the best hit

kore
Gerçekten başlanılmaması gereken bir dizi. Tamam konusuna eyvallah ama senarist maalesef diziyi nasıl mahvedebilirim çabalarına girmiş resmen. Dizinin başları gerçekten güzeldi fakat gerek aşk üçgeni olsun gerek dizideki bazı mantık hataları olsun diziyi izlenilmez yapıyor. Çok büyük umutlarla başlamıştım ama maalesef hayal kırıklığına uğradım.

that man oh soo

KORESÖZLÜK
Oh Soo ( Lee Jong-Hyun ) 20'li yaşlarında bir adamdır ve bilişim alanında gelecek vaat eden bir mühendis, bir kafe sahibi ve bir barista olarak çalışmaktadır. O akıllı ve yakışıklı. Gizemli bir polen kullanarak siz erkekler ve kadınlar için aşk tanrısı oynuyor. Polen yüzünden Seo Yoo-Ri'ye ( Kim So-Eun ) aşık olur . Ayrıca 20'li yaşlarında ve polis memuru olarak çalışıyor. Parlak bir kişiliğe sahiptir ve ailesini tek başına destekler.

dal ri and gamjatang

KORESÖZLÜK
Jin Moo-Hak ( Kim Min-Jae ), küresel restoran franchise firması Dondon F&B'yi işleten bir ailenin ikinci oğludur. Şirket bir gamjatang (domuz kemiği yahnisi) restoranından yola çıktı. Eğitimden yoksundur, ancak para kazanma konusunda mükemmel bir yeteneği vardır.

Bu arada, Kim Dal-Ri ( Park Gyu-Young ) bir sanat galerisinde misafir araştırmacıdır. Prestijli bir ailenin tek çocuğu. Kim Dal-Ri 7 farklı dil konuşabiliyor ve iyi bir kişiliğe sahip ama yemek yapmak gibi ev işlerini yapmakta pek iyi değil.

Jin Moo-Hak ve Kim Dal-Ri birbirlerinin geçmişlerini bilmeden tanışırlar ve birbirlerine karşı iyi hisler geliştirirler. İflas eden bir sanat galerisi nedeniyle zengin, eğitimsiz bir ailenin oğlu ve prestijli bir ailenin kızı olarak tekrar karşılaşırlar.
dal ri and gamjatang

dizi önerileri (okul konulu)

btsdaily
Sassy, Go Go (IMDb Puanı: 7.6)
2015 yapımı 12 bölümlük bu okul konulu Kore dizisindeyse, sert bir eğitim sisteminin uygulandığı, hırslı öğrencilerle dolu bir okuldaki bir grup gencin aşk ve arkadaşlık ilişkilerine sarılmaları anlatılıyor. Başrollerde Han-Yeon Cha, Soo-bin Chae ve Eun-ji Jung yer alıyor.
dizi önerileri (okul konulu)

dizi

btsdaily
Uncontrollably Fond (2016) IMDb: 7,7
ayrılığın acısını genç yaşlarda yaşayan iki küçük çocuğun gelecekteki hikayesini izleyiciye aktarmaktadır. Bu iki çocuk artık büyümüş ve yıllar sonra tekrardan karşılaştır. Shin Joon-Young günümüzün en önemli sanatçılarından, No Eul ise belgesel yapımcısıdır. Shin Joon zeki ve çekici özellikleri sahipken, No Eul ise paraya önem veren insanlara yalakalık yapmayı seven birisidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol