kore dizileri

btsdaily
Descendants of The Sun

Dizi çekimlerinde tanışıp sonradan evlenen Soon Jong-ki ve Song Hye-kyo'nun başrolünü üstlendiği dizi, yurt dışında Birleşmiş Milletler barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin ile ünlü cerrah Kang Mo-Yeon'un kader yoluyla, savaş tarafından harap edilmiş Uruk ülkesinde tanışmasıyla başlayan aşk hikayesini anlatıyor.

your honor

KORESÖZLÜK
Han Soo-Ho ve Han Kang-Ho tek yumurta ikizi olarak doğdular ama tamamen farklı hayatlar yaşıyorlar. Han Soo-Ho bir yargıç olarak çalışıyor ve ilkeler tarafından yönlendiriliyor. Han Kang-Ho'nun kapsamlı sabıka kaydı 5 farklı tutuklama içeriyor. Bir gün, Han Soo-Ho aniden ortadan kaybolur. Han Kang-Ho gizlice kardeşinin yerini hakim olarak alır. Bir zamanlar çöp olarak görülen Han Kang-Ho, "Sevgili Yargıç" olur ve çok saygı görür.

all about my romance

koreanturk
Kim Soo-Young ( Shin Ha-Kyun ) ulusal meclisin yeni seçilmiş bir üyesidir. Muhafazakar Yeni Kore Partisi üyesidir. Seçimden önce, Kim Soo-Young yargıç olarak çalıştı, ancak daha yüksek makamlar tarafından baskı gördü ve siyaset dünyasına girmeye karar verdi. Şimdi, Kim Soo-Young, kız kardeşinin ölümünden sonra siyaset dünyasına giren ulusal meclis üyesi No Min-Young ile karışık bir duruma girer. Hiçbir Min-Young'ın kız kardeşi başkan adayı değildi. Hiçbir Min-Young, ulusal mecliste yalnızca iki üyesi olan İlerici İşçi Partisi'nin de üyesi değil. Kim Soo-Young ve No Min-Young daha sonra birbirlerine karşı romantik duygular beslemeye başlarlar.
all about my romance

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ RM•

k-popGerçek ismi: Kim Nam Joon (김남준)
Gruptaki görevleri: Ana rapçi ve grubun lideri.
Doğum tarihi: 12 Eylül 1994
Burcu: Başak
Boyu: 1.81 cm
Kilosu: 67 kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Ilsan – Gyeonggi-d
Kardeşi: Kız kardeşi var.
Hobisi: İnternette sörf yapmak.
Eğitimi: Apgujeong Lisesi, Global Cyber Universitesi
En sevdiği sayı: 1
En sevdiği renk: Siyah
En sevdiği yemekler: Et yemekleri ve el yapımı eriştelerden yapılan geleneksel bir Kore çorbası olan “Kalguksu”yu çok seviyor.
1

red velvet

KORESÖZLÜK
Aslen 2014'te dört kişi olarak çıkış yapan ve daha sonra Yeri 2015'te katıldığında beşli olan grup, o zamandan beri mutluluk yayıyorlar.

Canlı, cesur ve pop esintili “Kırmızı” yönlerinin yanı sıra klas, ateşli ve gizemli R&B “Velvet” yönlerini sergileyen ikili bir konseptle, onlar kadar benzersiz ve çeşitli bir grup bulmak zor!
red velvet

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol