man from the stars

KORESÖZLÜK
Man From the Stars dizisinde UFO ile seyahat ederken dünyaya gelen ve Joseon Hanedanlığından bu yana dünyada yaşayan, olağanüstü görselliğe ve yeteneklere sahip Do Min-Joon adlı bir uzaylının hayatı anlatılmaktadır.

man from the stars

the slave hunters (chuno)

KORESÖZLÜK
Joseon Hanedanlığı döneminde geçen "Chuno", köle avcıları ("Chuno Ggun" olarak bilinir) ve köleler ("Nobi" olarak bilinir) dünyası etrafında döner. Köleler bazen kölelik sisteminin içine doğmuş, bazen de bir suçun cezası olarak köle olmuşlardır. "Chuno" dizisinde bir köle avcısı ( Jang Hyuk ) böyle bir kaçak kölenin ( Oh Ji-Ho ) izini sürmeye çalışır . Kaçak köle, işlemediği bir suçla haksız yere suçlandıktan sonra nobi oldu. Köle avcısı kaçak kölenin izini sürerken, sevdiği kadını da arar ( Lee Da-Hae ).

local hero

KORESÖZLÜK
Baek Shi-Yoon ( Park Si-Hoo ) eski bir gizli ajandır. İyi eğitilmiş bir insan silahıdır. Geçmişini gizleyerek "Mahalle" barını satın alır ve sahibi gibi işletir. Barında mahalle müdavimleriyle yakınlaşır ve acılarına sempati duyar. Baek Shi-Yoon, geçici bir çalışan olarak çalışan genç bir adamla tanışır. Genç polis memuru olmak istiyor. Baek Shi-Yoon, genç adamı gizli ajan olarak eğitir ve kötülüğe karşı birlikte savaşırlar.
local hero

han ji-hyun

koresozluk
Profil
İsim: Han Ji Hyun
Hangul: 한지현
Doğum: 21 Mart 1996
Doğum Yeri: Seul , Güney Kore
Yükseklik: 170cm.
Kan grubu:
Instagram: hanjiji54


Filmler
Seobok (2021) - market öğrencisi


Drama dizisi
Çatı Katı 3 (SBS / 2021) - Joo Seok-Kyung
Çatı Katı 2 (SBS / 2021) - Joo Seok-Kyung
Çatı Katı (SBS / 2020-2021) - Joo Seok-Kyung
Rüzgar Esiyor | Barami Boonda (JTBC / 2019) - Sun-Kyung

phantom

KORESÖZLÜK
Kim Woo-Hyun ( So Ji-Sub ) yüksek rütbeli bir polis memurunun tek oğludur. Woo-Hyun polis akademisine birinci sırada girdi ve akademiden birinci sırada mezun oldu. Bir dedektif olarak daha sonra siber soruşturma departmanına katılır. Woo-Hyun daha sonra siber dünyada saklananların sırlarını ortaya çıkarmak için çalışır.

page turner

KORESÖZLÜK
Yoo-Seul ( Kim So-Hyun ) bir sanat lisesi öğrencisidir. Yetenekli bir piyanist ve çeşitli yarışmalar kazandı, ancak annesi tarafından yönlendiriliyor. Yoo-Seul'ün annesi, gençken piyanist olmak istiyordu. Bir gün Yoo-Seul bir kaza geçirir. Yoo-Seul kaza yüzünden bir daha asla piyano çalamayabilir. Yoo-Seul, arkadaşı Cha-Sik ve Yoo-Seul'ün rakibi Jin-Mok'un yardımıyla yeni bir hayat yaşamaya başlar.
page turner

txt

KORESÖZLÜK
Tam adı Tomorrow X Together, bu 5 çocuğun daha iyi bir yarın inşa etme umuduyla sürekli olarak geleceğe birlikte bakmalarını öneriyor.

2019'daki çıkışlarıyla pek çok ödüle imza atarak, sürekli başarı iddiasında bulundular; Olağanüstü hikaye anlatımı ve çeşitli müzik tarzlarının yanı sıra yaptıkları her şeye olan açık tutkularıyla benzersiz konseptlerini inşa ediyorlar.
txt

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol