popüler olmayan k-pop düşüncelerim

minny
Açıkçası lisa'nin dansını seviyorum vücudu çok güzel ve çok iyi dans ediyor ama bazen seksi olmaya çalışınca abartıyor , seksi danstan çok lisa ya hip-hop dans daha çok yakışıyor, ayrıca vücudu bazen aşırı sağlıksız gözüküyor, YG abartıyor zaten kızın güzel bir vücudu var neden lisa yi daha çok zayıflatıyor, YG demiş Ken YG nin Lisa ya bunca zamandır yaptığı ırkçılık çok iğrenç , sözleşmeleri bitince blackpink in YG den ayrılmasını tüm kalbimle istiyorum

popüler olmayan k-pop düşüncelerim

k-pop

btsdaily
4Minute
k-pop
4Minute, Cube Entertainment tarafından 2009'da kurulan bir k-pop kız grubu. “Hot Issue” adlı teklileriyle ilk çıkışını yapan grup, daha sonra ilk mini albümü “Muzik” adlı şarkısıyla ödül aldı. Grup, 2016'da dağılana kadar toplamda 8 ödül kazandı. Ayrıca televizyon şovları ve belgeselleri yayımlanan 4Minute grubu, 7 yıllık kariyer hayatına Japon ve Kore dillerinde pek çok şarkı sığdırdı.

4Minute grup üyeleri:
– Ji Yoon (lider Rapçi, ana vokal)
– HyunA (ana Rapçi)
– Ji Hyun (lider, alt vokal)
– Ga Yoon (ana vokal)
– So Hyun (alt vokal)

merchant kim man deok

KORESÖZLÜK
Man Deok-Kim ( Lee Mi-Yeon ) asil bir sınıfta doğdu, ancak 12 yaşında yetim kaldı. Daha sonra Jeju Adası'nda bir fahişe tarafından evlat edinildi ve fahişe olarak çalıştı. 22 yaşında, Deok-Kim hükümet yetkililerine başvurdu ve kendisini fuhuştan kurtardı ve aynı zamanda asil statüsünü geri aldı. Deok-Kim daha sonra Jeju Adası ile Kore anakarası arasında mal ithal edip ihraç ederek zengin bir tüccar olmaya devam edecekti. 50 yaşına geldiğinde Deok-Kim, Jeju Adası'nda yaşayan en zengin insanlardan biri olacaktı. Şiddetli bir kıtlık daha sonra, nüfusun üçte birinin hayatını alarak adaya çarpacaktı. Bu kıtlık, Deok-Kim'i o kadar çok hareket ettirir ki, adasındaki açlıktan ölmek üzere olan insanları beslemek için tüm mal varlığını satardı.

exo

minny
Üyeler
Xiumin
Suho
Lay
Baekhyun
Chen
Chanyeol
D.O.
Kai
Sehun
Eski üyeler
Luhan
Kris
Tao

EXO (Korece: 엑소), Güney Koreli erkek grubu. Grup, S.M. Entertainment tarafından 2011 yılında oluşturuldu ve 2012 yılında on iki üye ile Korece ağırlıklı şarkı söyleyen EXO-K ve Çince ağırlıklı şarkı söylenen EXO-M olmak üzere 2 alt grupla çıkış yaptı. Exo'nun ilk albümü XOXO (2013) ticari anlamda oldukça başarılı oldu ve 28. Golden Disk Ödülleri'nde Disk Daesang ve 15. Mnet Asya Müzik Ödülleri'nde Yılın Albümü ödüllerini aldı. Albüm bir milyondan fazla satış yaparak Exo'yu son on iki yıl içinde en çok satış yapan Koreli sanatçı yaptı. Exo daha sonra yayınladıkları albümlerde de ticari anlamda oldukça başarılı oldu. Üçüncü mini albümleri Overdose (2014) EXO'yu Billboard200 listesinde en yüksek giriş yapan Koreli grup yaptı.[1] 2015 yılında, EXO ikinci albümleri EXODUS ile kendi Billboard rekorlarını kırarak Billboard 200'de en üst sırada olan Koreli sanatçı olarak yeni bir rekora imza attılar[2] EXODUS albümünün öncü teklisi Call Me Baby ile EXO Canadian HOT 100 listesine, PSY dışında giren tek Koreli sanatçı oldu. Dördüncü mini albümleri "Sing for You" bir önceki albümleri EXODUS'un ilk hafta satış rekorunu kırarak ilk haftalarında 267,900 satış yaptı.[3] 2016 Haziran'da EXO üçüncü albümleri Ex'Act'i yayınladı. Ex'Act yayınlandığı hafta 522,372 satış yaparak grubun bir önceki albümü Sing for You ile kırdıkları kendi rekorlarını tekrar kırdı.[4] Grup, Forbes Korea tarafından 2014 ve 2015 yıllarında yılın en güçlü sanatçısı seçildi. 2017 yılında Kış Olimpiyatlarında performans sergilediler.
2014 yılının Mayıs ayında Kris, Ekim ayında Luhan S.M. Entertainment'a gruptan ayrılmak için dava açtı.[5] Nisan 2015'te Tao grup aktivitelerine katılmamaya başladı ve daha sonra Ağustos ayında gruptan ayrılmak için dava açtı. Gruptan ayrılma sebebi S.M. Entertainment'ın ona incinen ayağı için dinlenme zamanı vermemesi ve çalıştırmaya devam ettirmesi olarak biliniyor.[6] Gruptan ayrılmalarından sonra Exo dokuz üyeyle devam etmeye başladı. Temmuz 2016'da Luhan, Kris ve S.M. Entertainment arasındaki davanın sabitleştiği açıklandı: iki idol SM ile sözleşmelerine 2022 yılında kadar devam edecek, Kris ve Luhan, Kore ve Japonya dışında şu anki Çinli şirketleriyle aktivitelerine özgürce devam edebilecek ve S.M. Entertainment ile bağlantılı gelirlerini paylaşacaklar.[7][8] Dazed'ın da içinde olduğu bazı medya kuruluşları EXO'yu "dünyanın en büyük erkek grubu" olarak adlandırmıştır.
exo

forest

klip queen
Kang San-Hyeok ( Park Hae-Jin ) 119 özel kurtarma ekibinin bir üyesidir. Yakışıklı ve zeki ama çocukluğunu hatırlamıyor. Jung Young-Jae ( Jo Bo-Ah ) hevesli bir cerrahi asistanıdır.

Kang San-Hyeok ve Jung Young-Jae gizemli bir ormanda buluşurlar. Her ne kadar istemeseler de gizemli ormanda birlikte yaşamak zorundadırlar. Orada yaşayarak küçük zevkler keşfederler. Kang San-Hyeok ve Jung Young-Jae çok geçmeden kendileri ve orman hakkında bir sırrı ortaya çıkarır.
forest

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol