kore dizileri

btsdaily
Lim Ju-kyung okuduğu lisede çirkin diye dalga geçilen ve çirkin olduğu için zorbalığa uğrayan bir kızdır. Artık bu duruma daha fazla dayanamayacağı bir anda ailesi taşınmaya karar verir. Bu karar neticesinde Lim Ju-kyung'unda okulu değişir. Esas kızımız eski okulunda yaşadıklarını tekrar yaşamamak için makyaj yapar ve bambaşka birine dönüşür. Yeni okuluna gittiğinde güzelliği ile okulun popüler ve havalı kızlarından biri haline gelir. Okulda güzel ve dikkat çekiciyken evde eski çirkin ördek yavrusu haline geri döner. Bu arada okulun iki popüler erkeği Su-ho ve Seo-jun ile tanışır. Bu iki erkek normalde de birbirlerinin karşısında yer alırken şimdide esas kızımız için karşı karşıya geleceklerdir. İşin ilginç yanı bu erkeklerden biri Lim Ju-kyung ile okul dışında da, onun gerçek hali ile de görüşmektedir. Peki ikisinin aynı kişi olduğundan haberdar mıdır?

Dizi bize çirkin olduğu için mutsuz olan ve bu yüzden makyaj yaparak başka biri haline gelen, iki farklı görüntüde, iki farklı hayat yaşayan bir lise öğrencisinin yaşamını anlatmaktadır.
kore dizileri

film

btsdaily
All About My Wife / Nae anaeui modeun geot (2012)
Doo-hyun eşinden boşanmak istemektedir ama kendisine bir türlü konuyu açamaz. Çalıştığı şirket, onu ülke içinde uzak bir yere transfer etmeye karar verince Doo-hyun eşinden ayrı kalacağı için mutlu olur. Fakat eşi de onunla birlikte gelmeye karar verir. Doo-hyun, çapkın biri olan yeni komşusuyla anlaşır ve ondan eşini tavlamasını ister. Anlaşmanın sonundaysa Doo-hyun, terk eden değil terk edilen taraf olacaktır.
film

madame antoine

KORESÖZLÜK
Ko Hye-Rim ( Han Ye-Seul ) ünlü bir falcıdır. "Madam Antoine" olarak bilinir ve ruhsal olarak Marie Antoinette'e bağlı olduğu konusunda ısrar eder, ancak bu kısım bir yalandır. Zekası ve keskin sezgisi sayesinde insanların hikayelerini görebilir. Romantik bir filmde sevişmeyi hayal ediyor.

Ko Hye-Rim daha sonra psikoterapist Choi Soo-Hyun (Sung Joon) tarafından yürütülen bir psikolojik test projesinde yer alır. Amacı gerçek aşkın olmadığını kanıtlamaktır. Tesadüfen, psikolojik tedavi merkezinin adı Madam Antoine.
madame antoine

efsane prens jumong

aslimser
İzlediğim ilk Kore dizisiydi. 81 bölümden oluşan bu diziyi yaklaşık 3-4 kere izledim. Arada seneler vardı tabi; ama gene de her izleyisimde zevkle izledim. Hem gerçek tarihi bir dizi, hem de oyuncular çok iyiydi.son izlediğimde gerçek tarihten esinlenildigini anladım. Biraz geç oldu gerçi:) Goguryo ülkesinin kuruluşunu anlatıyor. Kurucusu ve kuruluşu çok güzel bir hikaye.. aksiyon sahneleri bol,taht mücadeleleri ve tabi ki masumane aşk.. dizi yoğunluğu aşk değil tabi. kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.

beloved

KORESÖZLÜK
Chan-Joo ( Park Sol-Mi ) ve Jin-Se ( Hong Jong-Hyun ) ilk kez tanıştıktan üç ay sonra evlendiler. Üç yıl sonra, çift barışçıl bir evliliğin tadını çıkarır, ancak eski sevgilileri ortaya çıkınca işler değişir. Ran ( Bae Noo-Ri ), Jin-Se'nin eski öğretmeninin kızıdır. Eun-Hyuk ( Kim Min-Jun ), Chan-Joo'nun eski sevgilisidir. Ran ve Eun-Hyuk yüzünden Jin-Se ve Chan-Joo sarsılır.

liver or die

KORESÖZLÜK
Poong-Sang ( Yu Jun-Sang ) 4 küçük kardeşine baktı ve ebeveynleri onları desteklemediği için onları maddi olarak destekledi. Küçük kardeşleri, ilk küçük erkek kardeşi Jin-Sang ( Oh Ji-Ho ), ilk küçük kız kardeşi Jung-Sang ( Jeon Hye-Bin ), ikinci küçük kız kardeşi Hwa-Sang ( Lee Si-Young ) ve en küçük kardeşi We-Sang ( Cha Seo Won ).

Poong-Sang artık orta yaşlıdır, ancak hayatını asla kendisi için yaşamamıştır. Hala küçük kardeşlerinin işleriyle meşgul. Poong-Sang'ın ilk küçük kardeşi Jin-Sang, hayatını değiştirmek için bir fırsat beklerken sorun çıkarır. Poong-Sang'ın ilk kız kardeşi Jung-Sang bir doktordur. Akıllı, mantıklı ve soğukkanlı. Poong-Sang'ın ikinci küçük kız kardeşi Hwa-Sang, ablası Jung-Sang nedeniyle bir aşağılık kompleksine sahiptir. O da ağabeyi Jin-Sang gibi bir baş belası. En küçük kardeş We-Sang, profesyonel bir beyzbol oyuncusu olmayı hayal ediyor, ancak bu hayalini gerçekleştiremedi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol