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol