a gentleman and a young lady

KORESÖZLÜK
Lee Young-Kook ( Ji Hyun-Woo ) üç çocuklu bir duldur. Karısının ölümünü hala atlatamadı. Park Dan-Dan'i ( Lee Se-Hee ) çocukları için yatılı öğretmen olarak işe almaya karar verir ve ondan etkilenmeye başlar. Bu arada, Park Dan-Dan, zorlu durumuna rağmen parlak ve olumlu bir kişiliğe sahiptir.

bravo my life

demo
çok dizi geldi bu yüzden ne izliyecegimizi şaşırıyoruz ben tesadüf anasayfada han ga in eşini gördüm çok da sevdim bir oyuncu ama şu an ismini aklıma getiremiyorum yeon jung hoondu ismi ,tabi yeong yu mi maids ve dongi,park san mi -giant mi ju abisi rölündeydi anlıyacagınız kadro saglam ve aile melodram severiz bu yüzden ben bazı zorla izledim diileri bıraktım umarım beklentimi karşılar.

liver or die

KORESÖZLÜK
Poong-Sang ( Yu Jun-Sang ) 4 küçük kardeşine baktı ve ebeveynleri onları desteklemediği için onları maddi olarak destekledi. Küçük kardeşleri, ilk küçük erkek kardeşi Jin-Sang ( Oh Ji-Ho ), ilk küçük kız kardeşi Jung-Sang ( Jeon Hye-Bin ), ikinci küçük kız kardeşi Hwa-Sang ( Lee Si-Young ) ve en küçük kardeşi We-Sang ( Cha Seo Won ).

Poong-Sang artık orta yaşlıdır, ancak hayatını asla kendisi için yaşamamıştır. Hala küçük kardeşlerinin işleriyle meşgul. Poong-Sang'ın ilk küçük kardeşi Jin-Sang, hayatını değiştirmek için bir fırsat beklerken sorun çıkarır. Poong-Sang'ın ilk kız kardeşi Jung-Sang bir doktordur. Akıllı, mantıklı ve soğukkanlı. Poong-Sang'ın ikinci küçük kız kardeşi Hwa-Sang, ablası Jung-Sang nedeniyle bir aşağılık kompleksine sahiptir. O da ağabeyi Jin-Sang gibi bir baş belası. En küçük kardeş We-Sang, profesyonel bir beyzbol oyuncusu olmayı hayal ediyor, ancak bu hayalini gerçekleştiremedi.

a moment to remember

KORESÖZLÜK
27 yaşındaki moda tasarımcısı Soo-Jin (Son Ye-Jin) kola almak için bir markete girer ancak aldığı kutu kolayı ve cüzdanını markette unutarak oradan çıkar. Kısa bir süre sonra unuttuklarını hatırlayarak markete geri döner. Marketten bir adamın (Jung Woo-Sung) elindeki kutu kola ile çıktığını görür. Kendi kolası olduğunu düşünerek kutu kolayı adamın elinden aldığı gibi bir dikişte bitirir. Daha sonra cüzdanını almak için markete girer ancak market çalışanı ona unuttuğu kutu kolayla birlikte cüzdanını iade eder.

Bir gün Soo-Jin'in babasının sorumlu olduğu inşaat alanına gider ve orada kendi kutu kolasını çaldığını zannettiği adamla karşılaşır. Adamın adının Cheol-Su olduğunu ve orada ustabaşı olarak çalıştığını öğrenir. Bu ikili arasında bir aşk başlar ve sonunda evlenirler. Çiftin hayatı harikadır. Ancak Soo-Jin'in unutkanlıkları daha da artar ve sonunda Alzheimer olduğunu öğrenir.
a moment to remember

naver

KORESÖZLÜK
Güney Kore merkezli bir arama motoru ve internet portalıdır. Site, Haziran 1999 tarihinde eski Samsung çalışanları tarafından kurulmuş olup Güney Kore'nin kendi arama motoruna sahip ilk internet portalıdır. Günümüzde Naver Corporation bünyesinde faaliyet göstermektedir.
naver

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:2
Pop Out Boy: Kim Min Kyu ve Weki Meki'den Kim Doyeon gibi isimlerin rol aldığı popüler bir Webtoon'a dayanan bir Web Dramasıdır. ... Hikâye de Chun Nam Wook'un, gerçek dünyada Manhwa'nın kadın kahramanı ile aynı yüze ve aynı isme sahip lise öğrencisi Han Sun Nyeo'nun (Kim Doyeon) yollarının kesişmesiyle devam ediyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol