koretv.com

korean
koretv Bir zamanların en popüler kore dizi izleme sitesiydi. 2015 yılından 2020 yılına kadar bütün kore dizileri ve kore filmlerini yayınlamışlardı. Keşke kapanmasaydı çok iyi olurdu ama kader.

a gentleman and a young lady

KORESÖZLÜK
Lee Young-Kook ( Ji Hyun-Woo ) üç çocuklu bir duldur. Karısının ölümünü hala atlatamadı. Park Dan-Dan'i ( Lee Se-Hee ) çocukları için yatılı öğretmen olarak işe almaya karar verir ve ondan etkilenmeye başlar. Bu arada, Park Dan-Dan, zorlu durumuna rağmen parlak ve olumlu bir kişiliğe sahiptir.

k-pop

btsdaily
2PM
k-pop
2008'de kurulan erkek k-pop grubu 2PM, JYP Entertainment tarafından yönetiliyor. “10 Jeom Manjeome 10 Jeom” (Türkçesi “10 Üzerinden 10” demek) şarkısıyla ilk çıkışını yapan grup, “Again & Again” adlı şarkısıyla ilk defa liste başı oldu. Zaman zaman anlaşmazlıklarla gündeme gelen 2PM grubu, her şeye rağmen günümüzde bile ayakta olan k-pop grupları arasındaki yerini koruyor💪! Ayrıca 2Pm'in bu zamana kadar 10 adet konser turu bulunuyor.

2PM grup üyeleri:
– Jun.K (baş solist)
– Nichkhun (vokalist)
– TaecYeon (baş Rapçi)
– Wooyoung (solist)
– Junho (solist)
– Chansung (vokalist, Rapçi)
– Jaebum (baş solist, Rapçi) (gruptan ayrıldı)

snowdrop

KORESÖZLÜK
1987'de, Güney Kore'nin diktatör bir hükümet tarafından yönetildiği bir zamanda geçiyor.

Yüksek lisans öğrencisi Im Soo-Ho ( Jung Hae-In ) kanlar içindedir ve Hosoo Kadın Üniversitesi'ndeki kız yurduna atlar. Eun Young-Ro ( Kim Ji-Soo ) onu bulur ve saklamasına yardım eder. Romantik bir ilişki geliştirirler.

Im Soo-Ho prestijli bir üniversitede yüksek lisans öğrencisidir. Koreli-Almandır. Karizması var ve aynı zamanda gizemli.

Eun Young-Ro, Hosoo Kadın Üniversitesi'nin birinci sınıfındadır. İngiliz edebiyatında uzmandır. Im Soo-Ho ile ilk görüşte tanıştı ve ona ilk görüşte aşık oldu.

Kye Boon-Ok ( Kim Hye-Yoon ) fakir aile geçmişi nedeniyle üniversiteye girmekten vazgeçmiştir. Şimdi bir kadın yurdunda telefon operatörü olarak çalışıyor. Üniversite öğrencisi gibi davranarak, Eun Young-Ro ile kör bir randevuya katılır. Kye Boon-Ok daha sonra bir davaya karışır.

Lee Kang-Moo ( Jang Seung-Jo ), NSP'de (Ulusal Güvenlik Planlaması) 1. takımın lideridir. Prensip sahibi, hiçbir koşulda taviz vermeyen bir insandır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol