ıf you wish upon me

KORESÖZLÜK
Eğer Bana Dilersen (If You Wish Upon Me), 2020 yılında yayınlanan Güney Kore televizyon dizisidir. Dizi, Lee Jin-hyuk, Lee Seul ve Choi Won-sub'un senaryosunu yazdığı bir fantastik romantik komedi türünde olup, Kim Hye-yoon ve SF9 üyesi Rowoon'un başrollerini paylaştığı bir hikayeyi anlatır. Kim Hye-yoon, umutsuz bir durumdayken gizemli bir şekilde ortaya çıkan Rowoon'un karakteri tarafından dilekleri gerçekleşen bir kızı canlandırır. Dizi, genç kızın dilekleriyle ilgili komik ve romantik olayları ele alırken, aynı zamanda hayallerin gerçeğe dönüşme sürecini de anlatmaktadır.

moon lovers scarlet heart ryeo

bunnyandduffy
Dizi, güneş tutulması sırasında Goryeo Hanedanlığı zamanına geri giden ve orada diğer insanların korkudan önünde titrediği Wang So'ya aşık olan bir kızın öyküsünü anlatır.

Oyuncular: Iu, Lee Jun-Ki, Kang Ha-Neul, Hong Jong-Hyun, Nam Ju-Hyuk, Ji Soo, Byun Baekhyun, Kang Han-Na, Seohyun, Jin Ki-Joo

moon lovers scarlet heart ryeo

memories of murder

KORESÖZLÜK
1986 yılında Güney Kore, askeri bir diktatörlük altındadır. Ülkede yasaklar ve baskılar tüm sıkılığı ile devam ederken bir gün, tecavüze uğrayarak vahşice bir cinayete kurban giden bir kadın bulunur. Hemen başlayan soruşturmanın başına, yerel polis dedektifi Park Doo-man getirilir. Fakat olayı çözmek için kullandığı yöntemler, herşeyi berbat etmekten başka bir işe yaramayacaktır.Başarısızlıkla sonuçlanan soruşturma yöntemleri nedeni ile bir çok tanığın zarar görmesi sonucu, Seul'dan yeni bir dedektif olan Seo göreve atanır. Zeki, kurnaz ve işini bilir tavırlarına rağmen Seo'nun da soruşturmada son derece başarısız olması, olayları iyice sarpa sardıracaktır.
memories of murder

my roommate is a gumiho

KORESÖZLÜK
My Roommate is A Gumiho'da, insanların enerjilerini toplayarak insan olmaya çalışan dokuz kuyruklu tilki Shin Woo-Yeo'nun yaşadıkları konu ediliyor.Shin Woo-Yeo, bir üniversitede hocadır ve onun yaşı 999'dur.Lee Dam, bir üniversite öğrencisidir.Açık sözlü ve dürüst olması sebebiyle hiç kimseyle romantik bir ilişkisi olmamıştır.Yang Hye-Sun ise geçmişte dokuz kuyruklu tilkiyken insan olmayı başarabilmiş biridir.O, Shin Woo-Yeo'ya insan olma mücadelesinde yardım
my roommate is a gumiho

k-pop grupları

minny
BLACKPINK ve BLΛƆKPIИK), 2016 yılında YG Entertainment tarafından kurulmuş Güney Koreli kız grubudur. Grup dört üyeden oluşmaktadır: Jisoo, Jennie, Lisa ve Rosé.[1] Grup 8 Ağustos 2016 tarihinde "Boombayah" ve "Whistle" isimli iki tekliyi içeren Square One isimli mini albüm ile çıkışını yapmıştır. Coachella festivaline katılan ilk kadın K-pop grubudur. Dua Lipa, Lady Gaga, Selena Gomez ve Cardi B ile düet yapan ilk K-pop grubudur.
k-pop grupları

so ı married an anti-fan

KORESÖZLÜK
Hoo-Joon, oldukça popüler bir kpop yıldızıdır.O, dışarıdan soğuk biri olarak görünse de aslında sıcak kalpli bir yapıya sahiptir.Geun-Young ise bir magazin gazetesinde muhabirdir.O, haber çıkması umuduyla bir gece kulübünün önüne gider ve burada Hoo-Joon ile karşılaşır.İkili arasında bir gerilim yaşanır buna bir de Geun-Young'un Hoo-Joon'un üzerine kusması eklenince sorun büyür ve gazeteciler o anları kayda alır.Bu olayın ardından Geun-Young dergideki işinden kovulur ve bunu Hoo-Joon'un yaptırdığını düşünür.O bu saatten sonra artık Hoo-Joon'un anti-fanı olmuştur.Medyanın bu olayı gündeme getirmesi sebebiyle kanal, bir televizyon programı yapmaya karar.Bu televizyon programında, Geun-Young ve Hoo-Joon birlikte yaşamaya başlar.So I Married an Anti-Fan dizisinde bu iki karakter arasında yaşanan tatlı sert ilişkiyi izliyoruz.
so ı married an anti-fan

popüler olmayan k-pop düşüncelerim

minny
Açıkçası lisa'nin dansını seviyorum vücudu çok güzel ve çok iyi dans ediyor ama bazen seksi olmaya çalışınca abartıyor , seksi danstan çok lisa ya hip-hop dans daha çok yakışıyor, ayrıca vücudu bazen aşırı sağlıksız gözüküyor, YG abartıyor zaten kızın güzel bir vücudu var neden lisa yi daha çok zayıflatıyor, YG demiş Ken YG nin Lisa ya bunca zamandır yaptığı ırkçılık çok iğrenç , sözleşmeleri bitince blackpink in YG den ayrılmasını tüm kalbimle istiyorum

popüler olmayan k-pop düşüncelerim

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol