train to busan

KORESÖZLÜK
Sok-woo, yoğun iş temposundan dolayı sürekli kızını ihmal etmektedir. Doğum gününde kızının ısrarlarına dayanamayan Sok -woo, onu eski eşinin yanına götürmek için gönülsüzce Seul'den kalkıp Busan'a gidecek olan trene biner. Tren kalkmak üzereyken, Güney Kore'yi etkisi altına alan yıkıcı bir zombi virüsünden etkilenen bir kadın, virüsü trendekilere yaymaya başlar. Virüsün bulaştığı herkes, birer birer zombiye dönüşür. Sebebi belirlenemeyen virüs, tüm ülkeye yayılırken, hızla Busan'a yol alan trende de Sok-woo, kızı ve daha birçok yolcu amansız bir hayatta kalma mücadelesine girişir.
train to busan

happiness

KORESÖZLÜK
Yakın gelecekte, büyük şehirde yeni bir yüksek katlı apartman inşa edilmiştir. Apartmanda farklı geçmişlerden sakinler var, ancak yeni bir bulaşıcı hastalık patlak veriyor. Salgın nedeniyle, yüksek katlı daire mühürlendi. Sakinleri, başkalarına karşı korku ve güvensizlik içindeyken hayatta kalmak için mücadele ediyor.

Yoon Sae-Bom ( Han Hyo-Joo ) özel bir polis ekibinin üyesidir. Kararlıdır, kararlıdır ve kolayca sarsılmaz. Yeni dairesine taşınacağı için heyecanlıdır, ancak oraya taşınır taşınmaz bir krizle karşı karşıya kalır.

Jung Yi-Hyun ( Park Hyung-Sik ) bir dedektiftir. Akıllı ve dürüsttür. Uzun süredir Yoon Sae-Bom'a karşı romantik duygular besliyor. Aynı liseden mezun oldular. Jung Yi-Hyun, Yoon Sae-Bom'u ve diğer insanları korumak için mücadele eder.

Han Tae-Seok ( Jo Woo-Jin ) bir yarbaydır ve sağlık hizmeti komutanlığına aittir. Bulaşıcı hastalık salgınının anahtarı onda.

eum moon-suk

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Eum Moon-Suk
Hangul: 음문석
Aşama Adı: SIC
Doğum: 7 Aralık 1982
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik:
Kan grubu:
Facebook: Monsterzsic
Instagram: monsterz_sic
Twitter: Sicman82
notlar
SIC sahne adıyla bir şarkıcı olarak sahne alıyor.

Filmler
Boru Hattı (2021) - Jeobsae
Düğün Gününüzde | Neoui Gyeolhonsik (2018) - Amerikan futbolu takımı kıdemli
Gizli Atama | Gongjo (2017) - corpsman 4

Drama dizisi
Merhaba ben! | Annyeong? Hayır! (KBS2 / 2021) - Anthony
Arka Sokak Çaylak | Pyeonuijeom Saetbyeoli (SBS / 2020) - Han Dal-Sik
Bana Ne Gördüğünü Anlat | Bondaero Malhara (OCN / 2020) - Kang Dong-Sik
Ateşli Rahip | Yeolhyeolsaje (SBS / 2019) - Jang-Ryong
Fısıltı | Gwitsotmal (SBS / 2017) - Baek Sang-Goo'nun astı

Ödüller
En İyi Yeni Erkek Oyuncu (" The Fiery Priest ") - 2019 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2019

red sky

KORESÖZLÜK
Joseon döneminde geçen Hong Cheon-Ki ( Kim You-Jung ), resim yeteneği gibi dehaya sahip bir kadın ressamdır. Dohwaseo'nun (Kore Kraliyet Resim Akademisi) ilk kadın ressamı olarak seçildi. Hong Cheon-Ki ayrıca güzel bir görünüme ve parlak bir kişiliğe sahiptir. Onun için resim her şeydir. Bir gün Ha Ram ile tanışır.

Ha Ram ( Ahn Hyo-Seop ), astronomi, coğrafya, kehanet sanatı ve meteorolojiden sorumlu bir ofis olan Seowoongwan'da bir memurdur. Küçükken geçirdiği bir kaza kör olmasına neden oldu. Hong Cheon-Ki ona aşık olur ve onun kör olmasına aldırmaz. Hong Cheon-Ki, Ha Ram'ın önünde belirmeye devam eder ve Ha Ram kendini onu beklerken bulur.
red sky

memories of murder

KORESÖZLÜK
1986 yılında Güney Kore, askeri bir diktatörlük altındadır. Ülkede yasaklar ve baskılar tüm sıkılığı ile devam ederken bir gün, tecavüze uğrayarak vahşice bir cinayete kurban giden bir kadın bulunur. Hemen başlayan soruşturmanın başına, yerel polis dedektifi Park Doo-man getirilir. Fakat olayı çözmek için kullandığı yöntemler, herşeyi berbat etmekten başka bir işe yaramayacaktır.Başarısızlıkla sonuçlanan soruşturma yöntemleri nedeni ile bir çok tanığın zarar görmesi sonucu, Seul'dan yeni bir dedektif olan Seo göreve atanır. Zeki, kurnaz ve işini bilir tavırlarına rağmen Seo'nun da soruşturmada son derece başarısız olması, olayları iyice sarpa sardıracaktır.
memories of murder

k-drama

erva
kesinlikle izlenmesi gereken k-drama dizileri (bana göre)

-Nobody knows
-God's Gift 14 Days
-When We Vere Young Countdown
-True Beauty

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol