kim do-wan

KORESÖZLÜK
Kim Do Wan, Güney Koreli bir aktör. 8 Mart 1995'te doğdu ve 2017'de oyunculuk çıkışını yaptı. O zamandan beri “Yellow” (2017), “Tempted” (2018) ve “Twelve Nights” dahil olmak üzere çeşitli film ve televizyon dizilerinde rol aldı ( 2018).

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:7
Dalgona:gerçek dostluk arayan lise öğrencilerini merkez alır. Song Mi Na, zorbalığa maruz kaldıktan sonra yurtdışında okuyor ve parlak ve iyimser bir kişiliğe sahip olmasına rağmen, Güney Kore'ye döndüğünde geçmişin hala onu rahatsız ettiği aşikar.

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:10
Orange mormalede:Dizide, insanların arasında hayatta kalmak için mücadele veren vampirlerin hayatları anlatılmaktadır. 200 yıl önce, insanlar ve vampirler bir barış antlaşması imzalamışlardır. Anlaşmaya göre, vampirler insan kanı içmeyeceklerdir ve gerçek kimliklerini gizleyeceklerdir. Böylece iki türde barış içinde yaşayacaklardır.

dizi

btsdaily
Touch Your Heart, IMDb puanı: 7.6
dizi
ismi bir skandala karışan ünlü bir kadın oyuncunun izleyici tarafından tekrar kabul görmek için yeni bir rol teklifi alması ve bunun için bir avukatlık bürosunda sekreterlik yapması ele alınıyor.

merchant kim man deok

KORESÖZLÜK
Man Deok-Kim ( Lee Mi-Yeon ) asil bir sınıfta doğdu, ancak 12 yaşında yetim kaldı. Daha sonra Jeju Adası'nda bir fahişe tarafından evlat edinildi ve fahişe olarak çalıştı. 22 yaşında, Deok-Kim hükümet yetkililerine başvurdu ve kendisini fuhuştan kurtardı ve aynı zamanda asil statüsünü geri aldı. Deok-Kim daha sonra Jeju Adası ile Kore anakarası arasında mal ithal edip ihraç ederek zengin bir tüccar olmaya devam edecekti. 50 yaşına geldiğinde Deok-Kim, Jeju Adası'nda yaşayan en zengin insanlardan biri olacaktı. Şiddetli bir kıtlık daha sonra, nüfusun üçte birinin hayatını alarak adaya çarpacaktı. Bu kıtlık, Deok-Kim'i o kadar çok hareket ettirir ki, adasındaki açlıktan ölmek üzere olan insanları beslemek için tüm mal varlığını satardı.

bts

btsxjimin
uzun zamandır şuraya bir şeyler atacağım ama vakitim olmuyor aktif olduğum diğer yerler:
tiktok:bts.x.jm
instagram:bts.x.jm
twitter:BANGTAN.X.JM
wattpad:bts.x.jm
pinterest.bts.x.jm
youtube:park jimin-Army(en az burada ve wattpad da aktifim diğerlerinde daha sık ve lütfen takip edermisiniz?)

hello monster (remember you)

KORESÖZLÜK

Dizi, bir adamın (Seo In-Guk) ve ona bir davayı çözmek için gizlice yaklaşan bir kadının (Jang Na-Ra) etrafında dönmektedir. İkisinin de farklı nedenleri olmasına rağmen suç vakalarını çözmek için birlikte çalışmaya başlarlar. Aralarında Aşk-Nefret ilişkisi başlayan bu ikili gerçek duygularını gizlerken suç vakalarını çözer.
hello monster (remember you)

song joong ki

KORESÖZLÜK
Song Joong Ki, Güney Koreli bir aktördür. 19 Eylül 1985 tarihinde Daejeon, Güney Kore'de doğmuştur. İlk olarak 2008 yılında "A Frozen Flower" adlı bir filmde küçük bir rolle oyunculuğa başlamıştır. Ancak gerçek başarısını, 2010 yılında yayınlanan "Sungkyunkwan Scandal" adlı televizyon dizisindeki rolüyle elde etmiştir. Daha sonra "The Innocent Man" (2012), "Descendants of the Sun" (2016) ve "Arthdal Chronicles" (2019) gibi diğer popüler dizi ve filmlerde de rol almıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol