song joong ki

KORESÖZLÜK
Song Joong Ki, Güney Koreli bir aktördür. 19 Eylül 1985 tarihinde Daejeon, Güney Kore'de doğmuştur. İlk olarak 2008 yılında "A Frozen Flower" adlı bir filmde küçük bir rolle oyunculuğa başlamıştır. Ancak gerçek başarısını, 2010 yılında yayınlanan "Sungkyunkwan Scandal" adlı televizyon dizisindeki rolüyle elde etmiştir. Daha sonra "The Innocent Man" (2012), "Descendants of the Sun" (2016) ve "Arthdal Chronicles" (2019) gibi diğer popüler dizi ve filmlerde de rol almıştır.

guardian the lonely and great god oyuncuları

KORESÖZLÜK
Eski zamanlarda, Kim Shin ( Gong Yoo ) savaşlarda yenilmez bir generaldir, ancak genç Kral ( Kim Min-Jae ) Kim Shin'i kıskanır ve onu öldürür. Kim Shin ölümsüz bir hayata sahip olan Dokkaebi (Goblin) olur. Önce kutsandığını düşünür ama lanetli olduğunu anlar.

Günümüze yaklaştıkça, Kim Shin 900 yıl boyunca bir insan gelinin ölümsüz hayatına son vermesini beklemiştir. Bir gece, kaderi ölmek üzere olan hamile bir kadını ( Park Hee-Von ) kurtarır . Bu arada, Azrail ( Lee Dong-Wook ) ölü hamile kadını bulamıyor. Kadın, Ji Eun-Tak (daha sonra Kim Go-Eun tarafından oynanacak) adında bir kız çocuğu doğurur . 9 yıl sonra, Ji Eun-Tak annesiyle birlikte yaşıyor ve hayaletleri görebiliyor. Bir gece annesi aniden ölür. O gece Azrail ile tanışır.

Günümüzde Ji Eun-Tak bir lise öğrencisidir. Hala hayaletleri görüyor ve onların "Dokkaebi'nin gelini" fısıltılarını duyuyor. Şimdi teyzesinin ailesiyle birlikte yaşıyor ama onlar tarafından kötü muamele görüyor. Ji Eun-Tak, doğum gününde elinde ışıklı bir doğum günü pastası ile deniz kenarında oturuyor. O sırada, Kim Shin aniden onun önünde belirir. Kim Shin nedenini bilmiyor, ama sesini duyabiliyor ve iradesine karşı onun önüne çıkıyor. Tesadüfen, Kim Shin, Azrail ile aynı evde yaşıyor.

Şimdi, Kim Shin, ışıkları kapattığında, iradesine karşı onun önünde beliriyor. Bir gün Ji Eun-Tak ona Dokkaebi olduğunu ve onun gelini olduğunu söyler.
guardian the lonely and great god oyuncuları

like for likes

KORESÖZLÜK
Son zamanlarda ordudan terhis olan Jin-Woo ( Yoo Ah-In ) popüler bir aktördür. Gyung-A ( Lee Mi-Yeon ) televizyon drama dizisinin senaristidir. Jin-Woo'ya sormak istemiyor ama yine de bir sonraki drama dizisinde oynamasını istiyor. Jin-Woo teklifini reddeder. Jin-Woo, bir düğünde Gyung-A'nın küçük çocuğu Bom'u görür. Jin-Woo, babası olup olmadığını merak eder.

Sung-Chan ( Kim Ju-Hyeok ) küçük bir Japon restoranı işletiyor. Düğününden önce uçuş görevlisi Joo-Ran'dan ( Choi Ji-Woo ) bir daire kiralar , ancak Sung-Chan nişanlısı tarafından terk edilir. Aynı zamanda, uçuş görevlisi Joo-Ran dolandırıldığını ve artık kalacak bir yeri olmadığını öğrenir. Sung-Chan, daireyi onunla paylaşmayı teklif eder.

Soo-Ho ( Kang Ha-Neul ) bir söz yazarıdır. Ayrıca lisede geçirdiği bir trafik kazasından dolayı sağırdır. Soo-Ho'nun hiç kız arkadaşı olmadı. Sung-Chan'ın Japon restoranında düzenli bir müşteridir. Bir gün Sung-Chan'ın restoranında drama dizisi yapımcısı Na-Yeon ( Esom ) ile tanışır . Birlikte yiyip içmekten hoşlanırlar. Facebook'ta mesajlaştıktan sonra, Soo-Ho ve Na-Yeon birlikte birkaç randevuya çıkarlar. Soo-Ho ona işitme engelli olduğunu söyleyemez.

papatya (deiji)

demo
Amsterdam'da geçen DAISY, genç bir kız ile hayatındaki iki erkek arasındaki aşk üçgeninin hikayesini anlatıyor. Hye-young (Jeon Ji-hyun), Amsterdam'da hafta boyunca büyükbabasının antika dükkanına bakan ve hafta sonları sokak ressamı olarak ekstra para kazanan bir ressamdır. Onun resmi sayesinde bir suçluyu kovalayan Interpol polisi Jeong-woo (Lee Sung-jae) ile tanışır, ancak Hye-young'u gerçek işi hakkında karanlıkta tutar. Diğer adam, Park Yi (Jung Woo-sung), onun için bir zaaf bulan ve onu bir süre uzaktan izleyen bir tetikçidir.

Ancak, utangaç ve profesyonel kariyerinin tehlikelerine karşı her zaman dikkatli olan Park Yi, hala gölgede kalırken ona sadece küçük jestler yapabilir. Hye-young, her gün kapısının önüne çiçek bırakan ve bir kez düştükten sonra onun için bir derenin üzerine bir köprü inşa eden adamla tanışmak için can atıyor. Her iki adam da kimliklerini saklarken uzaktan onu etkilemeye çalışıyor, çünkü o hala orada. yalnız ama ona yaptığı bu inanılmaz jestlerden etkilenmişti. Bu aksiyon dolu aşk hikayesinde tetikçi ve Interpol ajanının yollarının kesişmesi ve her şeyin gerçekten çözülmeye başlaması an meselesi.

moon lovers scarlet heart ryeo

bunnyandduffy
Dizi, güneş tutulması sırasında Goryeo Hanedanlığı zamanına geri giden ve orada diğer insanların korkudan önünde titrediği Wang So'ya aşık olan bir kızın öyküsünü anlatır.

Oyuncular: Iu, Lee Jun-Ki, Kang Ha-Neul, Hong Jong-Hyun, Nam Ju-Hyuk, Ji Soo, Byun Baekhyun, Kang Han-Na, Seohyun, Jin Ki-Joo

moon lovers scarlet heart ryeo

birdie buddy

KORESÖZLÜK
Birdie Buddy", eski profesyonel golfçü John Lee'nin ( Lee Yong-Woo ) hikayesini ve iki kişiyi bir sonraki golf kraliçeleri olmak için nasıl yönettiğini anlatıyor.

John Lee, PGA unvanını kazanan ilk Koreli oldu. Geçmişi bir gizemdi ve o bir evlatlıktı. John Lee ayrıca "Capoeira" olarak bilinen Afro-Brezilya dans/dövüş sanatları tarzında da mükemmeldi. PGA ünvanını kazanarak başarıya ulaşmış olsa da, John Lee bir golf sahası testçisi olmak için golf oynamayı bıraktı...

Min Hae-Ryung ( Lee Da-Hee ) elit bir golf oyuncusu olmak için yetiştirildi ve her zaman golf oynamak için en iyi çevreyle çevriliydi. Duyguları her zaman kontrol altındaydı ve içinde derin bir yara var...

Sung Mi-Soo ( Uee ), Kangwon Eyaletinden bir taşra kızıdır. Fakir bir geçmişe sahip ama annesi caddy olarak çalıştı. Mi-Su'nun parlak kişiliği ve kararlı çabasıyla seçkin bir golf oyuncusu olmaya çalışır...
birdie buddy

bad papa

KORESÖZLÜK
Yoo Ji-Cheol ( Jang Hyuk ) iyi bir baba olmak için kötü bir insan olmayı seçer.

Yoo Ji-Cheol eskiden en iyi boksördü ama bir anda her şeyini kaybetti. Bütün parası ve şöhreti yok oldu ve hayatı mahvoldu. Karma dövüş sanatlarıyla hayatının kontrolünü ele geçirmeye karar verir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol