monthly home

koresozluk
Na Young-Won ( Jung So-Min ) Monthly House dergisinin editörüdür. 10 yıldır çalışıyor ama hala kendi evinin sahibi değil. Halen aylık kiralık bir evde yaşıyor. Yine de, Na Young-Won kiralık yeri ona aitmiş gibi sahipleniyor. Evi, kişiliğini ve duygularını yansıtır. Evinin yeni sahibi Yoo Ja-Sung'un ( Kim Ji-Suk ) karşısına çıkmasıyla işler değişir . Daha sonra kendi evini satın almakla ilgilenmeye başlar.

Yoo Ja-Sung, Monthly House dergisinin CEO'sudur. Ona göre ev, mal varlığını artırmak için bir araç ve yatacak bir yerdir. Fakir büyüdü ve zengin olmanın tek yolunun gayrimenkul olduğunu düşündü. Şantiyelerde işçi olarak çalışırken geceleri kendi kendine gayrimenkul yatırımlarını incelemeye başladı. Şimdi gayrimenkul yatırımları nedeniyle zengin. Aynı zamanda bir yatırım uzmanı olarak da ünlüdür. Na Young-Won ile tanışır.

film

btsdaily
The Man From Nowhere (2010) - IMDB Puanı: 7,8

Aksiyon, dram ve gerilim türündeki filmin yönetmenliği Jeong-beom Lee yaptı. Filmde Tae-sik adında genç bir erkeği etkilemeye çalışan So Mi'nin, annesi uyuşturucu batağındadır ve bir gün uyuşturucu çaldığı için mafya üyeleri tarafından öldürülür. So Mi ise organ kaçakçıları tarafından kaçırılır. Bir zamanlar hapiste de yatmış olan ve şimdi bir rehin dükkanında yalnız yaşayan Tae-sik, So Mi'yi organ kaçakçılarının elinden kurtarmak için büyük bir mücadeleye girişir.

moon lovers scarlet heart ryeo

bunnyandduffy
Dizi, güneş tutulması sırasında Goryeo Hanedanlığı zamanına geri giden ve orada diğer insanların korkudan önünde titrediği Wang So'ya aşık olan bir kızın öyküsünü anlatır.

Oyuncular: Iu, Lee Jun-Ki, Kang Ha-Neul, Hong Jong-Hyun, Nam Ju-Hyuk, Ji Soo, Byun Baekhyun, Kang Han-Na, Seohyun, Jin Ki-Joo

moon lovers scarlet heart ryeo

birdie buddy

KORESÖZLÜK
Birdie Buddy", eski profesyonel golfçü John Lee'nin ( Lee Yong-Woo ) hikayesini ve iki kişiyi bir sonraki golf kraliçeleri olmak için nasıl yönettiğini anlatıyor.

John Lee, PGA unvanını kazanan ilk Koreli oldu. Geçmişi bir gizemdi ve o bir evlatlıktı. John Lee ayrıca "Capoeira" olarak bilinen Afro-Brezilya dans/dövüş sanatları tarzında da mükemmeldi. PGA ünvanını kazanarak başarıya ulaşmış olsa da, John Lee bir golf sahası testçisi olmak için golf oynamayı bıraktı...

Min Hae-Ryung ( Lee Da-Hee ) elit bir golf oyuncusu olmak için yetiştirildi ve her zaman golf oynamak için en iyi çevreyle çevriliydi. Duyguları her zaman kontrol altındaydı ve içinde derin bir yara var...

Sung Mi-Soo ( Uee ), Kangwon Eyaletinden bir taşra kızıdır. Fakir bir geçmişe sahip ama annesi caddy olarak çalıştı. Mi-Su'nun parlak kişiliği ve kararlı çabasıyla seçkin bir golf oyuncusu olmaya çalışır...
birdie buddy

a love to kill

demo
K-1 Savaşçısı Kang Bok-Gu ( Rain ) dinamik bir doğaya sahip ve koruyucu bir ailede büyümüş bir adamdır. Sevmemesi gereken bir kadına aşık olur. Kadın yüzünden duygusal olarak yaralanan kardeşi çatıdan düştü ve bir insan sebzesi oldu. Bu yüzden aşkı yasak ve kaçınılmaz olarak trajik.

Kadın, bir TV yeteneği ve sinema oyuncusu olan Cha Eun-Seok'tur ( Shin Min-A ). Kardeşini kasten terk etmemişti, ama bir yanlış anlama temelinde, onun Cha Eun-Seok'a olan nefreti gitgide daha da alevleniyordu.

Bok-Gu, Cha Eun-Seok'un özel koruması olarak ondan intikamını somut olarak uygulamaya devam ediyor. O sadece 'ağabeyinin kadınına diz çöktürmek' arzusundadır. Cha Eun-Seok'u yavaş yavaş yıkıma götürürken, ona olan sevgisinin kalbinde gitgide daha derinlere indiğini hisseder.
a love to kill

k-pop

btsdaily
3ye

k-pop
GH Entertainment tarafından 2019'da kurulan 3YE kpop kız grupları arasında yer alıyor. 21 Mayıs 2019'da “DMT” adlı ilk teklisini piyasaya süren grubun bu zamana kadar 1 Ep'si, 5 teklisi ve 1 de ödülü (KY Star Awards'tan) bulunuyor. 3YE, diğer k-pop gruplarına göre daha az üyeye sahip. Üç kişiden oluşan grupta ana vokalde ve Rap'te Yuji, vokalde Yurim ve ana Rap'te ve vokalde ise Haeun yer alıyor.

kore dizileri

btsdaily
She was pretty
kore dizileri
IMDb Puanı: 7,7
Yapım Yılı: 2015

Çirkin geçen çocukluk dönemlerinin ardından büyüyerek çekici bir erkek haline gelen Ji Sun-joo ile küçüklüğünde çok güzel bir kız olan fakat büyüyünce çirkinleşen Ji Sung-joon'un küçüklüklerinden, yetişkinlik hallerine uzanan hikayeyi konu ediniyor.

great seducer

yukiko
Kwon Shi-Hyun ( Woo Do-Hwan ), Eun Tae-Hee'yi ( Joy ) baştan çıkarmak için hayatıyla tehlikeli bir oyuna bahse girer . Hedefi 20 yaşında ve aşka kapılan insanların acınası olduğuna inanıyor. Eun Tae-Hee, Kwon Shi-Hyun ile tanıştıktan sonra aşka bakışı değişir.
great seducer

sea god-denizler imparatoru

koresozluk
'Denizin İmparatoru' Choi In-ho'nun aynı adlı romanından uyarlanan 50 bölümlük bir drama. Drama, Birleşik Shilla Hanedanlığı döneminde (676~935) Doğu Asya denizine ve uluslararası ticarete hakim olan Jang Bo-go'nun (?~846) hayatını anlatıyor.

Jang Bo-go, coğrafi olarak önemli bir deniz yolu olan Wando'ya Cheong-Hae-Jin kurarak korsanları da ortadan kaldırdı. Aynı şekilde Doğu Asya'daki deniz ticaretinin düzenini Dang'dan (Çin) ve Japonya'dan Kuzey Çin denizine dikti.

school 2021

KORESÖZLÜK
"School 2021", Gong Ki-Joon ( Kim Yo-Han ) ve Jin Ji-Won da dahil olmak üzere bir meslek lisesindeki öğrencilerin yaşamını ve büyümesini takip ediyor .

Gong Ki-Joon bir zamanlar tekvando oyuncusuydu ve Ulusal Atletizm Yarışmasında bronz madalya kazandı, ancak ciddi bir ayak bileği sakatlığı geçirdi. Bu sıralarda babasının işi iflas etti. Gong Ki-Joon tekvandoyu bıraktı ve meslek lisesine girdi. Yaşına göre olgun bir kişiliğe sahip ama hoşlandığı kızların karşısında ne yapacağını bilemiyor.

seo ji-soo

KORESÖZLÜK
Seo Ji Soo, 11 Şubat 1994'te doğan Güney Koreli bir şarkıcı ve aktris. Kasım 2014'te K-pop kız grubu Lovelyz'in bir üyesi olarak çıkış yaptı ve “Girls' Invasion” albümünü yayınladı. O zamandan beri 2015 yılında “Real Men: Season 2” dahil olmak üzere çeşitli V varyete şovlarında yer aldı. Oyunculuğa ilk çıkışını 2019 drama dizisi “One Fine Week”te başrol oynayarak yaptı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol