red velvet

KORESÖZLÜK
Aslen 2014'te dört kişi olarak çıkış yapan ve daha sonra Yeri 2015'te katıldığında beşli olan grup, o zamandan beri mutluluk yayıyorlar.

Canlı, cesur ve pop esintili “Kırmızı” yönlerinin yanı sıra klas, ateşli ve gizemli R&B “Velvet” yönlerini sergileyen ikili bir konseptle, onlar kadar benzersiz ve çeşitli bir grup bulmak zor!
red velvet

get karl oh soo jung

KORESÖZLÜK
8 yıl önce, tombul Ko Man-Soo ( Oh Ji-Ho ) lise sevgilisi Oh Soo-Jung ( Uhm Jung-Hwa ) ile evlenmeye ayarlandı . Okul günlerinde, Ko Man-Soo golf takımında oynuyordu ve Oh Soo-Jung ona, Seul Ulusal Üniversitesi Hukuk Fakültesine giderse onunla çıkacağını söyledi. Ko Man-Soo golften vazgeçti ve başarılı bir şekilde prestijli hukuk fakültesine girdi. Düğün gününde Ko Man-Soo, baro sınavını geçemediğini öğrendi. Oh Soo-Jung, düğün gününde onu terk etti.

Şimdi, Soo-Jung bir kuyumcuda çalışıyor. Uzun yıllardır aynı pozisyonda sıkışmış ve 34 yaşında hala bekar. Bay Mükemmel'i bulmanın hayalini kuruyor. Bir gün tekrar Oh Man-Soo ile tanışır. O şimdi en üst sıralarda yer alan profesyonel bir golfçü, mükemmel bir uyum ve çok aranan bir bekar.

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ RM•

k-popGerçek ismi: Kim Nam Joon (김남준)
Gruptaki görevleri: Ana rapçi ve grubun lideri.
Doğum tarihi: 12 Eylül 1994
Burcu: Başak
Boyu: 1.81 cm
Kilosu: 67 kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Ilsan – Gyeonggi-d
Kardeşi: Kız kardeşi var.
Hobisi: İnternette sörf yapmak.
Eğitimi: Apgujeong Lisesi, Global Cyber Universitesi
En sevdiği sayı: 1
En sevdiği renk: Siyah
En sevdiği yemekler: Et yemekleri ve el yapımı eriştelerden yapılan geleneksel bir Kore çorbası olan “Kalguksu”yu çok seviyor.
1

you raise me up

KORESÖZLÜK
Do Yong-Sik ( Yoon Si-Yoon ), bazı sorunları olan 31 yaşında bir adamdır. Yıllarca memuriyet sınavına hazırlandı. Bu süre zarfında, fiziksel görünümü artık büyük bir bağırsakla kötüleşti. Do Yong-Sik de iktidarsız. İktidarsızlığı gidermek için bir üroloji kliniğine gitmeye karar verir. Orada, Do Yong-Sik ilk aşkı Lee Ru-Da ( Hani ) ile tanışır . Klinikte ürolog olarak çalışıyor.

Bu arada, Lee Ru-Da güzel bir görünüme sahip yetkin bir doktor ve zengin bir aile geçmişinden geliyor. Psikiyatrist olarak çalışan Do Ji-Hyeok ( Park Ki-Woong ) ile çıkıyor. Erkek arkadaşı bir psikoloji danışma kliniği işletiyor. Kendine gelince kendini beğenmiş, bu da Lee Ru-Da'yı yanlış yere sürüklüyor. Aşırı güvenini azaltmak için Lee Ru-Da, erkek arkadaşına ilk aşkı Do Yong-Sik hakkında böbürlenir. Bir gün ilk aşkı Do Yong-Sik karşısına çıkar. Görünüşü geçmişlerinden tamamen farklı.
1

like for likes

KORESÖZLÜK
Son zamanlarda ordudan terhis olan Jin-Woo ( Yoo Ah-In ) popüler bir aktördür. Gyung-A ( Lee Mi-Yeon ) televizyon drama dizisinin senaristidir. Jin-Woo'ya sormak istemiyor ama yine de bir sonraki drama dizisinde oynamasını istiyor. Jin-Woo teklifini reddeder. Jin-Woo, bir düğünde Gyung-A'nın küçük çocuğu Bom'u görür. Jin-Woo, babası olup olmadığını merak eder.

Sung-Chan ( Kim Ju-Hyeok ) küçük bir Japon restoranı işletiyor. Düğününden önce uçuş görevlisi Joo-Ran'dan ( Choi Ji-Woo ) bir daire kiralar , ancak Sung-Chan nişanlısı tarafından terk edilir. Aynı zamanda, uçuş görevlisi Joo-Ran dolandırıldığını ve artık kalacak bir yeri olmadığını öğrenir. Sung-Chan, daireyi onunla paylaşmayı teklif eder.

Soo-Ho ( Kang Ha-Neul ) bir söz yazarıdır. Ayrıca lisede geçirdiği bir trafik kazasından dolayı sağırdır. Soo-Ho'nun hiç kız arkadaşı olmadı. Sung-Chan'ın Japon restoranında düzenli bir müşteridir. Bir gün Sung-Chan'ın restoranında drama dizisi yapımcısı Na-Yeon ( Esom ) ile tanışır . Birlikte yiyip içmekten hoşlanırlar. Facebook'ta mesajlaştıktan sonra, Soo-Ho ve Na-Yeon birlikte birkaç randevuya çıkarlar. Soo-Ho ona işitme engelli olduğunu söyleyemez.

bts

btsxjimin
BTS üyesi
gerçek adı :Min yoon-gi
pozisyonu: Rapper
doğum tarihi:9 mart 1993
burcu:balık
boyu:1.74
kilosu:59
kan grubu:0
doğum yeri:Daegu
kardeşleri:BULAMADIM
hobisi: basketbol oynamak, çizgi roman okumak,fotoğraf çekmek
eğitimi: liberal sanat lisesi , global cyber üniversitesi
favori sayısı:3
en sevdiği renkler: beyaz
en sevdiği yemekler: ET

9 end 2 outs

KORESÖZLÜK
Hong Nan-Hee ( Soo-Ae ) hayatında hiçbir zaman evden kaçmadı, 30 yaşına geldiğinde tek bir bekardan bahsetmiyorum bile. Hayatta ilerlemek için çok çalıştığını düşündü ama sahip olduğu tek şey banka hesabındaki küçük bir birikim. ve evlenmesi için dırdır eden bir anne. Ama hayatında mutlu olacağı bir şey var. Şu anki erkek arkadaşı, Amerika'daki büyük liglerde oynamayı hedefleyen ve kendisinden sekiz yaş küçük olan yetenekli bir beyzbol atıcısı olan Jung-joo'dur. Ancak annesi, kızının çılgın seçimini onaylamaz.

Bir gün Nan-Hee'nin çocukluk arkadaşı hayatında belirir. Ve o Hyung-Tae ( Lee Jung-Jin ). Hyung-Tae, Nan-Hee'yi unuttuğunu düşünüyor ama bu gerçekten doğru mu? Bir arkadaşı Hyung-Tae'ye hayatın dokuzuncu devrenin sonunda iki çıkışla başladığını söylerken, hayat oyununun nasıl gelişeceğini göreceğiz.
9 end 2 outs

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol