all about my romance

koreanturk
Kim Soo-Young ( Shin Ha-Kyun ) ulusal meclisin yeni seçilmiş bir üyesidir. Muhafazakar Yeni Kore Partisi üyesidir. Seçimden önce, Kim Soo-Young yargıç olarak çalıştı, ancak daha yüksek makamlar tarafından baskı gördü ve siyaset dünyasına girmeye karar verdi. Şimdi, Kim Soo-Young, kız kardeşinin ölümünden sonra siyaset dünyasına giren ulusal meclis üyesi No Min-Young ile karışık bir duruma girer. Hiçbir Min-Young'ın kız kardeşi başkan adayı değildi. Hiçbir Min-Young, ulusal mecliste yalnızca iki üyesi olan İlerici İşçi Partisi'nin de üyesi değil. Kim Soo-Young ve No Min-Young daha sonra birbirlerine karşı romantik duygular beslemeye başlarlar.
all about my romance

ınspiring generation

KORESÖZLÜK
Çin'in Şangay şehrinde 1930'lu yıllarda geçmektedir. Bir grup Koreli gencin arkadaşlıklarını, sevgilerini ve vatanseverliklerini, çirkin ve beceriksiz olmasına rağmen ülkesini ve ailesini koşulsuz seven, Şangay sokaklarının en iyi savaşçısını anlatmaktadır.
ınspiring generation

big man

KORESÖZLÜK
Kim Ji-Hyeok'un ( Kang Ji-Hwan ) ebeveynleri yoktur ve zor bir hayat yaşar. Daha sonra geleneksel bir pazarda küçük bir restoran işleten Dal-Sook ile tanışır. Kim Ji-Hyeok, annesi gibi onu takip eder ve geleneksel pazara yerleşir. Geleneksel pazarda kendi mağazasını açmak için çok çalışıyor.

Birden, Kim Ji-Hyeok, Kore'nin en iyi şirketi Hyunsung'un sahibi olan bir ailenin gizli oğlu olur. Yine de saf olmayan niyetler olduğunun farkındadır. O andan itibaren Kim Ji-Hyeok, Hyunsung şirketindeki insanlardan intikam alır. Hayatının en önemli zamanında tanıştığı So Mi-Ra ( Lee Da-Hee ) adlı bir kadınla romantik bir ilişkiye girer .

dizi

btsdaily
Cheese in the Trap (2016) IMDb: 7,5
üniversite öğrencisi Hon Seol ile Yung Yoo arasında yaşanan komik ve aşk dolu hikayeye anlatmaktadır. Hong Seol üniversitenin sıradan bir öğrencisiyken, Youn Soo ise okulun en popüler öğrencisidir.

the penthouse

koresozluk
100 katlı lüks Penthouse Daire çevresinde yer almaktadır.

Shim Su-Ryeon ( Lee Ji-Ah ) zengin bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Artık üst sınıfın zarif bir kadını ve Penthouse Apartmanı'nın kraliçesi gibi. Kocası Joo Dan-Tae'dir ( Uhm Ki-Joon ). Ticarette ve gayrimenkulde başarılıdır.

Cheon Seo-Jin ( Kim So-Yeon ) varlıklı bir ailede doğdu. O kibirli. Kocası Ha Yoon-Cheol'dur ( Yoon Jong-Hoon ). Genel bir hastanede baş cerrah ve hırslı bir adam.

Oh Yoon-Hee ( Eugene ) fakir bir aile geçmişinden gelmektedir. Çocuklarının başarısı için çok çalışıyor. Çocukları için üst sınıfa ait olmak istiyor.

secret royal ınspector joy

KORESÖZLÜK
Ra Yi- Eon'un ( TaecYeon ) hayali, küçük bir hamur tatlısı restoranı satın almak ve işi yürütmektir. Rahat bir hayat istiyor ama az önce girdiği devlet sınavını geçecek kadar zeki. Şimdi bir devlet memuru olarak başarılı olmak için elit bir kurs olan Özel Danışmanlar Ofisinde çalışmaya başlıyor. Daha sonra gizli görevlerle görevlendirildiği bir kraliyet gizli ajanı olarak atanır. Artık bir kraliyet gizli ajanı olması Ra Yi-Eon ve ailesi için büyük bir onurdur. Evinde hala rahat bir hayat sürdürüyor ve bir kraliyet gizli ajanı olarak çok çalışmıyor. Kim Joy ( Kim Hye-Yoon ) ile tanıştığında hayatı değişir .

Kim Joy'un zihni merakla doludur. Ayrıca Joseon dönemi için boşanmanın uygun olduğunu düşündüğü ilerici bir zihniyete sahip. Kocasıyla üç yıl önce evlendi ve şimdi ondan boşanmaya çalışıyor. Kocası kumar bağımlısı ve ana kuzusu. Kocası da ondan boşanmayı reddediyor. Sonunda, Kim Joy boşanma prosedürünü tamamlamak üzereyken Ra Yi-Eon ile tanışır.

Kraliyet Gizli Ajanı Ra Yi-Eon ve Kim Joy, davaları çözmek için birlikte çalışır.

you are my pet

KORESÖZLÜK
Sumire Iwaya ( Noriko Iriyama ) tanınmış bir gazetede editör olarak çalışmaktadır. Çekici ve prestijli bir üniversiteden mezun oldu.

Erkek arkadaşı tarafından terk edildikten ve iş yerinde rütbesi düşürüldükten sonra zor bir dönemden geçer. Bir gün güzel bir genç adam olan Takeshi Goda'yı ( Jun Shison ) bir kutudan çıkarır. Takeshi, eski evcil hayvanı Momo'ya benziyor ve Sumire, Takeshi'nin evcil hayvanı olarak evinde yaşamasına izin vermeyi teklif ediyor.

enhypen

KORESÖZLÜK
Hayatta kalma programı I-LAND aracılığıyla bir araya gelen yedili, yeni nesil önde gelen bir K-Pop sanatçısı yaratma hedefiyle kuruldu.

Yakıcı tutkuları ve azimleriyle, çıkışlarından önce bile bu hedefe ulaşmayı çoktan başarmışlardı. Önde gelen sanatçılar olarak onları daha da farklı kılan bu 7 adam, geniş becerileri ve ilgi çekici konseptleri ile hayranlarla olan güçlü bağları ile büyülemeye devam ediyor.
enhypen

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol