yumis cells

KORESÖZLÜK
Yu-Mi ( Kim Go-Eun ) sıradan, bekar bir çalışan kadındır. Duygularını ifade etmekte iyi değildir. Romantik ilişkisi ve işi sayesinde bir insan olarak büyür ve günlük yaşamında mutluluk bulur. Yu-Mi'nin beyninde aşk, şiddet, mantık, iyi ve kötü gibi farklı duyguları temsil eden hücreler vardır. Beynindeki bu minik hücreler onun için aktif olarak çalışır. Duyguları ve sorunlarıyla ilgilenirler.

park yoo-na

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Park Yoo-Na
Hangul: 박유나
Doğum: 23 Aralık 1997
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik:
Kan grubu:
Instagram: youna_1997

Drama dizisi
Çaylak Polisler | Neowa Naui Gyeongchalsoeob (Disney+ / 2022) - Ki Han-Na
Gerçek Güzellik | Yeoshingangrim (tvN / 2020-2021) - Kang Soo-Jin
Hotel Del Luna (tvN / 2019) - Lee Mi-Ra
SKY Kalesi (JTBC / 2018-2019) - Cha Se-Ri
Kimlik: Gangnam Beauty | Nae Aidineun Gangnammiin (JTBC / 2018) - Yoo-Eun
yabancı | Bimilui Soop (tvN / 2017) - Kwon Min-A / Kim Ga-Young
Paket (JTBC / 2017) - Na Hyun
Tahtın Kökleri | Yookryongi Nareusha (SBS / 2015-2016)
Neşelendirmek! | Balchikhage Gogo (KBS2 / 2015) - Kyung-Eun (Dance Club Real King)

Tv ve filmler
Özel Drama: Çok Yakın, Henüz Çok Uzak | Daeul Deuk Mal Deuk (KBS2 / 2018) - Joo Young-Joo

money game

KORESÖZLÜK
Kore hükümetinin hisse senetlerine sahip olduğu bir banka iflasın eşiğinde. Ülke, yakında 1997'de yaşananlara benzer bir mali krizle daha karşı karşıya kalacaklarından endişe ediyor. Mali Hizmetler Komisyonu'ndaki insanlar benzer bir olayı önlemek için mücadele ediyor.

Chae Yi-Hun ( Ko Soo ), Finansal Hizmetler Komisyonu'ndaki Ekonomik Politika Bürosunda bir şeftir. Ekonomi bürokratı olarak elinden geleni yapıyor. Babası Güney Kore'deki en iyi ekonomisttir, ancak Chae Yi-Hun babasının kimliğini gizler.

Heo Jae ( Lee Sung-Min ) Finansal Hizmetler Komisyonunun başkanıdır. O iddialı bir adam. 1997'de Kore Mali Krizini yaşadı. O sırada Kore'nin mali altyapısının güçsüzlüğü karşısında hayal kırıklığına uğradı. Amacı, ülkenin finansal altyapısını ne pahasına olursa olsun iyileştirmektir.

Lee Hye-Joon ( Shim Eun-Kyung ), Ekonomi ve Maliye Bakanlığı'nın Uluslararası Finans Bürosunda çalışmaya başlar. Kore Mali Krizi sırasında, o bir çocuktu ve ailesi bu süre boyunca mücadele etti. Bir binaya sahip olmayı hayal ediyor.

kore dizileri

btsdaily
Lim Ju-kyung okuduğu lisede çirkin diye dalga geçilen ve çirkin olduğu için zorbalığa uğrayan bir kızdır. Artık bu duruma daha fazla dayanamayacağı bir anda ailesi taşınmaya karar verir. Bu karar neticesinde Lim Ju-kyung'unda okulu değişir. Esas kızımız eski okulunda yaşadıklarını tekrar yaşamamak için makyaj yapar ve bambaşka birine dönüşür. Yeni okuluna gittiğinde güzelliği ile okulun popüler ve havalı kızlarından biri haline gelir. Okulda güzel ve dikkat çekiciyken evde eski çirkin ördek yavrusu haline geri döner. Bu arada okulun iki popüler erkeği Su-ho ve Seo-jun ile tanışır. Bu iki erkek normalde de birbirlerinin karşısında yer alırken şimdide esas kızımız için karşı karşıya geleceklerdir. İşin ilginç yanı bu erkeklerden biri Lim Ju-kyung ile okul dışında da, onun gerçek hali ile de görüşmektedir. Peki ikisinin aynı kişi olduğundan haberdar mıdır?

Dizi bize çirkin olduğu için mutsuz olan ve bu yüzden makyaj yaparak başka biri haline gelen, iki farklı görüntüde, iki farklı hayat yaşayan bir lise öğrencisinin yaşamını anlatmaktadır.
kore dizileri

crazy love

KORESÖZLÜK
Noh Go-Jin ( Kim Jae-Wook ) özel eğitim alanındaki en popüler matematik öğretmenidir ve GOTOP Education'ın CEO'sudur. Henüz lise düzeyinde bir eğitime sahip olmasına rağmen tüm başarısını aşırı zekası sayesinde elde etmiştir. Yakışıklı bir görünüme, yüksek IQ'ya ve zenginliğe sahip mükemmel bir adama benziyor. Aynı zamanda narsisttir. Bir gün aniden öldürüleceği konusunda uyarılır.

Lee Shin-A ( Krystal ), Noh Go-Jin'in sekreteri olarak çalışmaktadır. Çalışkan ve sorumluluk sahibi bir çalışandır. Sessiz ve içine kapanık kişiliğinden dolayı patronu Noh Go-Jin ve iş arkadaşlarıyla arası pek yoktur. Meslektaşları onu tanımaya başlar, çünkü 1 yıldan fazla bir süredir kötü şöhretli Noh Go-Jin için çalışmaktadır. Daha sonra yaşamak için fazla zamanının kalmadığını öğrenir.

bts

btsxjimin
BTS üyesi jimin
gerçek adı:park jimin
gruptaki görevi:vokal,dansçı
doğum tarihi:13 ekim 1995
burcu:terazi
boyu:173
kilosu:60kg
kan grubu:a
doğum yeri:busan
kardeşleri:bir küçük erkek kardeşi var
hobisi.fırsatını buldukça dinlenmek,dizi izlemek
eğitimi:busan sanat lisesi ,global cyver üniversitesi
favori sayısı:3
en sevdiği renkler :mavi ve siyah
en sevdiği yemekler:domuz eti,ördek,tavuk,meyveler ve yine domuz etinden yapılan acılı kimchi jjigae isminde bir kore yemeği

one day

klip queen
Karısının ölümünden sonra sigorta müfettişi Gang-Soo ( Kim Nam-Gil ) derin bir depresyona girdi. Şimdi işine geri döndü. Gang-Soo, şu anda bitkisel hayatta olan Mi-So'yu ( Chun Woo-Hee ) içeren bir davayı alır . Davasını araştırmak için hastanede onu görmeye gider. Orada kendini Mi-So olarak tanıtan bir kadınla tanışır. Onu görebilen tek kişinin kendisi olduğunu keşfeder.

Mi-So bir araba kazası geçirdikten sonra uyandı. Kendini bir hastane yatağında yatarken görür ve artık bir ruh olduğunu anlar. Mi-So, sigorta müfettişi Gang-Soo ile tanışır ve onu görebilen tek kişinin kendisi olduğunu bilir. Ondan bir dileğini gerçekleştirmesini ister.

one day

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol