film

btsdaily
The Man From Nowhere (2010) - IMDB Puanı: 7,8

Aksiyon, dram ve gerilim türündeki filmin yönetmenliği Jeong-beom Lee yaptı. Filmde Tae-sik adında genç bir erkeği etkilemeye çalışan So Mi'nin, annesi uyuşturucu batağındadır ve bir gün uyuşturucu çaldığı için mafya üyeleri tarafından öldürülür. So Mi ise organ kaçakçıları tarafından kaçırılır. Bir zamanlar hapiste de yatmış olan ve şimdi bir rehin dükkanında yalnız yaşayan Tae-sik, So Mi'yi organ kaçakçılarının elinden kurtarmak için büyük bir mücadeleye girişir.

grid

KORESÖZLÜK
1997'de gizemli bir hayalet ( Lee Si-Young ) insanlığı kurtardı ve sonra ortadan kayboldu. Gizemli hayalet 24 yıl sonra tekrar ortaya çıkar ve bir seri katilin ( Kim Sung-Kyun ) kaçmasına yardım eder. Kim Sae-Ha ( Seo Kang-Joon ), Jung Sae-Byeok ( Kim A-Joong ) ve Song Eo-Jin ( Kim Moo-Yul ) farklı nedenlerle hayaletin peşine düşerler.

a piece of your mind

KORESÖZLÜK
"Half of a Half", Moon Ha-Won ( Jung Hae-In ) ve Han Seo-Woo ( Chae Soo-Bin ) arasındaki aşk hikayesini anlatıyor . Ha Won bir AI programcısıdır ve M&H Company'nin kurucusudur. İyi kalpli, tutarlı bir insandır. Bu arada, Han Seo-Woo klasik müzik kayıt mühendisi olarak çalışıyor. Ailesi veya evi olmadan hayatı kararsız ama pozitif bir insan.
a piece of your mind

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol