kore dizileri

btsdaily
The King Eternal Monarch (2020)
kore dizileri
IMDb: 8.5

Tür: Dram, romantik, fantastik

Dizi, iki farklı paralel dünyada geçmektedir. İnsanların dünyasında serbest kalan şeytan diğer bir paralel dünyaya geçiş yapmaya çalışmaktadır. Buna karşılık olarak Kore İmparatoru Lee Gon paralel dünyaya açılan kapıları kapalı tutmaya çalışır. Bir diğer paralel dünyada, Güney Kore Cumhuriyeti'nde yaşayan Dedektif Jung Tae-Eul insanların ve sevdiklerinin hayatlarını korumaya çalışır.

k-pop

btsdaily
ANS
k-pop
ANS Entertainment çatısı altında kurulan grup, 2019'da “Boom Boom” adlı albümleriyle ilk çıkışını yaptı. Grubun konsepti ise masumiyet ve girl crush (kızların bile hayran olduğu şey demek). Grubun müzikal yolculuğu maalesef çok kısa sürdü. Bu yıl Haena dışındaki tüm üyeler, grubun fancafe hesabından acenteleriyle olan sözleşmelerini feshettiğini ve grubun dağıldığını duyurdu. Ayrıca, ajansın tüm çalışanlarının Mart ayında işten çıkarıldığını da bildirdi.

ANS grup üyeleri:
– Lina (lider vokalist)
– J (lider Rapçi, vokalist)
– Royeon (lider vokalist)
– Dalyn (ana Rapçi, vokalist)
– Raon (vokalist)
– Bian (ana vokalist)
– Dam I (vokalist)
– Haena (vokalist, maknae)

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ SUGA•
Gerçek adı: Min Yoon Gi (민윤기)
Gruptaki görevi: Rapçi
Doğum tarihi: 9 Mart 1993
Burcu: Balık
Boyu: 1.74 cm
Kilosu: 59 kg
Kan grubu: 0
Doğum yeri: Buk-gu – Daegu.
Kardeşleri: Bir abisi var.
Hobileri: Fotoğraf çekmek, boş zamanlarında dinlenmek ve mümkün olduğunca işle alakalı bir aktivite yapmamak.
Eğitimi: Global Cyber Üniversitesi
Favori sayısı: 3
En sevdiği renk: Beyaz
En sevdiği yemekler: Et yemekleri
k-pop

castaway

KORESÖZLÜK
Kim adında bir adam kendini Han Nehri'nin karanlık, suskun sularına atar. Uyandığında üstü başı kumla kaplanmış, yerde yatmaktadır. O zaman, kendisini öldürmeyi başaramadığını ve nehirde bilinmeyen bir adaya sürüklendiğini anlar. Nehir kenarındaki binalardan birinin bir dairesinde yıllarca odasından dışarıya adımını atmamış bir genç kız vardır. Bir gün dürbünüyle bakmaktayken bir ada üzerinde tek başına yaşayan bir adam gözüne ilişir ve merak eder. Günler günleri kovalarken, adamın yalnız ama halinden hoşnut yaşamı merakını öylesine artırır ki onca yıldan sonra odasından dışarı çıkmasına sebep olur.
castaway

kore dizileri

btsdaily
Descendants of The Sun

Dizi çekimlerinde tanışıp sonradan evlenen Soon Jong-ki ve Song Hye-kyo'nun başrolünü üstlendiği dizi, yurt dışında Birleşmiş Milletler barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin ile ünlü cerrah Kang Mo-Yeon'un kader yoluyla, savaş tarafından harap edilmiş Uruk ülkesinde tanışmasıyla başlayan aşk hikayesini anlatıyor.

eve's scandal

KORESÖZLÜK
"Eve's Scandal", bir chaebol'ün tüm ulusu şok eden 2 trilyon won (yaklaşık 1,7 milyar dolar) boşanma davasının iç hikayesini konu alan romantik bir drama. Dahi bir baba ile güzel bir anne arasında dünyaya gelen Lee Ra El, talihsiz bir aile ilişkisi yaşar ve ölümcül bir çekiciliği olan “tehlikeli bir çiçeğe” benzetilen bir kadına dönüşür. İnanılmaz derecede pahalı boşanma davasının merkezindeki kadın . Seo Eun Pyung, Lee Ra El ile tanıştığında aşk için her şeyden vazgeçen bir insan hakları avukatıdır. Han So Ra, LJ Group chaebol ailesinden evli olan güçlü politikacı Han Pan Ro'nun tek kızıdır. Güzel ve kendinden emin görünüyor, ama aslında içeride dengesiz ve genç kalmaya takıntılı. (Kaynak: Soompi)

my roommate ıs a gumiho

KORESÖZLÜK
Shin Woo-Yeo ( Jang Ki-Yong ) yakışıklı ve akıllı bir profesördür. Aynı zamanda 999 yaşında dokuz kuyruklu bir tilkidir. İnsan olmak için insan enerjisini bir boncukta toplar. Yakında, bir insan olmaya hazırlanıyor.

Bu arada, Lee Dam ( Hyeri ) bir üniversite öğrencisidir. Bir gün sarhoş arkadaşı pahalı bir arabanın üstünde uyuyakalır. Arabanın sahibi olan Shin Woo-Yeo'dan özür diler. Lee Dam arkadaşını elinden almaya çalışırken, Shin Woo-Yeo ona yardım eder. Kaderlerini değiştiren bir kaza olur. Shin Woo-Yeo'nun boncuğu ağzından düşer ve Lee Dam istemeden onu yutar. Boncuk bir insanın içinde en fazla 1 yıl kalabilir ve daha sonra boncuk o kişinin içinde kırılır. Bu, Lee Dam'ın ölmesine ve Shin Woo-Yeo'nun insan olma şansını kaybetmesine neden olacak. Shin Woo-Yeo, Lee Dam'a içinde bulundukları çıkmazı açıklar ve bir çözüm bulana kadar birlikte yaşamalarını önerir.

Hayatında hiç erkek arkadaşı olmamış olan Lee Dam, şimdi Shin Woo-Yeo ile yaşıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol