kore dizileri

btsdaily
Seukechi (Sketch)
kore dizileri
IMDb Puanı: 7,7
Yapım Yılı: 2018

Bir grup insan geleceği değiştirerek insanların kötü olaylarla karşı karşıya kalmamalarını sağlamaktadırlar.

Kelebek etkisi denen olay yüzünden gelecekte yapılan bir değişiklik, başka bir olayı doğuracaktır. O yüzden atılacak her adım bir sonraki adımı tahmin etmeyi gerektirmektedir

boys over flowers

KORESÖZLÜK
Geum Jan Di, kuru temizleme dükkanına sahip fakir bir aileden olabiliyor. Bir okul olan Shin Lisesi'ni ziyaret etmek ve F4 zorbalığı sona ermek üzere olan bir öğrenciyi kurtarmak. Jan Di' bu kahramanca ona okul için, bu prestijli kayıt için günlük bursu kazançları. Okulda, Goo Jo Pyo'nun da içinde bulunduğu popüler ve güçlü erkek grubu olan kötü grubu F4 ile tanışır: lideri ve Shinhwa'nın varisi Yoon Ji Hoo; eski Kore Cumhurbaşkanının torunu, ülkenin en büyük sanat müzesine sahip olan bir aileden gelen So Yi Jung; ve işleten ülkenin en büyük inşaatından Song Woo Bin. Jan Di'nin okuldaki yaşamı kötü başlıyor. Maddi durumu nedeniyle şu anda kullanımda olmayan için kötü iken, bir de F4' ün yeni zorbalıktan gelen, işler daha da kötüleşir. ~~ Yoko Kamio tarafından yazılan Japon manga'sı "Hana Yori Dango"dan uyarlanmıştır. (

boys over flowers

a bittersweet life

yukiko
Gangland patronu Kang ( Kim Yeong-Cheol ), kız arkadaşının sadakatsiz olduğundan şüphelenir ve sorunu çözmesi için güvenilir sağ kolu Sun-woo'yu ( Lee Byung-Hun ) gönderir . Alışılmadık bir zayıflık anında, Sun-woo , lütfu ve insanlığı tarafından alınan Hee-Su'ya ( Shin Min-A ) aşık olur . Sun-woo, sonunda sevgilisiyle Huei-Su'yu yakaladığında, onu öldüremediğini fark eder ve kaçmasına izin verir. Bu, Kang'ı çileden çıkarır ve haydutlarına onu vahşice dövmelerini ve ölüme terk etmelerini emreder. Ancak, işi bitirmezler ve Sun-woo sonunda kendini yeniden canlandırdığında, aklında intikamdan başka bir şey yoktur.

dal jas spring

KORESÖZLÜK
'Dalja'nın Baharı' 33 yaşındaki bekar Dalja'nın, yaşlanmadan önce bekar kalmak mı yoksa evlenmek mi arasında bir yol ayrımında olan Dalja'nın hikayesidir. Drama, otuz yaşında bekar bir kadının gerçekliğini ve bitmeyen romantizm arayışını komik ve samimi bir şekilde tasvir etmeyi amaçlıyor.

Dalja, Taebong ve Gijoong'un aşk üçgeni, aşka karşı evliliğe dair çatışmalara yol açar. Dalja'dan altı yaş küçük olan Taebong, yedek flört olarak çalışır ve Dalja'nın sahte erkek arkadaşı olur. Gijoong, ideal ve rasyonel bir kur yapmayı hayal eden tiptir. Drama ayrıca bir ev alışveriş kanalında yetenekli bir genel müdür olan Dalja aracılığıyla otuzlu yaşlarındaki kadınların hayatını ve çalışmalarını vurgular.

Aktris Chae Rim 'Oh Dalja'yı oynuyor, aktör Lee Min-gi ise yedek flört olarak serbest çalışan ve son müşterisi Dalja için hisler geliştiren 'Taebong'. Lee Hyeon-woo, 'Yeom Gijoong'u oynayacak ve Gong Hyeong-jin, özgür bir romantist ve Dalja'nın eski sevgilisi 'Shin Sedo' için rol alacak. Aktris Lee Hye-young, muhteşem bir flört duygusuna sahip 33 yaşındaki bir ev alışveriş programı sunucusu olan 'Wi Seon-joo'yu oynuyor.

90 days of love

KORESÖZLÜK
Tabuyu aşan bir kader, Ahlakı aşan bir aşk İşte, otuz bir yaşında hayatının zirvesinde olan bir adam, üç kısa ay içinde sadece bir toz zerresi olarak uzayda kaybolmaya mahkum bir adam.[90'da. gün mutlaka ben yok olacağım ama dünya hiçbir şey olmamış gibi devam edecek bir gün karım bile gözyaşlarını silecek, kendi kendine ölülerin öldüğünü ve dirilerin yaşamaya devam etmesi gerektiğini söyleyecek. o zaman olur mu? kalan 90 günümde karımdan izin istemek yanlış mı?]2006 sonbaharı.Bir erkek ve bir kadının karşılaşması kaderdi, ama sonunda kalpleri kırılmaya mahkumdu. Şimdi dünyada son kez birbirlerini sevmek için 90 gün boyunca umutsuzca yalvarıyorlar. Bu adamın karısı ya da bu kadının kocası olsaydınız, hem ahlakı hem de tabuyu çiğneyen yalvarışlarına nasıl cevap verirdiniz...?
90 days of love

parasite

KORESÖZLÜK
Park Ailesi'yle tanışın: soyla gelen servetin klasik bir tablosu. Diğer yanda ise Kim Ailesi, sokak zekası bakımından zengin ama başka hiçbir zenginliğe sahip değil. Şans veya kader olsun, bu iki ev halkı bir şekilde bir araya gelir ve Kim ailesi altın bir fırsatın varlığını hemen sezer. Kolej çağındaki Ki-woo tarafından manipülasyon konusunda yetiştirilen Kim çocukları, öğretmen ve sanat terapisti görevleriyle kendilerini Park ailesinin arasına çabucak yerleştirir. Kim'ler “vazgeçilmez” lüks hizmetler sunarken, Parklar ise habersizce evlerindeki her şeyi Kim ailesine kaybetmektedir. Ancak kısa sürede bu düzen bir tehditle karşılaşır. Asalak bir misafir Kim ailesinin yeni keşfettikleri konforu tehdit eder hale geldiğinde, vahşi ve zorlayıcı bir üstünlük mücadelesi patlak verir. Bu mücadele Kim ve Park aileleri arasındaki kırılgan ekosistemi yıkmakla tehdit etmektedir...
parasite

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol