shadow beauty

KORESÖZLÜK
Ae-Jin ( Shim Dal-Gi ) bir lise öğrencisidir. Öğrenciler ona çirkin diyor ve onlar tarafından zorbalık ediliyor. Okulda sahip olduğu tek arkadaşı Jin-Sung'dur ( Yang Hong-Seok ). Ae-Jin'in de kimsenin bilmediği bir sırrı vardır. Sırrı, 770.000'den fazla takipçisi olan ünlü ve popüler sosyal medya fenomeni Genie olmasıdır. Ae-Jin, fotoğraflarını photoshoplayarak ve ardından onları Genie olarak sosyal medyada yayınlayarak özçekimlerinin güzel görünmesini sağlıyor.

Bir gün, Ae-Jin bir kısa mesaj ve kendisinin dokunulmamış bir fotoğrafını alır. Bu kişi Ae-Jin'in Cin olduğunun farkındadır.

korece

korean
korece bilen var mı içimizde? Korece öğrenmek kolay mı zor mu? korece sözlük olarak neler kullanıyorsunuz? korece öğrenmek için ne yapmam gerekir? koreye gitmek istiyorum ayrıca giden var mı?
1

the devil judge

KORESÖZLÜK
Bir kaos döneminde, bir yargıç mahkemeyi bir realite şovuna dönüştürür ve kötü insanları acımasızca cezalandırır.

Kang Yo-Han ( Ji Sung ) bir yargıçtır. Aristokrat bir görünüme ve zarif bir tada sahiptir. Yolsuz ve açgözlü adamları güçle cezalandırır. Kang Yo-Han bir sır.

Jung Sun-A ( Kim Min-Jung ), Sosyal Sorumluluk Vakfı'nın yönetici direktörüdür. O akıllı ve güzel. Aynı zamanda Kang Yo-Han'ın düşmanıdır. Jung Sun-A, siyaset ve ekonomi gibi çeşitli sosyal çevrelerden önemli kişilerle ilgilenmektedir. İlişkilerini kullanarak ülkeyi kontrol etme gücüne sahiptir.

Kim Ga-On ( Jin Young ) çaylak bir yargıçtır. Çocukluğunda anne ve babasını kaybettiğinden beri zor zamanlar geçirmiş, ancak büyük çabalar harcadıktan sonra hakim olabilmiştir.

Yoon Soo-Hyun ( Park Gyu-Young ) bir dedektiftir. Kim Ga-On'un uzun zamandır arkadaşıdır ve Kang Yo-Han'ın sırrının peşine düşer.
the devil judge
1

seo ın-guk

KORESÖZLÜK
seo ın-guk güney koreli bir şarkıcı ve aktördür. 2009 yılında reality show superstar k'yı kazandıktan sonra şarkıcılık kariyerine başladı ve 2012 yılında kablolu tv dizisi reply 1997 ile oyunculuğa adım attı.

parasite

KORESÖZLÜK
Park Ailesi'yle tanışın: soyla gelen servetin klasik bir tablosu. Diğer yanda ise Kim Ailesi, sokak zekası bakımından zengin ama başka hiçbir zenginliğe sahip değil. Şans veya kader olsun, bu iki ev halkı bir şekilde bir araya gelir ve Kim ailesi altın bir fırsatın varlığını hemen sezer. Kolej çağındaki Ki-woo tarafından manipülasyon konusunda yetiştirilen Kim çocukları, öğretmen ve sanat terapisti görevleriyle kendilerini Park ailesinin arasına çabucak yerleştirir. Kim'ler “vazgeçilmez” lüks hizmetler sunarken, Parklar ise habersizce evlerindeki her şeyi Kim ailesine kaybetmektedir. Ancak kısa sürede bu düzen bir tehditle karşılaşır. Asalak bir misafir Kim ailesinin yeni keşfettikleri konforu tehdit eder hale geldiğinde, vahşi ve zorlayıcı bir üstünlük mücadelesi patlak verir. Bu mücadele Kim ve Park aileleri arasındaki kırılgan ekosistemi yıkmakla tehdit etmektedir...
parasite

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ JIN•
Gerçek adı: Kim Seok Jin (김석진)
Gruptaki görevi: Vokal, dansçı, grubun birinci görsel üyesi.
Doğum tarihi: 4 Aralık 1992
Burcu: Yay
Boyu: 1.79 cm
Kilosu: 63 kg
Kan grubu: 0
Doğum yeri: Gwacheon – Gyeonggi-do
Kardeşi: Bir abisi var.
Hobileri: Yemek yapmak, Nintendo video oyunları oynamak, “Selca” çekmek yani “Selfie” çekmek! Koreliler “Selfie”ye “Selca” diyorlar.
En garip alışkanlığı: Acıktığı zaman sol gözünü kırpıyor.
Eğitimi: Konkuk Üniversitesi Sinema Bölümü
Favori sayısı: 4
En sevdiği renk: Eskiden pembeydi ama şu sıralar maviyi çok sevdiğini söylüyor.
En sevdiği yemekler: Istakoz, et yemekleri ve soğuk yenen bir noodle çeşidi olan Koreliler'in çok sevdiği “Naengmyeon” isminde bir yemek.
k-pop

all about my romance

koreanturk
Kim Soo-Young ( Shin Ha-Kyun ) ulusal meclisin yeni seçilmiş bir üyesidir. Muhafazakar Yeni Kore Partisi üyesidir. Seçimden önce, Kim Soo-Young yargıç olarak çalıştı, ancak daha yüksek makamlar tarafından baskı gördü ve siyaset dünyasına girmeye karar verdi. Şimdi, Kim Soo-Young, kız kardeşinin ölümünden sonra siyaset dünyasına giren ulusal meclis üyesi No Min-Young ile karışık bir duruma girer. Hiçbir Min-Young'ın kız kardeşi başkan adayı değildi. Hiçbir Min-Young, ulusal mecliste yalnızca iki üyesi olan İlerici İşçi Partisi'nin de üyesi değil. Kim Soo-Young ve No Min-Young daha sonra birbirlerine karşı romantik duygular beslemeye başlarlar.
all about my romance

excellent shaman ga doo shim

KORESÖZLÜK
Ga Doo-Shim ( Kim Sae-Ron ) 18 yaşında bir lise öğrencisidir. Doğduğundan beri kaderi bir şaman olmaktı. Kötü ruhları yok etmek için bir şaman. Ga Doo-Shim kaderini reddeder ve normal bir hayat sürmeye çalışır. Yeni bir liseye transfer olur ve Na Woo-Soo ( Nam Da-Reum ) ile tanışır .

Na Woo-Soo, varlıklı bir aileden gelen, yakışıklı bir görünüme sahip ve akademik olarak üstün olan bir lise öğrencisidir. Huzurlu ve sıradan bir hayatı var, ama bu Ga Doo-Shim'in görünümüyle değişiyor. Kötü ruhları görmeye başlar. Ga Doo-Shim ve Na Woo-Soo, gizemli vakalara karışır ve kötü ruhlara karşı savaşır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol