just between lovers

KORESÖZLÜK
Lee Gang-Doo ( Lee Joon-Ho ) bir futbolcu olmayı hayal etti, ancak bir kaza bu hayallerini sona erdirdi. Babası kazada öldü ve bacağını kırdı. Lee Gang-Doo rehabilitasyonda 3 yıl geçirdi. Şimdi hiçbir şeyi yok ve sadece günlerini boşa harcıyor. Lee Gang-Doo daha sonra Ha Moon-Soo ( Won Jin-A ) ile tanışır .

Ha Moon-Soo mimari modeller yapıyor. Ha Moon-Soo da küçük kardeşini öldüren aynı kazayı atlattı. Hayatta kaldığı için suçluluk duymuştur. Duygularını bastırırken hayatını ciddiyetle yaşadı. Lee Gang-Doo ile tanıştıktan sonra Ha Moon-Soo, gizli duygularını ifade etmeye başlar.
just between lovers

juvenile justice

KORESÖZLÜK
Küçükler tarafından işlenen suçlar daha şiddetli ve acımasız hale geldikçe, suçlular genellikle her türlü ciddi cezadan kaçarlar.

Sim Eun-Seok ( Kim Hye-Soo ), diğerlerine düşmanca görünen bir kişiliğe sahip seçkin bir yargıçtır. Çocuk suçlulardan nefret eder. Sim Eun-Seok, yerel bir çocuk mahkemesine atanır. Orada gelenekleri bozar ve suçluları cezalandırmak için kendi yöntemlerini uygular.

oh my baby

KORESÖZLÜK
Jang Ha-Ri ( Jang Na-Ra ) 39 yaşında bekar bir kadındır. Ebeveynlik dergisi şirketi "The Baby"de müdür yardımcısı olarak çalışıyor. Güzel bir görünüme sahip ama son 10 yıldır kimseyle çıkmamış. Bunun nedeni, Jang Ha-Ri'nin bir işkolik olmasıdır. Aşkı bulmaktan ya da evlenmekten vazgeçti ama yine de bir bebek sahibi olmak istiyor. Jang Ha-Ri kısa süre sonra 3 adamla ilişkiye girer.

Han Yi-Sang ( Ko Jun ) serbest fotoğrafçı olarak çalışmaktadır. Sürekli onu mutlu edecek hobiler arar. Hemen hemen her şeyden şikayet eder, ancak işinde coşkuludur.

Yoon Jae-Young ( Park Byung-Eun ) bir çocuk doktoru olarak çalışmaktadır. Jang Ha-Ri ile arkadaştır. Aniden Yoon Jae-Young bekar bir baba olur ve durumuyla başa çıkmak için mücadele eder.

Choi Kang Eu Ddeum ( Jung Gun-Joo ), Jang Ha-Ri için çalışan çaylak bir çalışandır. Olumlu bir kişiliğe sahip ve ona tapıyor.

navillera

KORESÖZLÜK
Sim Deok-Chool ( Park In-Hwan ) hayatı boyunca bale yapma hayali kurmuştur . 70 yaşında ve postane çalışanı olarak işinden emekli. Yaşam koşulları nedeniyle balerin olma hayalini bir kenara bıraktı ve ailesine destek olmak için normal bir işte çalıştı. Şimdi, Sim Deok-Chool tekrar hayalinin peşinden gitmeye karar verir. Karısı ve yetişkin çocukları da dahil olmak üzere ailesi, kararından memnun değil, ancak Sim Deok-Chool, ömür boyu hayalini sürdürmekte tereddüt etmiyor. Bale öğrenmek için bir bale topluluğuna katılır. Orada Lee Chae-Rok ( Song Kang ) ile tanışır .

Lee Chae-Rok 23 yaşında bir adamdır. Büyürken beyzbol, yüzme ve futbol gibi farklı sporlar yaptı, ancak bu etkinliklerin hiçbirinde yetenekli değildi. Daha sonra baleye ilgi duymaya başladı. Annesi balerindi ama Lee Chae-Rok gençken bir hastalıktan öldü. Babası daha sonra iflas etti. Lee Chae-Rok, bale için bir yeteneği olduğunu öğrendi, ancak bale yaptıktan sonra babasıyla zar zor iletişim kuruyor ve maddi olarak geçimini sağlamakta zorlanıyor. Zor zamanlardan geçen bale arzusu söner. Bu sırada önünde Sim Deok-Chool belirir.

secret

KORESÖZLÜK
Sung-Ryeol ( Cha Seung-Won ) şiddet suçlarından sorumlu bir dedektiftir. Meslektaşının karısıyla bir ilişkisi var ve kendi oğlunu bir trafik kazasında kaybetmesinin nedeni bu. Suçluluk içinde ama karısı Ji-Yeon'a ( Song Yoon-A) açıklayamıyor.), o gün neler olduğunu ve neden yurt dışına gitmeye karar verdiğini. Ji-Yeon bir gün beklenmedik ve güvensiz bir şekilde eve gelir ve Sung-Ryeol'un merakını en üst düzeye çıkarır. Ertesi gün, Sung-Ryeol bir cinayet mahallini araştırırken karısına dair ipuçları veren izler bulur. Karısının davayla bağlantılı olduğunu varsayıyor ve onun bir şüpheli olarak tanımlanmasını engellemek için elinden geleni yapıyor. Kimliği belirsiz bir adam, Ji-Yeon'un işin içinde olduğunu bildiğini iddia ederek ve para istediğinde ortaya çıktığında, Ji-Yeon'un ona herhangi bir gerçeği söylemeyi reddetmesi durumu daha da kötüleştirir.

k-pop grupları

merakli biri
Kpop grupları 1 :BTS
BTS, diğer adıyla Bangtan Boys, Hybe Corporation tarafından oluşturulan, 7 üyeden ( Kim Seok-Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V, Jungkook) oluşan Güney Koreli grup. Grubun hayranlarına "ARMY" denmektedir. 12 Haziran 2013'te “2Cool 4Skool” albümünün çıkış şarkısı 'No More Dream'i yayınlayarak resmî olarak çıkışlarını yapmış oldular. Etkin yıllar :2013-Günümüz.
k-pop grupları

beasts clawing at straws

demo
Joong-Man ( Bae Sung-Woo ) işinde başarısız olduktan sonra bir hamamda yarı zamanlı olarak çalışmaktadır. Maddi durumu zor ve Alzheimer hastası olan annesiyle yaşıyor. Joong-Man hamamda bir dolapta nakit dolu bir çanta bulur. Parayı almaya karar verir.

Tae-Young ( Jung Woo-Sung ) gümrük memuru olarak çalışmaktadır. Bir tefeciden büyük miktarda borç alır ve parayı kız arkadaşı Yeon-Hee'ye ( Jeon Do-Yeon ) ödünç verir . Yeon-Hee bir iş sahibidir ama birden ortadan kaybolur. Tefeci, Tae-Young'a parası için baskı yapmaya başlar. Bir kadının cesedi bulunur ve cesedin Yeon-Hee'ye ait olduğu varsayılır. Bu arada Mi-Ran ( Shin Hyun-Bin ) borsada çok para kaybetti. Ayrıca fiziksel istismara uğrayan kocasıyla da uğraşmak zorunda kalır ve para kazanmak için bar hostesi olarak çalışır. Bir gün müşterisi Jin-Tae ( Jung Ga-Ram ) kocasını öldürmeyi teklif eder. Farklı arzuları olan bu kişilerin ilişkileri ortaya çıkar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol