crazy love

KORESÖZLÜK
Noh Go-Jin ( Kim Jae-Wook ) özel eğitim alanındaki en popüler matematik öğretmenidir ve GOTOP Education'ın CEO'sudur. Henüz lise düzeyinde bir eğitime sahip olmasına rağmen tüm başarısını aşırı zekası sayesinde elde etmiştir. Yakışıklı bir görünüme, yüksek IQ'ya ve zenginliğe sahip mükemmel bir adama benziyor. Aynı zamanda narsisttir. Bir gün aniden öldürüleceği konusunda uyarılır.

Lee Shin-A ( Krystal ), Noh Go-Jin'in sekreteri olarak çalışmaktadır. Çalışkan ve sorumluluk sahibi bir çalışandır. Sessiz ve içine kapanık kişiliğinden dolayı patronu Noh Go-Jin ve iş arkadaşlarıyla arası pek yoktur. Meslektaşları onu tanımaya başlar, çünkü 1 yıldan fazla bir süredir kötü şöhretli Noh Go-Jin için çalışmaktadır. Daha sonra yaşamak için fazla zamanının kalmadığını öğrenir.

little women

KORESÖZLÜK
Dört kız kardeşin aşkı ve tutkusu Oyuncular: Park Ye Jin, Yu Sun, Park Eun Hye, Kim Ho Jin. Hye-deuk ( Park Ye-Jin ) En büyük kızı. Aşkın acısını paylaşarak ve açılarak ifade edilmesi gereken bir şey olduğunu, tıp fakültesine girememesi, özverili evlilikler, boşanıp geri dönüş, doktor yerine kimyager olarak yeniden başlaması ve tüm çabalarıyla öğreniyor. aileyi yeniden inşa et.

Mideuk ( Yoo-Sun ) İkinci kızı. İçinde dünyaya karşı o kadar çok öfke ve öfke var ki, ona mantıklı gelmiyor. Liseyi bırakır ama daha sonra hukuk öğrencisi olur. Ailesini korumak için kaçınamadığı şiddet nedeniyle cinayet zanlısı olur.

Hyundeuk ( Park Eun-Hye ) Üçüncü kızı. Sempatik ve şefkatlidir. Katı babası ve sert kız kardeşlerinin yanında sessiz ve pasif bir insan olarak büyümüştür ama aşkı için savaşırken daha iddialı ve kendinden emin olur. Indeuk ( Lee Youn-Mi ) En küçüğü. Doğumunun üzücü sırrına rağmen sevimli, dışa dönük bir rapçi.

Babası, erkek çocuk sahibi olma arayışındayken onu evlilik dışı bırakmıştır. Sunwoo ( Kim Ho-Jin ). Fakir, çalışan bir öğrencidir. O sırada lise öğrencisi olan Haedeuk'a aşık olur. Önce belirsiz geleceği, daha sonra arkadaşının kadını olurken arkadaşlığı için sessizliğini korumak zorundadır.

lost

KORESÖZLÜK
40 yaşında bir kadın ve 27 yaşında bir adam etrafında dönen bir hikaye.

40 yaşında bir kadın hayalet yazar olarak çalışmaktadır. Hayatında hiçbir şey başaramadı ve hayatıyla nereye gideceğini bilmiyor. 27 yaşındaki adam sonunda bir hiç olmaktan korkuyor.
lost

bedevilled

KORESÖZLÜK
Uzak bir adadaki küçük bir köyde, beş aileye dağılmış yedi kişi öldürülür. Kim Bok-nam ( Seo Young-Hee ) bir köy sakinidir, masum görünüşlü ama aynı zamanda karanlık bir tarafı da olan bir kızdır. Bok-Nam, sakinlerini acımasız bulduğu adadan kaçmaya çalışır, ancak kaçamaz. Bok-Nam'ı yakında bir trajedi beklemektedir...

k-pop grupları

bunnyandduffy
Kpop Grupları 2: Exo

EXO (엑소), 2011 yılında oluşturulup 2012 yılında SM Entertainment altında çıkış yapmış bir Koreli-Çinli erkek grubudur. Çıkış yaptığı zaman 12 üyesi bulunan grubun şu anda 9 üyesi devam etmektedir. Exo grubunun Korece ağırlıklı şarkı söyleyen EXO-K ve Çince ağırlıklı şarkı söylenen EXO-M olmak üzere 2 alt grubu vardır. Exo'nun ilk albümü XOXO ticari anlamda oldukça başarılı olmuştur. Exo grubunun fanlarına Exo-l denmektedir. EXO-K ve EXO-M arasında Exo-love olarak aşk anlamına geldiği için bu isim verilmiştir. Grup üyelerinin çoğu askerde olmasına rağmen hala aktif bir şekilde devam etmektedir.

Üyeleri: Oh Sehun, Kim Jongin (Kai), Do Kyung-Soo (D.O), Kim Jong-Dae (Chen), Byun Baekhyun, Park Chanyeol, Kim Minseok (Xiuimin), Zhang Yixing (Lay), Kim Junmeyon (Suho)(grup lideri)


k-pop grupları



red shoes

KORESÖZLÜK
Hee-Kyung ( Choi Myoung-Gil ) evlidir ve Zem-Ma ( So E-Hyun ) adında bir kızı ve hasta bir oğlu vardır. Hee-Kyung ilk aşkıyla tanışır ve ilk aşkı için ailesini terk etmeye karar verir. Annesi onu terk ettikten sonra Zem-Ma zor zamanlar geçirir. Babası daha sonra aniden ölür. Zen-Ma, babasının ölümünün arkasında birinin olduğundan şüphelenir. Babasının ölümünün ardındaki gerçeği ararken, annesinden intikam almaya karar verir.

Bu arada, Ki-Seok ( Park Yoon-Jae ) karısı ona ihanet ettiği için aşka inanmaz. Bununla birlikte, Zem-Ma'dan etkilenir. Özgür ruhlu bir erkek kardeşi Hyun-Seok'a ( Shin Jung-Yun ) sahiptir.
red shoes

dizi

btsdaily
Uncontrollably Fond (2016) IMDb: 7,7
ayrılığın acısını genç yaşlarda yaşayan iki küçük çocuğun gelecekteki hikayesini izleyiciye aktarmaktadır. Bu iki çocuk artık büyümüş ve yıllar sonra tekrardan karşılaştır. Shin Joon-Young günümüzün en önemli sanatçılarından, No Eul ise belgesel yapımcısıdır. Shin Joon zeki ve çekici özellikleri sahipken, No Eul ise paraya önem veren insanlara yalakalık yapmayı seven birisidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol