lee min-ho

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Lee Min Ho
Hangul: 이민호
Doğum tarihi: 22 Haziran 1987
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik: 187 cm.
Ağırlık: 71 kg.
Kan Grubu: Bir
Facebook: ResmiLeeMinho
Instagram: Aktörleeminho
Twitter: @aktörleeminho

biyografi
Lee Min-Ho, 22 Haziran 1987'de Heukseok-dong, Dongjak-gu, Seul, Güney Kore'de doğdu. Ailesi annesi, babası ve bir ablasından oluşuyor. Küçük bir çocukken, Lee Min-Ho bir futbol (futbol) oyuncusu olmayı umuyordu, ancak ilkokulun 5. sınıfındaki bir yaralanma bu hayalleri sona erdirdi. Ancak, Lee Min-Ho hala futbolu takip ediyor ve en sevdiği oyuncu olarak Nal-do Ho'dan bahsediyor.

Lise kariyerinin 2. yılında, Lee Min-Ho dikkatini oyunculuğa yöneltti. Lee Min-Ho lisedeki son sınıfında bir tanıdığının yardımıyla Starhaus Entertainment'a katıldı. Eğitimden geçtikten sonra, Min-ho roller için seçmelere başladı ve birkaç televizyon dizisinde daha küçük roller aldı. Min-ho'nun KBS2 draması " Boys Over Flowers "da Ku Jun-pyo olarak başrol oynamasıyla büyük atılımı gerçekleşti . Televizyon dizisi son derece popüler oldu ve Güney Kore'de düzenli olarak %30'un üzerinde reyting aldı. Lee Min-Ho şu anda Konkuk Üniversitesi'nde Film ve Sanat bölümünde okuyor.

2011'de Lee Min-Ho popüler drama dizisi " City Hunter "da rol aldı . Drama, Tsukasa Hojo'nun bir Japon mangasına dayanıyordu. Dizideki rol arkadaşı Park Min-Young'du . Daha önce KBS2 2007 draması I am Sam'de birlikte çalıştıkları için yaklaşık 5 yıldır birbirlerini tanıyorlardı . Yönetim ajanslarına göre Lee Min-Ho ve Park Min-Young , City Hunter'ı çekerken birbirlerine karşı hisler geliştirdiler . " Şehir Avcısı " tamamlandıktan sonra çift ​​daha ciddi bir şekilde çıktı ve çift olarak dahil oldu.

k-pop

btsdaily
TST
k-pop
JSL Company tarafından kurulan TST kpop erkek grupları arasında yer alıyor. Daha önce “Top Secret” adıyla bilinen grup, 2017'de “Time's Up” ile ilk çıkışını yaptı. Grubun iki EP'si, 6 adet single'ı bulunuyor. TST, son zamanlarda grup üyelerinden Yohan'ın ani ölümüyle öne çıktı.

TST grup üyeleri:
– Ain (lider, vokalist)
– Junghoon (Rapçi)
– Yonghyeon (ana vokalist, maknae)
– K (lider vokalist)
– Wooyoung (vokalist, Rapçi)
– Kyeongha (Rapçi) (gruptan ayrıldı)
– Yohan (vokalist)

loving you

KORESÖZLÜK
Bu, Jeju Adası'nda geçen bir aşk hikayesidir . Da-rae, babasının ölümünden sonra ve annesinin kalp rahatsızlığından dolayı bayılmasından sonra ailesinin başına geçen güçlü bir kızdır. Bir arkadaşının ölümünden sonra kendini suçlu hisseden Hyuk, bir Chaebol'un varisi olarak kimliğini gizleyen bir çiftlikte işçi olarak çalışmaktadır. Bu iki insan bir fırtına sırasında denizde tanışır ve birbirlerini kurtarırlar. Da-rae ve Hyuk her türlü engeli aşar ama tamamen farklı iki dünyadan olduklarını anladıklarında bir aksilik yaşarlar. Ancak Da-rae, kötü geçmişinden utanmıyor ve kendisini kurtaran kişiyi güvenle sevebileceğini hissediyor. Ayrıca Hyuk cesaretle hayatını seçebilir ve hayalini arayabilir. Da-rae ve Hyuk, hayatlarının içinden geçen fırtına sırasında birbirlerine olan hislerini unutmazlar.

melancholia

KORESÖZLÜK
Yolsuzluk yuvası olan özel bir lisede geçiyor. Matematik öğretmeni ile dahi bir matematik öğrencisi arasında güzel bir hikaye ortaya çıkar.

Ji Yoon-Su ( Lim Soo-Jung ) özel bir lisede matematik öğretmenidir. İyi huyludur ve ayrıca bir kez karar verdikten sonra ilerlemek için güçlü bir iradesi vardır. Ji Yoon-Su, her zaman zor matematik sorularının önünde çarpıntı yapan matematik konusunda tutkulu. Öğrencilerini matematik sorularına kendi cevaplarını ve kanıtlarını bulmaya teşvik eder. Paik Seung-Yoo ( Lee Do-Hyun ) ile ilişkiye girer .

Paik Seung-Yoo, Ji Yoon-Su'nun öğrettiği özel lisede bir öğrencidir. Pek konuşmuyor ama DSLR fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmeyi seviyor. Okulda arkadaşı yok ve akademik puanı en alt sıralarda yer alıyor ama şaşırtıcı bir geçmişi var. Küçükken sayısız matematik olimpiyatları kazandı. 10 yaşındayken ABD'de MIT'ye girdi ancak 12 yaşında aniden ortadan kayboldu.

drinking solo

KORESÖZLÜK
Dramanın arka planı, Güney Kore, Seul, Noryangjin'de memurluk sınavlarına hazırlanan insanlar için özel bir enstitü etrafında geçiyor.

Hikaye, farklı nedenlerle tek başına alkol alan insanları ve Jung-Suk ( Ha Seok-Jin ) ile Shin-Ib (Park Ha-Sun) arasındaki romantizmi anlatıyor . Jung-Suk kibirli ama popüler bir eğitmendir ve Shin-Ib çaylak bir eğitmendir. Özel enstitü dünyasında hayatta kalmak için mücadele ediyor.

efsane prens jumong

aslimser
İzlediğim ilk Kore dizisiydi. 81 bölümden oluşan bu diziyi yaklaşık 3-4 kere izledim. Arada seneler vardı tabi; ama gene de her izleyisimde zevkle izledim. Hem gerçek tarihi bir dizi, hem de oyuncular çok iyiydi.son izlediğimde gerçek tarihten esinlenildigini anladım. Biraz geç oldu gerçi:) Goguryo ülkesinin kuruluşunu anlatıyor. Kurucusu ve kuruluşu çok güzel bir hikaye.. aksiyon sahneleri bol,taht mücadeleleri ve tabi ki masumane aşk.. dizi yoğunluğu aşk değil tabi. kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol