bts

btsxjimin
BTS üyesi
gerçek adı :Jung Ho Seok
pozisyonu:Rapçi, dansçı, vokal
doğum tarihi:18 Şubat 1994
burcu:Kova
boyu:1.77
kilosu:65
kan grubu:a
doğum yeri:Gwangju
kardeşleri:
hobisi:Dans etmek
eğitimi:Gwangju Global Lisesi, Global Cyber ​​Üniversitesi
favori sayısı:bulamadım
en sevdiği renkler:yeşil
en sevdiği yemekler:bulamadım

lost

KORESÖZLÜK
40 yaşında bir kadın ve 27 yaşında bir adam etrafında dönen bir hikaye.

40 yaşında bir kadın hayalet yazar olarak çalışmaktadır. Hayatında hiçbir şey başaramadı ve hayatıyla nereye gideceğini bilmiyor. 27 yaşındaki adam sonunda bir hiç olmaktan korkuyor.
lost

born again

KORESÖZLÜK
"Born Again", reenkarnasyon ve kader yoluyla 1980'lerde ve tekrar günümüzde yer alan 2 erkek ve 1 kadının hikayesini anlatıyor.

1980'lerde, Kong Ji-Cheol ( Jang Ki-Yong ), babası gibi şeytani olmak için kaderini reddeder. Günümüzde Cheon Jong-Beom ( Jang Ki-Yong ) bir tıp fakültesi öğrencisidir.

1980'lerde Jung Ha-Eun ( Jin Se-Yun ) dilate kardiyomiyopatiden muzdariptir. İkinci el kitapçı "Old Future"ın sahibi. Günümüzde Jung Sa-Bin ( Jin Se-Yun ) bir arkeoloji eğitmenidir. İsimsiz evcil hayvanları sıcak tutar ve hikayelerini çözer. O isimsiz kalıntıların sırrı ortaya çıkıyor.

1980'lerde Cha Hyeong-Bin ( Lee Soo-Hyuk ) sadece bir kişiyi seven bir dedektiftir. Günümüzde, Kim Soo-Hyeok ( Lee Soo-Hyuk ), kalıtsal bir suç genine inanan bir savcıdır.

pure love

KORESÖZLÜK
Sun-Mi ( Jeon Mi-Sun ) bir lise öğretmenidir. O 40 yaşında ama hala bekar. Gerçekten sevdiği biriyle evlenmeyi umuyor. Sun-Mi'nin aynı zamanda bekar olan Jung-Woo ( Lee Hoon ) adında bir arkadaşı vardır . Jung-Woo'yu sevse de ona nasıl hissettiğini söyleyemez. Bunun nedeni, yirmi yıl önce ona olan aşkını itiraf etmesidir, ancak kadın onu geri çevirmiştir.

Sun-Mi yeni bir liseye transfer olur. Orada ilk aşkı Woo-Sung ( Kim Tae-Hoon ) ile tanışır . Üniversite öğrencisiyken Woo-Sung'a aşıktı. Woo-Sung şimdi aynı lisede matematik dersi veriyor. Eşi 16 yıl önce vefat etti ve şimdi kızıyla birlikte yaşıyor.

lady of the storm

KORESÖZLÜK
Han Jung Im, kocası Moo Yeong ve ailesiyle birlikte Jeju'dan Seul'e yeni taşınan genç bir kızı olan evli bir kadındır. Kayınvalidesinin stresine rağmen, Jung Im bir eş ve anne olarak elinden gelenin en iyisini yapar. Seul'de zengin bir ailenin gayri meşru kızı olan arkadaşı Do Hye Bin ile tekrar bir araya gelir. Hye Bin de genç bir kız çocuğu annesidir ve onun şirketinde kardeşi Do Jun Tae ile birlikte çalışan Park Hyeon Seong ile evlidir . Park Hyoen Wu, avukat olarak çalışmaktan çok film yapmakla ilgileniyor, ancak ağabeyi Park Hyoen Seong'a karşı güçlü bir sevgisi var. Han Jung Im'in fakir ama basit mutlu hayatı, bir gün Hye Bin'in karşısına yıkıcı bir haberle çıkmasıyla parçalanmaya başlar

the rose

aslimser
Selam arkadaşlar,
The rose grubu sorry ve red şarkılarını dinlemenizi tavsiye ederim. Solistin sesi çok hoş,şarkılar zaten çok iyi. Ben bikac ay önce ilk onları kesfettim,sonra bts i😊 geç oldu ama geç olsun güç olmasın🤗

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:5
Twenty Twenty Dizi Konusu
Yirmi Yirmi, yetişkin olduklarında karşılaştıkları gerçekçi sorunları paylaşan yirmi yaşındaki çocukların hayalini ve sevgisini anlatıyor. Lee Hyun Jin ve Chae Da Hee tanışır ve kendi sınırlarını oluşturarak birlikte olgunlaşmaya başlar.

let's eat 3

KORESÖZLÜK
Dae-Young ( Yoon Doo-Joon ), Soo-Ji ( Seo Hyun-Jin ) bir kazada öldüğünden beri iş yerinde ve özel hayatında bir çöküş içindedir . Bir gün Ji-Woo ( Baek Jin-Hee ) ile 12 yıl aradan sonra ilk kez tanışır . Dae-Young ve Ji-Woo, üniversite öğrencileriyken birbirlerini tanıyorlardı. Yan yana yaşıyorlardı. Dae-Young'u bir gurme olması için etkileyen kişi Ji-Woo'ydu. Şimdi, Ji-Woo hemşire olarak çalışıyor ve mutfaktaki yiyeceklerle ilgilenmiyor. Sadece ihtiyaçtan yiyor. Dae-Young, Ji-Woo ile aynı mahalleye taşındığında ve kariyerini sigorta satıcısından yiyecek yaratıcısına değiştirdiğinde işler değişir. Dae-Young ve Ji-Woo birlikte yemeye başlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol