muscle girl

KORESÖZLÜK
Azusa Shiratori ( Yui Ichikawa ), küçük bir kadın profesyonel güreş ligi olan "Shiratori Girls Pro Wrestling" başkanının tek çocuğudur. Babasının bir hastalıktan ölmesinden sonra, Azusa güreş ligini ayakta tutmak için mücadele eder. Şirket büyük borçlarla iflasın eşiğinde. Bir güreş maçı gününde hakem, bıraktığını belirten kısa bir not bırakır. O da iz bırakmadan kaybolur. Azusa şu anda ciddi bir sıkıntı içinde ve yedek bir hakeme ihtiyacı var.

Azusa daha sonra sokakta tanıştığı Koreli bir adama ( Lee Hong-Ki ) rastlar. Adamı sadece bir günlüğüne hakem olmaya ikna ediyor. Azusa'nın bilmediği adam, aynı zamanda Güney Kore'de de popüler bir yıldızdır.

"Shiratori Girls Pro Wrestling"i ayakta tutmak için, daha sonra rakip bir profesyonel güreş organizasyonuna karşı güçlerini birleştirirler.

k-pop

btsdaily
LOONA
k-pop
LOONA, Blockberry Creative ve Polaris Entertainment tarafından kurulan bir k-pop kız grubu. 2016'da grup olarak çıkış yapmadan önce üyeler solo şarkılarıyla çıkış yaptı. Daha sonra grup olarak 2018'de “Favorite” ve “Hi High” ile çıkış yaptılar. Bu zamana kadar 8 ödül alan LOONA kpop kız grupları arasında gizemli bir grup olarak kabul ediliyor. Grubun son derece kalabalık olduğunu da söyleyelim: HeeJin, HyunJin, HaSeul, YeoJin, ViVi, Kim Lip, JinSoul, Choerry, Yves, Chuu, Go Won ve Olivia Hye

korece

korean
korece bilen var mı içimizde? Korece öğrenmek kolay mı zor mu? korece sözlük olarak neler kullanıyorsunuz? korece öğrenmek için ne yapmam gerekir? koreye gitmek istiyorum ayrıca giden var mı?
1

sea god-denizler imparatoru

koresozluk
'Denizin İmparatoru' Choi In-ho'nun aynı adlı romanından uyarlanan 50 bölümlük bir drama. Drama, Birleşik Shilla Hanedanlığı döneminde (676~935) Doğu Asya denizine ve uluslararası ticarete hakim olan Jang Bo-go'nun (?~846) hayatını anlatıyor.

Jang Bo-go, coğrafi olarak önemli bir deniz yolu olan Wando'ya Cheong-Hae-Jin kurarak korsanları da ortadan kaldırdı. Aynı şekilde Doğu Asya'daki deniz ticaretinin düzenini Dang'dan (Çin) ve Japonya'dan Kuzey Çin denizine dikti.

kill ıt

KORESÖZLÜK
Tutkulu bir hayvan sever ve yetenekli bir veteriner Kim Soo-hyun'un ( Jang Ki-yong ) aslında bir seri katildir.Gerçek kimliğini gizlemek için veteriner olarak çalışan Kim Soo-hyun, kötü bir üne sahiptir.Sempatik ruhunu gizleyen inatçı bir dedektif olan Do Hyun-jin (Nana). Do Hyun-jin, onu doğrudan Kim Soo-hyun'a götüren bir vaka üzerinde çalışır. Aradığı seri katil olduğuna inanan Do Hyun-jin, Kim Soo-hyun'un kimliğini ve geçmişini ayrıntılı olarak araştırır, ancak bulduğu şey onu başka bir gerçeğe götürür. Sonra Do Hyun-jin ve Kim Soo-hyun, yıllar önce onları birbirine bağlayan gizemi çözmek için yola çıkarlar.

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ RM•

k-popGerçek ismi: Kim Nam Joon (김남준)
Gruptaki görevleri: Ana rapçi ve grubun lideri.
Doğum tarihi: 12 Eylül 1994
Burcu: Başak
Boyu: 1.81 cm
Kilosu: 67 kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Ilsan – Gyeonggi-d
Kardeşi: Kız kardeşi var.
Hobisi: İnternette sörf yapmak.
Eğitimi: Apgujeong Lisesi, Global Cyber Universitesi
En sevdiği sayı: 1
En sevdiği renk: Siyah
En sevdiği yemekler: Et yemekleri ve el yapımı eriştelerden yapılan geleneksel bir Kore çorbası olan “Kalguksu”yu çok seviyor.
1

k-pop

btsdaily
3ye

k-pop
GH Entertainment tarafından 2019'da kurulan 3YE kpop kız grupları arasında yer alıyor. 21 Mayıs 2019'da “DMT” adlı ilk teklisini piyasaya süren grubun bu zamana kadar 1 Ep'si, 5 teklisi ve 1 de ödülü (KY Star Awards'tan) bulunuyor. 3YE, diğer k-pop gruplarına göre daha az üyeye sahip. Üç kişiden oluşan grupta ana vokalde ve Rap'te Yuji, vokalde Yurim ve ana Rap'te ve vokalde ise Haeun yer alıyor.

blackpink

lesyeuxdeazr
Blackpink, 2016 yılında YG Entertainment tarafından kurulmuş Güney Koreli kız grubudur, grup dört üyeden oluşmaktadır: Jisoo, Jennie, Lisa ve Rosé. Grup 8 Ağustos 2016 tarihinde "Boombayah" ve "Whistle" isimli iki tekliyi içeren Square One isimli mini albüm ile çıkışını yapmıştır. Coachella festivaline katılan ilk kadın K-pop grubudur. Dua Lipa, Selena Gomez, Lady Gaga ve Cardi B ile düet yapan ilk kpop grubudur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol