guardian the lonely and great god oyuncuları

KORESÖZLÜK
Eski zamanlarda, Kim Shin ( Gong Yoo ) savaşlarda yenilmez bir generaldir, ancak genç Kral ( Kim Min-Jae ) Kim Shin'i kıskanır ve onu öldürür. Kim Shin ölümsüz bir hayata sahip olan Dokkaebi (Goblin) olur. Önce kutsandığını düşünür ama lanetli olduğunu anlar.

Günümüze yaklaştıkça, Kim Shin 900 yıl boyunca bir insan gelinin ölümsüz hayatına son vermesini beklemiştir. Bir gece, kaderi ölmek üzere olan hamile bir kadını ( Park Hee-Von ) kurtarır . Bu arada, Azrail ( Lee Dong-Wook ) ölü hamile kadını bulamıyor. Kadın, Ji Eun-Tak (daha sonra Kim Go-Eun tarafından oynanacak) adında bir kız çocuğu doğurur . 9 yıl sonra, Ji Eun-Tak annesiyle birlikte yaşıyor ve hayaletleri görebiliyor. Bir gece annesi aniden ölür. O gece Azrail ile tanışır.

Günümüzde Ji Eun-Tak bir lise öğrencisidir. Hala hayaletleri görüyor ve onların "Dokkaebi'nin gelini" fısıltılarını duyuyor. Şimdi teyzesinin ailesiyle birlikte yaşıyor ama onlar tarafından kötü muamele görüyor. Ji Eun-Tak, doğum gününde elinde ışıklı bir doğum günü pastası ile deniz kenarında oturuyor. O sırada, Kim Shin aniden onun önünde belirir. Kim Shin nedenini bilmiyor, ama sesini duyabiliyor ve iradesine karşı onun önüne çıkıyor. Tesadüfen, Kim Shin, Azrail ile aynı evde yaşıyor.

Şimdi, Kim Shin, ışıkları kapattığında, iradesine karşı onun önünde beliriyor. Bir gün Ji Eun-Tak ona Dokkaebi olduğunu ve onun gelini olduğunu söyler.
guardian the lonely and great god oyuncuları

popüler olmayan k-pop düşüncelerim

minny
Exo
Kesinlikle ulusun grubu olmayı hak eden bir grup. yediği linçleri kesinlikle hak etmiyor,vokal King Exo , gruptaki rapçiler bile vokali çok iyi.
Exo nün cb yapmasını istiyorum ama bu pek olası gözükmüyor

Chen'nin vokaline aşığım
Sehun un dansını çok seviyorum, vokali ve rapi hoş
Kai nin dansına hayranım, adam dansı yaşıyor resmen
Beakhyun'un eşsiz ve mükemmel bir sesi var

Xiumin in kendine has bir sesi var ayrıca yıllar geçiyor hiç yaşlanmiyor deliricem

Lay'in çok tatlı bir sesi var ayrıca dansı aynı Kai gibi yaşıyor

Suho gördüğüm en iyi liderlerden biri

D.O nun sesi der susarım ayrıca çok tatlı bir yüzü var

Exo en eğlenceli en samimi gruplardan biri

dali and cocky prince

KORESÖZLÜK
Küçük bir çocukken, Moo Hak pazarda bir seyyar satıcı olarak büyüdü. Cahil olmasına rağmen iradeli ve para kazanmayı biliyor. Şu anda ailesinin küçük bir gamjatang lokantası olarak başladığı küresel bir restoran zinciri olan Dondon F and B'nin genel müdürüdür. Ancak, onurlu değildir ve sadece parayı önemser. Sanat galerisi işleten üst sınıf bir ailenin tek kızı ve çocuğu Da Li ile tanışır. O şeyler hakkında derin derin bilgiye sahiptir. Babasının ani ölümü nedeniyle iflasla karşı karşıya kalır ve zor bir hayata başlar. Moo Hak ve Da Li, sanat galerisinde alacaklı ve borçlu olarak bir ilişkiye başlar. Bu iki zıt kutup birbirini anlayıp aşık olacak mı?

the k2

kore
Millet girin izleyin muazzam bir diziydi çok geç kaldım izlemek için her sahnesi her dakikası şahaneydi o dövüş sahnelerindeki gerilim müziği off efsaneydi
Karakterler desen zaten on numara herkes çok güzel oynamış ahh K2 sen var ya kralsın
Hanımefendi rolündeki kadın yeri geldi delirtti beni sinirlendim lakin şahane bir oyunculuk ve finaldeki sahneleri bayılıyorum sana
İzleyin kardeş izlettirin aksiyon isteyenler buyurun önden başlayın

film

btsdaily
Bin Jip (2004) - IMDB Puanı: 8,1

Bin Jip, Güney Kore sanat sinemasının en başarılı isimlerinden biri olan Ki-duk Kim'in en beğenilen filmlerinden. Film Türkçeye Boş Ev ismiyle çevrildi. Film, boş evlere gizlice girme alışkanlığı olan Tae-Suk ve eşinden şiddet gören bir kadının karşılaşmasını, bu karşılaşma sonunda kadının kurtuluşunu konu alıyor. Filmde anlatılan hikaye uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek türden. Aynı zamanda film müziklerinde ünlü Mısırlı sanatçı Natacha Atlas da devreye giriyor.

dizi

btsdaily
Touch Your Heart, IMDb puanı: 7.6
dizi
ismi bir skandala karışan ünlü bir kadın oyuncunun izleyici tarafından tekrar kabul görmek için yeni bir rol teklifi alması ve bunun için bir avukatlık bürosunda sekreterlik yapması ele alınıyor.

ıf you wish upon me

KORESÖZLÜK
Eğer Bana Dilersen (If You Wish Upon Me), 2020 yılında yayınlanan Güney Kore televizyon dizisidir. Dizi, Lee Jin-hyuk, Lee Seul ve Choi Won-sub'un senaryosunu yazdığı bir fantastik romantik komedi türünde olup, Kim Hye-yoon ve SF9 üyesi Rowoon'un başrollerini paylaştığı bir hikayeyi anlatır. Kim Hye-yoon, umutsuz bir durumdayken gizemli bir şekilde ortaya çıkan Rowoon'un karakteri tarafından dilekleri gerçekleşen bir kızı canlandırır. Dizi, genç kızın dilekleriyle ilgili komik ve romantik olayları ele alırken, aynı zamanda hayallerin gerçeğe dönüşme sürecini de anlatmaktadır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol