romance

KORESÖZLÜK
Ölümcül aşk birdenbire çarpar ve çaresizce bizi coşku denizinin derinliklerine çeker ve bize boyun eğmekten başka bir seçenek bırakmaz. Bu drama, bir öğretmen ve bir öğrenci arasındaki yasak tutkuyu güzel bir şekilde gözler önüne seriyor.

Chae-Won ve Gwan-Woo, kırsal bir sahil köyü çiçek festivalinde ilk kez buluşurlar. İlk görüşte aşık olurlar, rüyalarında değil, Chae-Won'un Gwan-Woo'nun lisesinde öğretmen olduğunu bilmiyorlar.

Sınıfta ikinci kez karşılaştıklarında durumun farkına varırlar ve şaşkına dönerler ve utanırlar.

İki genç arasındaki aşk hikayesi, Gwan-Woo'nun göz yaşartıcı başarı hikayesiyle örtüşüyor ve bu, izleyicilere yüksek duygularla ilham veriyor.

lost

KORESÖZLÜK
40 yaşında bir kadın ve 27 yaşında bir adam etrafında dönen bir hikaye.

40 yaşında bir kadın hayalet yazar olarak çalışmaktadır. Hayatında hiçbir şey başaramadı ve hayatıyla nereye gideceğini bilmiyor. 27 yaşındaki adam sonunda bir hiç olmaktan korkuyor.
lost

my roommate is a gumiho

KORESÖZLÜK
My Roommate is A Gumiho'da, insanların enerjilerini toplayarak insan olmaya çalışan dokuz kuyruklu tilki Shin Woo-Yeo'nun yaşadıkları konu ediliyor.Shin Woo-Yeo, bir üniversitede hocadır ve onun yaşı 999'dur.Lee Dam, bir üniversite öğrencisidir.Açık sözlü ve dürüst olması sebebiyle hiç kimseyle romantik bir ilişkisi olmamıştır.Yang Hye-Sun ise geçmişte dokuz kuyruklu tilkiyken insan olmayı başarabilmiş biridir.O, Shin Woo-Yeo'ya insan olma mücadelesinde yardım
my roommate is a gumiho

your neighbors wife

KORESÖZLÜK
Aynı apartmanda doğrudan birbirinin üstünde ve altında yaşayan 40'lı iki evli çifti takip ediyor.

Bölüm Başkanı Min ( Jung Joon-Ho ) büyük bir şirkette çalışmaktadır. Evlidir, ancak alt katta oturan Chae Song-Ha'dan ( Yum Jung-Ah ) etkilenir . Chae Song-Ha, bir reklam şirketinde pazarlama ekibi lideri olarak çalışmaktadır. Mükemmeliyetçidir ve evde ve işte her şeyin mükemmel olmasını ister. Doktor olarak çalışan bir kocası olmasına rağmen hayatı neşeyle dolu değildir.

your neighbors wife

monthly magazine home

KORESÖZLÜK
Na Young-Won ( Jung So-Min ) Monthly House dergisinin editörüdür. 10 yıldır çalışıyor ama hala kendi evinin sahibi değil. Halen aylık kiralık bir evde yaşıyor. Yine de, Na Young-Won kiralık yeri ona aitmiş gibi sahipleniyor. Evi, kişiliğini ve duygularını yansıtır. Evinin yeni sahibi Yoo Ja-Sung'un ( Kim Ji-Suk ) karşısına çıkmasıyla işler değişir . Daha sonra kendi evini satın almakla ilgilenmeye başlar.

Yoo Ja-Sung, Monthly House dergisinin CEO'sudur. Ona göre ev, mal varlığını artırmak için bir araç ve yatacak bir yerdir. Fakir büyüdü ve zengin olmanın tek yolunun gayrimenkul olduğunu düşündü. Şantiyelerde işçi olarak çalışırken geceleri kendi kendine gayrimenkul yatırımlarını incelemeye başladı. Şimdi gayrimenkul yatırımları nedeniyle zengin. Aynı zamanda bir yatırım uzmanı olarak da ünlüdür. Na Young-Won ile tanışır.
monthly magazine home

k-pop grupları

merakli biri
Kpop grupları 1 :BTS
BTS, diğer adıyla Bangtan Boys, Hybe Corporation tarafından oluşturulan, 7 üyeden ( Kim Seok-Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V, Jungkook) oluşan Güney Koreli grup. Grubun hayranlarına "ARMY" denmektedir. 12 Haziran 2013'te “2Cool 4Skool” albümünün çıkış şarkısı 'No More Dream'i yayınlayarak resmî olarak çıkışlarını yapmış oldular. Etkin yıllar :2013-Günümüz.
k-pop grupları

you are my pet

KORESÖZLÜK
Sumire Iwaya ( Noriko Iriyama ) tanınmış bir gazetede editör olarak çalışmaktadır. Çekici ve prestijli bir üniversiteden mezun oldu.

Erkek arkadaşı tarafından terk edildikten ve iş yerinde rütbesi düşürüldükten sonra zor bir dönemden geçer. Bir gün güzel bir genç adam olan Takeshi Goda'yı ( Jun Shison ) bir kutudan çıkarır. Takeshi, eski evcil hayvanı Momo'ya benziyor ve Sumire, Takeshi'nin evcil hayvanı olarak evinde yaşamasına izin vermeyi teklif ediyor.

dizi

btsdaily
Dizi Adı: Strong Woman Do Bong Soon
Korece Adı: 힘쎈여자 도봉순
Tür: Romantik Komedi, Fantastik
Yönetmen: Lee Hyeong-Min
Senarist: Baek Mi-Kyeong
Yayınlandığı Kanal: JTBC
Bölüm: 16
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2017 - 14 Nisan 2017
Dil: Korece
Ülke: Kore

Konusu:
Bong Soon (Park Bo Young) insanüstü bir güç ile doğdu. Gücü kalıtsaldır ve sadece ailedeki kadınlara geçmektedir. Bong Soon' un hayali, ana karakterin kendisi olduğu bir video oyunu yaratmaktır. Bir gün Bong-Soon, bir haydut tarafından saldırıya uğramış otobüs şöförüne yardım eder. Küçük bir gangster çetesi Bong-Soon'a saldırıyor, fakat Bong Soon kolayca hepsinin hakkından geliyor. Ainsoft'un CEO'su Min Hyuk (Park Hyung Sik) bu süre zarfında, Bong Soon'un adamları dövüşüne şahit oluyor. Bir süredir tehditler alan ve takip edilen Min Hyuk, Bong Soon' un süper gücüyle harika bir koruma olacağını düşünüyor. Bong Soon' a yüksek ücret teklifinin yanı sıra iyi çalışması halinde şirketin Planlama bölümünde çalışma şansı sunuyor.
Bu arada, kadınlara yönelik kaçırma suçları Bong-Soon'un yaşadığı mahalle de yaşanıyor. Dedektif Kook-Doo (Ji Soo) da aynı mahallede yaşıyor. Çocukluktan beri arkadaşlardır fakat Bong Soon Kook Doo' ya deliler gibi aşıktır. Kook Doo' nun ise kız arkadaşı vardır. Dedektif Kook Doo mahallede yaşanan suçları çözmeye çalışıyor, Bong Soon ve Min Hyuk da olaya karışıyor.

crime puzzle

KORESÖZLÜK
Han Seung-Min ( Yoon Kye-Sang ) Polis Üniversitesinde popüler bir profesördür. Aynı zamanda adli psikolog olarak da tanınır. Kız arkadaşı Yoo Hee ( Ko Ah-Sung ) bir suç profili uzmanı olarak çalışmaktadır. Aniden Han Seung-Min, Yoo Hee'nin babasını ve diğer insanları öldürdüğünü itiraf eder. Sonunda suçlarından dolayı ömür boyu hapis cezası alır. Yoo Hee yaptığı itirafa inanmıyor. Cevaplar için davasına bakar. Bu, Yoo Hee'yi hapishanede Han Seung-Min'i ziyaret etmeye ve onunla 10 röportaj yapmaya yönlendirir.

3rd hospital

KORESÖZLÜK
Güney Kore'de Seohan Ulusal Tıp Merkezi açılıyor. Hastane, batı tıbbı ile geleneksel doğu tıbbını birleştiren türünün ilk örneğidir. Hastanenin açılış törenine giderken, Dr. Doo-Hyun ( Kim Seung-Woo ) trafik kazasında yaralanan bir kişiyi kurtarır. Seung-Hyun ( Oh Ji-Ho ) hastanede doğulu bir doktor olarak çalışmaya başlar ve batılı bir tıbbi prosedür uygulayarak bir çocuğun hayatını kurtarır. Seung-Hyun, batılı tıbbi prosedürleri uygulamak için lisanslı olmadığı için, diğer batılı tıp doktorları öfkeyle protesto ediyor. Hastane, batılı eğitimli doktorlarla doğulu doktorlar arasındaki bölünmeden kurtulabilecek mi?
3rd hospital

k-pop

btsdaily
LOONA
k-pop
LOONA, Blockberry Creative ve Polaris Entertainment tarafından kurulan bir k-pop kız grubu. 2016'da grup olarak çıkış yapmadan önce üyeler solo şarkılarıyla çıkış yaptı. Daha sonra grup olarak 2018'de “Favorite” ve “Hi High” ile çıkış yaptılar. Bu zamana kadar 8 ödül alan LOONA kpop kız grupları arasında gizemli bir grup olarak kabul ediliyor. Grubun son derece kalabalık olduğunu da söyleyelim: HeeJin, HyunJin, HaSeul, YeoJin, ViVi, Kim Lip, JinSoul, Choerry, Yves, Chuu, Go Won ve Olivia Hye

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol