hope

KORESÖZLÜK
8 yaşındaki bir kız çocuğunun (Re Lee) içsel olarak yıpratan ve duygusal olarak etkileyen korkunç bir tecavüzle baş etmesi, olay sonrasında çevresindekilerin de desteğiyle tüm engelleri aşmaya çalışmasının öyküsü.
Yönetmen Joon-ik Lee başrollerde Kyung-gu Sol, Ji-won Uhm, Kim Hae-sook, Mi-ran Ra
hope

born again

KORESÖZLÜK
"Born Again", reenkarnasyon ve kader yoluyla 1980'lerde ve tekrar günümüzde yer alan 2 erkek ve 1 kadının hikayesini anlatıyor.

1980'lerde, Kong Ji-Cheol ( Jang Ki-Yong ), babası gibi şeytani olmak için kaderini reddeder. Günümüzde Cheon Jong-Beom ( Jang Ki-Yong ) bir tıp fakültesi öğrencisidir.

1980'lerde Jung Ha-Eun ( Jin Se-Yun ) dilate kardiyomiyopatiden muzdariptir. İkinci el kitapçı "Old Future"ın sahibi. Günümüzde Jung Sa-Bin ( Jin Se-Yun ) bir arkeoloji eğitmenidir. İsimsiz evcil hayvanları sıcak tutar ve hikayelerini çözer. O isimsiz kalıntıların sırrı ortaya çıkıyor.

1980'lerde Cha Hyeong-Bin ( Lee Soo-Hyuk ) sadece bir kişiyi seven bir dedektiftir. Günümüzde, Kim Soo-Hyeok ( Lee Soo-Hyuk ), kalıtsal bir suç genine inanan bir savcıdır.

k-pop

btsdaily
ANS
k-pop
ANS Entertainment çatısı altında kurulan grup, 2019'da “Boom Boom” adlı albümleriyle ilk çıkışını yaptı. Grubun konsepti ise masumiyet ve girl crush (kızların bile hayran olduğu şey demek). Grubun müzikal yolculuğu maalesef çok kısa sürdü. Bu yıl Haena dışındaki tüm üyeler, grubun fancafe hesabından acenteleriyle olan sözleşmelerini feshettiğini ve grubun dağıldığını duyurdu. Ayrıca, ajansın tüm çalışanlarının Mart ayında işten çıkarıldığını da bildirdi.

ANS grup üyeleri:
– Lina (lider vokalist)
– J (lider Rapçi, vokalist)
– Royeon (lider vokalist)
– Dalyn (ana Rapçi, vokalist)
– Raon (vokalist)
– Bian (ana vokalist)
– Dam I (vokalist)
– Haena (vokalist, maknae)

the heirs

simalunnie
The Heirs, benim en sevdiğim dizidir. Diziyi beş veya altı kez izledim. Mükemmel ötesi bir dizi. Özellikte okul konulu dizi seviyorsanız izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Şunu da vurgulamak isterim ki Lee Min-Ho, Park Shin-Hye ve Kim Woo-Bin'nin oyunculuğu kelimenin tam anlamı ile mükemmel! Konusu ise Amerika da karşılaşan Kim Tan (Lee Min-Ho) ve Cha Eun-Sang (Park Shin-Hye) farklı sosyal sınıftalar ve bir olay yüzünden Kore'de sadece zenginlerin gittiği bir okula gider Cha Eun-Sang. Bunun üzerine olaylar gelişir. Krystal Jung benim en sevdiğim tiplemelerden birisidir.

secret royal ınspector joy

KORESÖZLÜK
Ra Yi- Eon'un ( TaecYeon ) hayali, küçük bir hamur tatlısı restoranı satın almak ve işi yürütmektir. Rahat bir hayat istiyor ama az önce girdiği devlet sınavını geçecek kadar zeki. Şimdi bir devlet memuru olarak başarılı olmak için elit bir kurs olan Özel Danışmanlar Ofisinde çalışmaya başlıyor. Daha sonra gizli görevlerle görevlendirildiği bir kraliyet gizli ajanı olarak atanır. Artık bir kraliyet gizli ajanı olması Ra Yi-Eon ve ailesi için büyük bir onurdur. Evinde hala rahat bir hayat sürdürüyor ve bir kraliyet gizli ajanı olarak çok çalışmıyor. Kim Joy ( Kim Hye-Yoon ) ile tanıştığında hayatı değişir .

Kim Joy'un zihni merakla doludur. Ayrıca Joseon dönemi için boşanmanın uygun olduğunu düşündüğü ilerici bir zihniyete sahip. Kocasıyla üç yıl önce evlendi ve şimdi ondan boşanmaya çalışıyor. Kocası kumar bağımlısı ve ana kuzusu. Kocası da ondan boşanmayı reddediyor. Sonunda, Kim Joy boşanma prosedürünü tamamlamak üzereyken Ra Yi-Eon ile tanışır.

Kraliyet Gizli Ajanı Ra Yi-Eon ve Kim Joy, davaları çözmek için birlikte çalışır.

moon young

KORESÖZLÜK
Moon-Young ( Kim Tae-Ri ) bir metro istasyonunda yürürken elinde bir kamera tutuyor. Oradaki insanları filme alıyor. Moon-Young için ev hayatı, alkolik babasının onu sözlü olarak taciz etmesiyle yaşayan bir cehennem gibidir. Bir gün Moon-Young babasından kaçmak için evden ayrılır. Hedefi olmadan dolaşıyor. Moon-Young yüksek bir ses duyar ve sesi takip eder. Bir kadın bağırıyor, birini arıyor. Moon-Young kadını filme alır ama kadın onu fark eder.

kim min-jae

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Kim Min Jae
Hangul: 김민재
Doğum: 1 Kasım 1996
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik:
Kan grubu:
Facebook: resmiKimMinJae
Instagram: real.be

Filmler
Swing Kids (2018) - Ro Ki-Jin'in sesi
Feng Shui | Myungdang (2018) - Veliaht Prens Hyomyeong
Aşk+Sling | Reseulreo (2018) - Sung-Woong

Drama dizisi
Dali ve Ukala Prens | Dalriwa Gamjatang (KBS2 / 2021) - Jin Moo-Hak
Brahms'ı sever misin? | Beuramseureul Joahaseyo (SBS / 2020) - Park Joon-Young
Romantik 2 | Nangmandakteo Kimsaboo 2 (SBS / 2020) - Park Eun-Tak
Çiçek Ekibi: Joseon Evlilik Ajansı | Kkotpadang: Joseonhondamgongjakso (JTBC / 2019) - Ma Hoon
Bay Sunshine (tvN / 2018) - Do-Mi (yetişkin) (ep.24)
cazip | Widaehan Yoohokja (MBC / 2018) - Lee Se-Joo
Yukarı Çık | Choigoui Hanbang (KBS2 / 2017) - Lee Ji-Hoon
Guardian: Yalnız ve Büyük Tanrı | Dokkaebi (tvN / 2016-2017) - Kral (özel görünüm)
Doktor Romantik | Nangmandakteo Kimsaboo (SBS / 2016-2017) - Park Eun-Tak
Benim Küçük Bebeğim (MBC / 2016) - Yoon Min
İlk Kez | Cheoeumiraseo (OnStyle / 2015) - Seo Ji-An
İkinci 20'ler | Doobunzzae Seumoosal (tvN / 2015) - Kim Min-Soo
Yapımcılar | Peurodyusa (KBS2 / 2015) - kendisi (ep.4,10,12)
Azim, Goo Hae-Ra | Chiljeonpalgi Goohaera (Mnet / 2015) - Sa Gi-Joon

Ödüller
Mükemmel Erkek Oyuncu (" Brahms'ı Seviyor musunuz? ") - 2020 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2020
En İyi Çift Ödülü (" Do You Like Brahms? ") - 2020 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2020
Yeni Yıldız Ödülü (" Dr. Romantik ") - 2016 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2016

kore dizileri

btsdaily
Descendants of The Sun

Dizi çekimlerinde tanışıp sonradan evlenen Soon Jong-ki ve Song Hye-kyo'nun başrolünü üstlendiği dizi, yurt dışında Birleşmiş Milletler barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin ile ünlü cerrah Kang Mo-Yeon'un kader yoluyla, savaş tarafından harap edilmiş Uruk ülkesinde tanışmasıyla başlayan aşk hikayesini anlatıyor.

birdie buddy

KORESÖZLÜK
Birdie Buddy", eski profesyonel golfçü John Lee'nin ( Lee Yong-Woo ) hikayesini ve iki kişiyi bir sonraki golf kraliçeleri olmak için nasıl yönettiğini anlatıyor.

John Lee, PGA unvanını kazanan ilk Koreli oldu. Geçmişi bir gizemdi ve o bir evlatlıktı. John Lee ayrıca "Capoeira" olarak bilinen Afro-Brezilya dans/dövüş sanatları tarzında da mükemmeldi. PGA ünvanını kazanarak başarıya ulaşmış olsa da, John Lee bir golf sahası testçisi olmak için golf oynamayı bıraktı...

Min Hae-Ryung ( Lee Da-Hee ) elit bir golf oyuncusu olmak için yetiştirildi ve her zaman golf oynamak için en iyi çevreyle çevriliydi. Duyguları her zaman kontrol altındaydı ve içinde derin bir yara var...

Sung Mi-Soo ( Uee ), Kangwon Eyaletinden bir taşra kızıdır. Fakir bir geçmişe sahip ama annesi caddy olarak çalıştı. Mi-Su'nun parlak kişiliği ve kararlı çabasıyla seçkin bir golf oyuncusu olmaya çalışır...
birdie buddy

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol