k-pop

btsdaily
Bestie
k-pop
YNB Entertainment tarafından kurulan Bestie kpop kız grupları arasında bulunuyor. İlk çıkışlarını 2013'te “Pitapat” adlı teklileriyle yapan grubun macerası kısa sürdü. Grup, başlangıçta Hyeyeon, Uji, Dahye ve Haeryung olmak üzere dört üyeden oluşuyordu. Sonra Uji ve Dahye, Eylül 2017'de YNB Entertainment ile yollarını ayırdı; Hyeyeon'un da Star Entertainment'a katılması haberinin ardından grup 2018'de dağıldı. Grubun tek ödülü ise 2015'te düzenlenen Golden Disk Awards Ödülleri'nde kazandığı “Next Generation Award” (yeni nesil ödülü) oldu.

mamamoo

yukiko
Çıkışlarından önce bile tanınırlık kazanan dörtlü, birçok eleştirmenin o yılın en iyi çıkışlarından biri olarak gördüğü 2014 yılında resmen müzik sahnesine girdi.

Güçlü armonileri, güçlü sesi ve geniş müzik tarzıyla öne çıkan MAMAMOO, aynı zamanda güçlendirme, kendini sevme ve bağımsızlık gibi olumlu mesajlarıyla da öne çıkıyor.
mamamoo

winner

KORESÖZLÜK
Hayatta kalma şovu WIN: W]ho Is Next'i kurduktan sonra grup, herkese hitap eden şarkılar yazmak, bestelemek ve üretmek için “Güven ve Dinle” takma adını almaya devam etti.

Pek çok açıdan yetenekliler, belki de müzikal çok yönlülükleri, birçok farklı türe girmeleri ve aynı zamanda aşk ve umuttan günlük yaşam hikayelerine kadar her şeyi kapsayan müziklerinin ilişkilendirilebilirliği ile öne çıkıyorlar.
[img]/upload/media/1_9cc96d5a-e939-4550-b595-60bc828ba49e.png[/img

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol