k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ Jungkook•
Gerçek adı: Jeon Jeong-guk (전정국)
Gruptaki görevi: Vokal, dansçı
Doğum tarihi: 1 Eylül 1997
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 cm
Kilosu: 70 kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Busan
Kardeşleri: Bir abisi var.
Hobisi: Çizim yapmak.
Eğitimi: Seoul Gösteri Sanatları Okulu
En garip alışkanlıkları: Alerjik rinit hastası olduğu için burnu sürekli tıkanıyor bu yüzden de sürekli burnunu çekiyor.
Ayakkabı numarası: 40-41
Favori sayısı: 1
En sevdiği renk: siyah,kırmızı
En sevdiği yemekler: İçinde un bulunan tüm yemekleri çok seviyor. Yani pizza, ekmek, börek, kek gibi yiyecekler onun favorisi.
k-pop

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:2
Pop Out Boy: Kim Min Kyu ve Weki Meki'den Kim Doyeon gibi isimlerin rol aldığı popüler bir Webtoon'a dayanan bir Web Dramasıdır. ... Hikâye de Chun Nam Wook'un, gerçek dünyada Manhwa'nın kadın kahramanı ile aynı yüze ve aynı isme sahip lise öğrencisi Han Sun Nyeo'nun (Kim Doyeon) yollarının kesişmesiyle devam ediyor.

kore gelenekleri

erva
Kore'deki kadınların yüzlerinin genelde beyaz olduğunu mutlaka farketmişsinizdir,genelde beyazlaştırmaya çalışırlar bunun nedeni ise kadınların teninin beyaz olması orada aselet göstergesi olduğu içindir.

my strange hero

bangtanarmyaze
Başrol erkek Kang Bok Soo derslerinde oldukça başarısız, ama insanlığında oldukça karakteri yerinde, saf, temiz kalpli ve yardımsever bir gençtir. Bok Soo'nun aksine tüm derslerinde çok iyi olan sınıf başkanı Son So Jeong"a aşık olur. Ona karşı hep nazik olur ve zaman geçtikce Son So Jeong da ona aşık olur. Her şey sınıflarına yeni transfer olan öğrenci Oh Se Hoo'nun gelmesiyle başlar. Se Hoo intihara kalkışırken aslında onu kurtarmaya çalışan Bok Soo'nun onu çatıdan atmaya çalıştığını söyler. Böylece Bok Soo haksızlığa uğrar ve So Jeong bile ona inanamaz. Böylelikle okuldan atılır. Olaydan 10 yıl geçdikden sonra Se Jeong artık okuduğu lisede sözleşmeli bir öğretmen olur ve her öğretmen gibi kadrolu öğretmen olmak ister. Ve malum olur ki, lisenin başkanı eskiden Bok Soo"ya haksızlık yapan Oh Se Hoo"dur. Ve bazı nedenlerden Kang Bok Soo okula tekrardan eğitim için davet edilir. İlk önce gitmemesi gerektiğini düşünse de, daha sonra bunu intikam almak için fırsat bilip daveti kabul ediyor ve 9 yıl sonra okuduğu liseye geri döner. Tabi Bok Soonun gelişiyle her şey başdan başlar ve olaylar işte o zaman olay olmaya başlar. E bu sırada da ikili yeniden çıkmaya başlar.

my strange hero

crazy love

KORESÖZLÜK
Noh Go-Jin ( Kim Jae-Wook ) özel eğitim alanındaki en popüler matematik öğretmenidir ve GOTOP Education'ın CEO'sudur. Henüz lise düzeyinde bir eğitime sahip olmasına rağmen tüm başarısını aşırı zekası sayesinde elde etmiştir. Yakışıklı bir görünüme, yüksek IQ'ya ve zenginliğe sahip mükemmel bir adama benziyor. Aynı zamanda narsisttir. Bir gün aniden öldürüleceği konusunda uyarılır.

Lee Shin-A ( Krystal ), Noh Go-Jin'in sekreteri olarak çalışmaktadır. Çalışkan ve sorumluluk sahibi bir çalışandır. Sessiz ve içine kapanık kişiliğinden dolayı patronu Noh Go-Jin ve iş arkadaşlarıyla arası pek yoktur. Meslektaşları onu tanımaya başlar, çünkü 1 yıldan fazla bir süredir kötü şöhretli Noh Go-Jin için çalışmaktadır. Daha sonra yaşamak için fazla zamanının kalmadığını öğrenir.

spring waltz

KORESÖZLÜK
Jae-Ha ( Seo Do-Young ), yetenekli bir piyanist olarak onurlu bir hayat yaşayan zengin bir genç adamdır. Ancak Jae-Ha çocukken dolandırıcı olan babasıyla yaşadı ve sefil bir çocukluk geçirdi. Üvey annesi Hyun Ji-Sook ( Geum Bo-Ra ) kendi oğlunu kaybettiği için onu büyüttü.

Eun-Young ( Han Hyo-Joo ) annesiyle birlikte Chungsan adasında mutlu bir şekilde yaşıyordu. Jong-Tae ( Lee Han-Wi ) ve oğlu Soo-Ho göründüğünde karanlık geldi . Adam, Eun-Young'un ameliyatı için ayrılan Eun-Youn'un annesinden para çaldı. Eun-Young'un annesi, Jong-Tae'yi aramak için Seul'e gittiğinde bir kazada ölür. Eun-Young'ın hastaneye kaldırıldığı hastanede ameliyat olacak parası yoktur. O sırada, Jae-Ha'nın üvey annesi Hyun Ji-Sook, kendi oğlunun ölümüyle başa çıkamaması nedeniyle oradaydı. Diplomat kocası Yoon Myung-Hoon ( Jeong Dong-Hwan) Soo-Ho'dan oğulları olmasını ister. Bunu yaparsa, Eun-Young'un ameliyat masraflarını ödeyeceklerdi. Soo-Ho şimdi oğulları Jae-Ha (ölen oğullarının adı) olur ve Avusturya'ya gider. Bu arada, Eun-Young ameliyatını başarıyla alır. Eun-Young yeni bir aile ile büyür. Artık aksesuar yapıyor ve sokaklarda satıyor.

Bir gün, Eun-Young bir sergi yarışmasını kazanır ve ödül olarak Avusturya'ya gider. Orada Jae-Ha ve arkadaşları Phillip ( Daniel Henney ) ve Lee-Na ( Lee So-Yeon ) ile tanışır . Jae-Ha ve Eun-Young ilk tanıştıklarında birbirlerinden pek hoşlanmazlar ama yavaş yavaş birbirlerine çekilirler. Jae-Ha daha sonra Eun-Young'un geçmişte tanıştığı kız olduğunu ve babasının Eun-Young'un annesini öldürdüğünü şok edici bir şekilde keşfeder. Jae-Ha, bunu Eun-Young'dan saklamaya çalışır ama Eun-Young bir şekilde öğrenir. Daha sonra ayrılırlar.

Jae-Ha bir basın toplantısında karanlık geçmişini ortaya çıkarır ve yurt dışına gider.

Eun-Young, Jae-Ha'yı unutup hayatını yaşamaya çalışır. Avusturya'ya geri döner. Orada, Jae-Ha tekrar belirir...

park kyung-hye

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Park Kyung-Hye
Korece: Park Kyung -hye
Doğum: 5 Ocak 1993
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik:
Kan grubu:

Filmler
Mogadişu'dan Kaçış | Mogadişu (2021) - Park Ji-Eun
İlahi Hareket 2: Gazaplı | Shinui Han Soo: Gwisoopyeon (2019) - tren istasyonu memuru
Beni Eve Getir | Nareul Chajajwoe (2019) - çaylak hemşire
Maggie (2019)
Aşk, Tekrar | Doobeonhalkkayo (2019)
Bahar, Yeniden | Dasi, Bom (2019) - Mi-Jo
İçimdeki Adam | Naeanui Geunom (2019) - Jae-Hee
Uyuşturucu Kralı | Mayakwang (2018) - Lee Kyung -Ja
1987: Gün Geldiğinde | 1987 (2017) - Jung-Mi
Jane (2017) - Na-Kyung
Fabrikasyon Şehir | Jojakdwen Doshi (2017) - çağrı merkezi personeli
Selam D'Amour | Jangsoosanghwe (2015) - Sogarumri grubundaki sorunlu çocuk
Büyük Maç (2014) - çocuk elf
Koala (2013) -Kyung-Hye
Hwayi: Bir Canavar Çocuk | Hwayi: Gwoemuleul Samkin Ayi (2013) - Paju tarım birliğinin kadın çalışanı

Drama dizisi
Oda Arkadaşım Bir Gumiho | Gan Ddeoreojineun Donggeo (tvN / 2021) - Choi Soo-Kyeong
Bayan Lee | Chungiljeonja Misseuli (tvN / 2019) - Kim Ha-Na
Yurttaşlarım | Kookmin Yeoreoboon (KBS2 / 2019) - Yang Mi-Jin
Kalbine Dokun | Jinsimi Dadda (tvN / 2019) - Dan Moon-Hee
Garip Kahramanım | Boksooga Dolawadda (SBS / 2018-2019) - Jang Ji-Hyun
Şimdilik Tutkuyla Temizleyin | Ildan Ddeugeobge (JTBC / 2018-2019) - Choi'nin ziyaretçisi
Kalp Cerrahları | Hyoongboowegwa (SBS / 2018) - Lee Sun-Young
Hokkabazlar (KBS2 / 2017-2018) - Goo Kye-Young
tahrif | Jojak (SBS / 2017) - Seo Na-Rae
Guardian: Yalnız ve Büyük Tanrı | Dokkaebi (tvN / 2016-2017) - hayalet
Kalbinizin Sesi | Maeumui Sori KBS2-Naver TV-Netflix / 2016-2017) - Ae-Bong'un arkadaşı
Gökyüzündeki Güneş | Jeo Haneule Taeyangi (KBS2 / 2016-2017) - Go Sung-Ran
İyi İnsan | Joheun Saram (MBC / 2016)
Kurnaz Bekar Bayan | Angkeumhan Dolsingnyeo (MBC / 2014)

Tv ve filmler
Özel Drama: Diskalifiye Kahkaha | Wooseum Silkyeok (KBS2 / 2016) - gelin

Ödüller
Popüler Karakter Ödülü (" Guardian: The Lonely and Great God ") - 2017 (10.) Kore Drama Ödülleri - 2 Ekim 2017

one more happy ending

KORESÖZLÜK
Han Mi-Mo ( Jang Na-Ra ), Baek Da-Jung ( Yoo Da-In ), Go Dong-Mi ( Yoo In-Na ) ve Hong Ae-Ran ( Seo In-Young ) bir zamanlar idol grubunun üyeleriydi. Melekler.”

Han Mi-Mo şimdi bir yeniden evlilik danışmanlığı işinde temsilci olarak çalışıyor. O da boşanmış. Eski grup arkadaşı Baek Da-Jung da aynı şirkette bir temsilci. Zengin bir adamla evlendi ama evliliği sallantıda. Go Dong-Mi artık bir ilkokul öğretmenidir. O bekar ve yalnız hissediyor. Hong Ae-Ran, bir internet alışveriş merkezinin temsilcisidir. Kadınlar hala arkadaş.

Song Soo-Hyuk ( Jung Kyoung-Ho ) bir muhabir ve bekar bir babadır. Doktor ve bekar bir arkadaşı olan Goo Hae-Joon ( Kwon Yool ) vardır. Song Soo-Hyuk ve Goo Hae-Joon, kadınlarla ilişkiye girer.
one more happy ending

successful story of a bright girl

KORESÖZLÜK
Yangsoon sert, cesur, havalı ve parlak bir genç kızdır. Ailesinin başı her zaman belaya girdiğinden, kendine bakabilmek için hizmetçi olarak çalışmak üzere Seul'e taşınır. Kitae, aynı zamanda Yangsoon'un işvereni olan küstah, inatçı bir kozmetik şirketi CEO'sudur. Küçük hatalardan sahneler yapar ve Yangsoon'u azarlamaya çalışır ama bunun yerine ondan bir ders alır. Birbirlerini sık sık tartışarak tanıdıkça Kitae, Yangsoon'un çekiciliğini yavaş yavaş fark eder. Bununla birlikte, Kitae, Juntae tarafından sevilen Nahee tarafından ateşli bir şekilde takip edilmektedir. Aşk oyunlarını oynarken Kitae, ailesinin ölümünün ardındaki sırrı keşfeder...

the slave hunters (chuno)

KORESÖZLÜK
Joseon Hanedanlığı döneminde geçen "Chuno", köle avcıları ("Chuno Ggun" olarak bilinir) ve köleler ("Nobi" olarak bilinir) dünyası etrafında döner. Köleler bazen kölelik sisteminin içine doğmuş, bazen de bir suçun cezası olarak köle olmuşlardır. "Chuno" dizisinde bir köle avcısı ( Jang Hyuk ) böyle bir kaçak kölenin ( Oh Ji-Ho ) izini sürmeye çalışır . Kaçak köle, işlemediği bir suçla haksız yere suçlandıktan sonra nobi oldu. Köle avcısı kaçak kölenin izini sürerken, sevdiği kadını da arar ( Lee Da-Hae ).

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol