she would never know

KORESÖZLÜK
Yoon Song-A ( Won Jin-A ) bir kozmetik markası için pazarlamacı olarak çalışmaktadır. İşini severek yapıyor ve bunu gayretle yapıyor. Hayali kendi kozmetik markasını kurmaktır. Bu arada, Chae Hyun-Seung ( Ro Woon ), Yoon Song-A ile pazarlamacı olarak çalışıyor. Yoon Song-A'ya ilgi duymaya başlar ve onunla romantik bir ilişki geliştirmeye çalışır. Ancak Yoon Song-A, genç erkekleri flört partneri olarak görmediği için onun ilerlemelerini reddeder.

nct

KORESÖZLÜK
Dünyanın her yerinden gelen sınırsız üyeye ve dönüşümlü bir alt birim konseptine sahip bir grup olarak NCT, geldikleri kadar çeşitlidir.

Eşsiz grup olarak daha da öne çıkan müzikleri ve estetikleri, üyelerin kendileri kadar farklı. Çarpıcı elektropoptan akıcı R&B parçalarına kadar, NCT ile her zaman beklenmeyeni beklemeniz gerekir.
nct

the king of pigs

KORESÖZLÜK
İşi iflas ettikten sonra, Kyung-Min ( Oh Jung-Se ) bir şey düşünmeden karısını öldürür. Öfkesini gizleyerek eski ortaokul sınıf arkadaşı Jong-Suk'u ( Yang Ik-June ) arar . Jong-Suk şimdi bir otobiyografi için hayalet yazar olarak çalışıyor, ancak kendi romanını yazmayı hayal ediyor. 15 yıl aradan sonra ilk kez karşılaşıyorlar. Kyung-Min ve Jong-Suk kendi mevcut durumlarını gizler ve ortaokul günleri hakkında konuşmaya başlar.

Ortaokullarında, servetlerine ve notlarına göre sınıflandırıldılar. Kyung-Min ve Jong-Suk en alttaydı. Onlara domuz denirdi. Köpekler denilen yönetici bir sınıf tarafından zorbalığa uğradılar. Domuz denilince kızdılar ama köpeklere karşı bir şey yapamadılar. Sonra bir domuz kralı belirir - Chul ( Kim Hye-Na ). Kyung-Min ve Jong-Suk, Chul-Yi'ye güvenmeye başladı.

Şimdi, Jong-Suk'u ortaokul alanlarına yönlendiren Kyung-Min, 15 yıl önce olanlar hakkındaki şok edici gerçeği Jong-Suk'a açıklar.
the king of pigs

happy home

KORESÖZLÜK
Sam-Bong ( Kim Young-Chul ) Çin restoranı Gahwamansasung'u açar. Ailesine karşı ucuz ve otoriterdir. Bir karısı ve üç çocuğu var: ikizler Hae-Ryung ( Kim So-Yeon ) ve Man-Ho ( Jang In-Sub ) ve küçük kardeşi Hae-Won ( Choi Yoon-So ).

Hae-Ryung'un kocası Hyun-Ki ( Lee Pil-Mo ) ile mükemmel bir hayatı var gibi görünmektedir . Kayınvalidesi başarılı bir Kore geleneksel kıyafet tasarımcısıdır. Gerçekte, Hae-Ryung'un hayatı mükemmel olmaktan uzaktır. Tek oğlu 5 yıl önce bir trafik kazasında öldü. Kocası ona karşı kayıtsız, kayınvalidesi ise özel hayatında ona karşı acımasızdır. O sırada Hae-Ryung, Ji-Gun ( Lee Sang-Woo ) ile tanışır . Ortak bağları paylaştıkça yakınlaşırlar, ancak Ji-Gun'un Hae-Ryung'a söyleyemeyeceği bir sırrı vardır.

Hae-Ryung'un ikiz kardeşi Man-Ho, beceriksiz ve çocuksu. Karısı Mi-Soon ( Kim Ji-Ho ) ile babasının Çin restoranında çalışmaktadır . Hem işte hem de evde Mi-Soon'a güveniyor. Bir gün, geçmişte Sam-Bong'un restoranında çalışan ve Mi-Soon ile aynı yetimhanede büyüyen Se-Ri ( Yoon Jin-Yi ), bir bebek oğluyla ortaya çıkar. Se-Ri, Mi-Soon'a çocuğun babasının Man-Ho olduğunu söyler.

En küçük kardeş Hae-Won bir moda dergisinde editör olarak çalışmaktadır. Yeni baş editörü Kang-Min'i ( Park Min-Woo ) sevmiyor , çünkü babasının şirketin CEO'su olması nedeniyle pozisyonu kazandı.

one ordinary day

KORESÖZLÜK
Kim Hyun-Soo ( Kim Soo-Hyun ) sıradan bir üniversite öğrencisidir, ancak bir gecede yanlışlıkla cinayetle suçlanır. Hayatı dipsiz bir kuyuya düşer.

Shin Joong-Han ( Cha Seung-Won ) üçüncü sınıf bir avukattır. Baro sınavını zar zor geçmeyi başardı. Shin Joong-Han hiçbir zaman hiçbir şeyde harika olmadı ama Kim Hyun-Soo'ya yardım etmeye çalışan tek kişi o. Shin Joong-Han, Kim Hyun-Soo ile tanıştığından beri acımasız bir hukuk sistemiyle karşı karşıyadır.

dizi önerileri (okul konulu)

almina
Okul konulu Kore dizileri
Seri:16
Convenience Store Fling:
Tamamen farklı kişiliklere sahip dört yakışıklı adamla tuhaf, cilveli bir ilişkiye giren bir markette part-time çalışan genç bir kızın hikayesini anlatıyor.

kore dizileri

btsdaily
Moon Lovers – Scarlet Heart: Ryeo
kore dizileri
güneş tutulmasıyla, tarihte geriye, Goryeo Hanedanlığı'na kadar giden IU adındaki bir kadının hikayesini anlatıyor. Tarihte geri giden bu kadın, herkesin korktuğu 4. Goryeo Prensi Wang So'ya aşık oluyor ve böylece hikayemiz başlıyor.

guardian the lonely and great god oyuncuları

KORESÖZLÜK
Eski zamanlarda, Kim Shin ( Gong Yoo ) savaşlarda yenilmez bir generaldir, ancak genç Kral ( Kim Min-Jae ) Kim Shin'i kıskanır ve onu öldürür. Kim Shin ölümsüz bir hayata sahip olan Dokkaebi (Goblin) olur. Önce kutsandığını düşünür ama lanetli olduğunu anlar.

Günümüze yaklaştıkça, Kim Shin 900 yıl boyunca bir insan gelinin ölümsüz hayatına son vermesini beklemiştir. Bir gece, kaderi ölmek üzere olan hamile bir kadını ( Park Hee-Von ) kurtarır . Bu arada, Azrail ( Lee Dong-Wook ) ölü hamile kadını bulamıyor. Kadın, Ji Eun-Tak (daha sonra Kim Go-Eun tarafından oynanacak) adında bir kız çocuğu doğurur . 9 yıl sonra, Ji Eun-Tak annesiyle birlikte yaşıyor ve hayaletleri görebiliyor. Bir gece annesi aniden ölür. O gece Azrail ile tanışır.

Günümüzde Ji Eun-Tak bir lise öğrencisidir. Hala hayaletleri görüyor ve onların "Dokkaebi'nin gelini" fısıltılarını duyuyor. Şimdi teyzesinin ailesiyle birlikte yaşıyor ama onlar tarafından kötü muamele görüyor. Ji Eun-Tak, doğum gününde elinde ışıklı bir doğum günü pastası ile deniz kenarında oturuyor. O sırada, Kim Shin aniden onun önünde belirir. Kim Shin nedenini bilmiyor, ama sesini duyabiliyor ve iradesine karşı onun önüne çıkıyor. Tesadüfen, Kim Shin, Azrail ile aynı evde yaşıyor.

Şimdi, Kim Shin, ışıkları kapattığında, iradesine karşı onun önünde beliriyor. Bir gün Ji Eun-Tak ona Dokkaebi olduğunu ve onun gelini olduğunu söyler.
guardian the lonely and great god oyuncuları

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol