moon young

KORESÖZLÜK
Moon-Young ( Kim Tae-Ri ) bir metro istasyonunda yürürken elinde bir kamera tutuyor. Oradaki insanları filme alıyor. Moon-Young için ev hayatı, alkolik babasının onu sözlü olarak taciz etmesiyle yaşayan bir cehennem gibidir. Bir gün Moon-Young babasından kaçmak için evden ayrılır. Hedefi olmadan dolaşıyor. Moon-Young yüksek bir ses duyar ve sesi takip eder. Bir kadın bağırıyor, birini arıyor. Moon-Young kadını filme alır ama kadın onu fark eder.

little women

KORESÖZLÜK
Dört kız kardeşin aşkı ve tutkusu Oyuncular: Park Ye Jin, Yu Sun, Park Eun Hye, Kim Ho Jin. Hye-deuk ( Park Ye-Jin ) En büyük kızı. Aşkın acısını paylaşarak ve açılarak ifade edilmesi gereken bir şey olduğunu, tıp fakültesine girememesi, özverili evlilikler, boşanıp geri dönüş, doktor yerine kimyager olarak yeniden başlaması ve tüm çabalarıyla öğreniyor. aileyi yeniden inşa et.

Mideuk ( Yoo-Sun ) İkinci kızı. İçinde dünyaya karşı o kadar çok öfke ve öfke var ki, ona mantıklı gelmiyor. Liseyi bırakır ama daha sonra hukuk öğrencisi olur. Ailesini korumak için kaçınamadığı şiddet nedeniyle cinayet zanlısı olur.

Hyundeuk ( Park Eun-Hye ) Üçüncü kızı. Sempatik ve şefkatlidir. Katı babası ve sert kız kardeşlerinin yanında sessiz ve pasif bir insan olarak büyümüştür ama aşkı için savaşırken daha iddialı ve kendinden emin olur. Indeuk ( Lee Youn-Mi ) En küçüğü. Doğumunun üzücü sırrına rağmen sevimli, dışa dönük bir rapçi.

Babası, erkek çocuk sahibi olma arayışındayken onu evlilik dışı bırakmıştır. Sunwoo ( Kim Ho-Jin ). Fakir, çalışan bir öğrencidir. O sırada lise öğrencisi olan Haedeuk'a aşık olur. Önce belirsiz geleceği, daha sonra arkadaşının kadını olurken arkadaşlığı için sessizliğini korumak zorundadır.

k-pop magazin

minny
Heo Yun Jin'in PLEDIS Entertainment'tan HYBE Labels'ın bir parçası olan Source Music'e transfer olduğunu ve Source Music'in yeni kız grubunda çıkış yapacağını bildirdi.
k-pop magazin

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol